- 25 Mart 2024
- 695
- 461
ben dini anlamı olan bir isim bakıyorum ama sadece bakıyorum... :)Bebek ismi hayalleri fikirleri olan var mı ? Her iki cinsiyet için de… benim kafamda olanlar vardı ama karıştı biraz.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ben dini anlamı olan bir isim bakıyorum ama sadece bakıyorum... :)Bebek ismi hayalleri fikirleri olan var mı ? Her iki cinsiyet için de… benim kafamda olanlar vardı ama karıştı biraz.
aynen öyle sağlıklı olsun da gerisi mühim değilHangisi hayırlısıysa o olsun hepimiz için cinsiyet önemli değil sağlıklı olsunlar yeter ama insan merak etmiyor değil Ben de sizin gibi çok merak ediyorum
siz 9. haftasınız sanırım allah kucağınıza almayı nasip etsin doktor bu haftalarda cinsiyet tahmini yapmadı mı ?aynen öyle sağlıklı olsun da gerisi mühim değil
hayır daha yeni giriyorum 9'a. ama daha çok erken zaten 14-15. haftalarda öğreniliyor cinsiyetsiz 9. haftasınız sanırım allah kucağınıza almayı nasip etsin doktor bu haftalarda cinsiyet tahmini yapmadı mı ?
Evet ayda bir artık :)Kızlar ben 7+4 de gitmiştim kontrole bir sonraki kontrolüm 1 ay sonra. Normalde böyle mi oluyor vu süreç
7. HaftaArkadaşlar mesela 6+6 6. hafta mı oluyor 7. mi ??
Şuan 14+4 13 haftalıkken oldu kanammTeşekkür ederim. sizin kaç haftalık
İnşallah benim de düzelir rabbim sağlıklı bir şekilde kucaklarımıza almayı nasip etsinŞuan 14+4 13 haftalıkken oldu kanamm
Amin canım hepimiz inşallahİnşallah benim de düzelir rabbim sağlıklı bir şekilde kucaklarımıza almayı nasip etsin
Fetal dna yaptirmayi dusunuyor musunuz? O testte cinsiyet kesin belli oluyorhayır daha yeni giriyorum 9'a. ama daha çok erken zaten 14-15. haftalarda öğreniliyor cinsiyet
Evet öyleymiş. Benim doktorum ikili testte bir sorun çıkmazsa boşuna fetal DNA yapmayalım para verme dedi. Aynı zamanda periantoloji uzmanlığı da olduğu için ona göre ilerlicem ama hep aklımda var bu test benimFetal dna yaptirmayi dusunuyor musunuz? O testte cinsiyet kesin belli oluyor
bilmiyorum düşünmüyorum şimdilik ikili tarama yaptırırım herhalde sadece.Fetal dna yaptirmayi dusunuyor musunuz? O testte cinsiyet kesin belli oluyor
Merhaba 85 doğumlu musunuz ? Ben de 87 doğumluyum 37 yaş haliyle riskli biraz . Ben de kararsızım Fetal DNA yaptırıp yaptırmama konusunda .Evet öyleymiş. Benim doktorum ikili testte bir sorun çıkmazsa boşuna fetal DNA yapmayalım para verme dedi. Aynı zamanda periantoloji uzmanlığı da olduğu için ona göre ilerlicem ama hep aklımda var bu test benim
hoşgeldiniz aramıza amin hepimiz için çok güzel bir 9 ay olsunSelam kızlarr, bende dün hamile olduğumu öğrendim, ikinci çocuğum olacak inşallah İlki sezaryen olduğu için bu da muhtelemen öyle olacak doğumum Nisan'ın sonuna denk geliyor
Hepimize sağlıklı güzel hamilelik süreci ve doğum dilerim
ben 8+5 deyim kanamam oldugu için her hafta gidiyorum kontrole randevuya keşke ben de bir ay sonra gitsemKızlar ben 7+4 de gitmiştim kontrole bir sonraki kontrolüm 1 ay sonra. Normalde böyle mi oluyor vu süreç
Canım bir şey olmaz allahın izniyle içini ferah tut en kısa zamanda biter inşallah kanaman. Çok mu şiddetliben 8+5 deyim kanamam oldugu için her hafta gidiyorum kontrole randevuya keşke ben de bir ay sonra gitsem