Arkadaşlar sizlere bi sorum olacak 1 yıldır eşimle çocuk istiyorduk olmadı bizde doktora gittik kan hormon sperm testi rahim filmi(hsg) alttan vajinal muayene herseye baktırdık hiçbir sorun sıkıntı yok dedi doktor öyle deyince 3 4 ay kadar yine denedik bu sürede folik asit +ek vitaminler kullandık yine olmadı sonra tekrar gittim doktor tedavi başladı 4 5 gün gonal f ve ardından ovitrelle iğnesini kullandım açıkçası umudum yoktu çünkü ara ara adet ağrısı gibi ağrılar giriyordu kasıklarıma neyse bugün et yemeği kokusu gelince bir anda midem kalktı kusacak gibi oldum ki normalde ben kavurmaya bayılırım çok kötü oldum şüphelendim gebelik testi yaptım sonuç pozitif inanamadım sonra dayanamadık gittik kan verdik beta hcg 2027 çıktı
çatlatma iğnesini 10 Ağustosda yapmıştık 1 gün sonrada ilişki 15 gün geçti yani en fazla 2 haftalığım
sonra doktorumu aradım durumu anlattım 10 gün sonraya gel dedi ama değerin 2 haftalığa göre biraz yüksek dış gebelik ihtimal dahilinde ama aynı zamanda ikiz olma ihtimali de deyince ben ufak bi şok
yani ailemde hiç ikiz yok açıkçası beklediğimiz birşey de değildi ben 10 gün nasıl dayacam
ilk haftalarda beta hcg yüksek çıkıp sonra ikizi olan var mı yardım