- 19 Mayıs 2015
- 1.118
- 2.048
- 38
Aynen genelde 38-39 arası oluyoray inşallah ya hepsi zamanında gelsin inşallah. ben de hiç nisanda doğurcakmışım gibi hissetmiyorum martta gelir bence
ahahaha olabilir ben de yiyorum arada. ama gerçek değil heralde o söylentiAynen genelde 38-39 arası oluyor
Gerçi kız kardeşim 41-42 de doğurdu hep manda yoğurdu seviyor ondan diyorlar
Yiyen bir onu biliyorum üçünde de doğurmadı diye 41 den sonra suni sancı verdilerahahaha olabilir ben de yiyorum arada. ama gerçek değil heralde o söylenti
ayy valla her seye olabilir gözüyle bakıyorum artık sdjfsksYiyen bir onu biliyorum üçünde de doğurmadı diye 41 den sonra suni sancı verdiler
ne öğretmenisinizGünaydın herkese benim bu hafta kontrolüm yok bir aksilik olmazsa normalde 2 günde bir gittiğim için boşluk oldu tabi. Benim mide bulantım çok yok hatta özel olarak yok normalde de midemin bulandırdı şeyler.
Öğretmen arkadaşlar haftaya okul açılıyor bize. Müdüre mecbur söyleyeceğiz. Benim müdür herkese söyler zatensiz napacaksınız. Önceki hamilelikte sağolsun bana 24 haftaya kadar da hiç nöbet vermemişti.
Fizik öğretmeniyim. Bir de ben okuldan sonra üniversiteye gidiyorum o da 16 eylülde açılacak hukuk son sınıf ve 2 çocuk biri LGS senesi Allah yardımcı olsun bana ve karnımdaki de tüm sorunlara rağmen sağ Salim devam etsin inş.ne öğretmenisiniz
inşallah kötü düşünmeyin hiç. :) yorulduğunuz kadar bol bol dinlenin kolaylıkla atlatırsınız inşallah. çok zor gelirse okulu dondurursunuz belki imkan var ise.Fizik öğretmeniyim. Bir de ben okuldan sonra üniversiteye gidiyorum o da 16 eylülde açılacak hukuk son sınıf ve 2 çocuk biri LGS senesi Allah yardımcı olsun bana ve karnımdaki de tüm sorunlara rağmen sağ Salim devam etsin inş.
Ay 3 çocukla daha zor olur ilk dönem çok dersim var ama ikinci dönem 4 dersim kaldı onu da hallederim bebek uyurken nasılsa anneler uyuyamıyor nefes alıyor mu diye o aralar çalışırıminşallah kötü düşünmeyin hiç. :) yorulduğunuz kadar bol bol dinlenin kolaylıkla atlatırsınız inşallah. çok zor gelirse okulu dondurursunuz belki imkan var ise.
Sabah aç karnına içiyorumNe zaman içiyorsunuz acaba ben yanlış mı kullanıyorum bi faydasını göremedim
Olmaz olur mu ben yeniden doğduğumu düşünüyorum prilamdan sonraDoktorla hiç görüşmedim randevuda söylerim belki hiç çözümü olduğunu düşünmemiştim
Hangisi hayırlısıysayok canım daha ben 9 hafta olmak üzereyim benim için de erken cinsiyet. bir tahminim de yok ya valla çok merak ediyorum
Geçmiş olsun canımMerhaba güzel anneler bana destek oldugunuz için teşekkür ederim. bir gün tekrar görüşmek üzere. malesef gebeliğim sağlıksız olduğu için 3 gün önce kürtajla sonlandıldı. sizlere sağlıklı süreçler diliyorum. görmesem de yorumunu esirgemeyen destek olan bütün hatunlara sevgilerimi iletiyorum. iyi ki vardınız.
Kız: LilaBebek ismi hayalleri fikirleri olan var mı ? Her iki cinsiyet için de… benim kafamda olanlar vardı ama karıştı biraz.
Çok geçmiş olsunMerhaba güzel anneler bana destek oldugunuz için teşekkür ederim. bir gün tekrar görüşmek üzere. malesef gebeliğim sağlıksız olduğu için 3 gün önce kürtajla sonlandıldı. sizlere sağlıklı süreçler diliyorum. görmesem de yorumunu esirgemeyen destek olan bütün hatunlara sevgilerimi iletiyorum. iyi ki vardınız.