Size dee6+5 benim bugun :) afiyet olsun şimdiden o zaman
Belki hic olmayabilir bile ilk hamilelikte farkli ikinci hamilelikte farkli cok insan var. Benim de son iki gundur asiri oldu, ondan once nerdeyse hic yoktu diyebilirim cok ara ara gelen yarim saatlik seyler disindaGünaydıninşallah dahada iyi olursun canım Bende çok şükür güzel geçiyor birinci hamileliğimde çok midem bulanıyordu bunda çok güzel geçiyor aceba daha erken ondan mı 5ci hafta dayım daha
Canım ben de bugün 5+3 oldum bugün regl gibi sancılar oluyor bende de normalKızlar 5+2 deyim hala bel ve kaşık ağrılarım oluyor normal mi sizce sizin de oluyor mu? Ve bapırsaklarım çok çalışıyor ne yesem tuvalete gidiyorum
Benim 4-5 gündür aşırı midem bulanıyor dediğiniz gibi kusmaktan korktuğum için dışarı çıkamadım. 1 kere kustum afedersiniz. Hala da ne yesem bulanıyor. Okul başlayınca ne yapacağımı düşünüyorumKizlar ya bisey yiyemedim sabahtan beri yatiyodum bi hava almaya disari cikiyim dedim ama gidemedim bile hatta istifra etmeye kostum da gelmedi bisey. Size de oluyor mu midesi bulananlarNasil bas edicem haftaya islerim var yogun ordan oraya gitmem gereken belki o zamana bu kadar siddetli olmaz ama bugun cikamadim bile disari.
Aynen öyle ben de bayılıcak gibi oluyorumBende de oluyor günlerdir bu haldeyim ne birsey yiyesim var özellikle sabahları. Mecbur yiyorum midem bulanmasin diye sonra yediğime de pişman oluyorum. Ellerim titriyor vücuduma bayılma hissi geliyor uzanıyorum hemen çok zor benimde. Birde sudan tiksindim ne yapacağım bilmiyorum şu içmeden nasıl olur. Ayran içiyorum bazende hazır içecekler
Aynren öyleSize dee
Belki hic olmayabilir bile ilk hamilelikte farkli ikinci hamilelikte farkli cok insan var. Benim de son iki gundur asiri oldu, ondan once nerdeyse hic yoktu diyebilirim cok ara ara gelen yarim saatlik seyler disinda
Benimde ilk hamileliğim doktor prilam verdi ama hiç işe yaramıyor. Kusmuyorum ama mide bulantısı mahvediyor gerçektenAynren öylegenellikle ilk hamilelik çok bulantılı geçiyor inşallah sende en kısa zamanda toparlanirsin bulantılar dan kurtulursun hepimiz sağlıcakla alırız bebişlerimizi kucağımıza
Kanama mi lekelenmemi benim var lekelenme kahverengi oluyor ara ara kesiliyor sonra yine progestan versin ama kullanmadım bile ağrı sızı kırmızı direk kanama şeklinde olmadıktan sonra doktor sıkıntı yok dediKızlar dün kanamam başladı doktora gittim bir şey yok diyip yolladı beni başına gelen var mı
Kanama oldu maalesef acile kadın doğuma gittim hiçbir sıkıntı olmadığını söyledi. AnlamıyorumKanama mi lekelenmemi benim var lekelenme kahverengi oluyor ara ara kesiliyor sonra yine progestan versin ama kullanmadım bile ağrı sızı kırmızı direk kanama şeklinde olmadıktan sonra doktor sıkıntı yok dedi
Sıcaklardan değil gebelikten dolayı oluyor böyleAynen öyle ben de bayılıcak gibi oluyorumşekerim falan mı düşüyor dicem de aç değilim zor da olsa yiyorum. Sıcakların da etkisi olabilir aşırı bunalıyorum ben
Kanamaysa doktor gördükten sonra korkmayın ins bisey olmaz içiniz ferah olsun Allahın izniyle...Kanama oldu maalesef acile kadın doğuma gittim hiçbir sıkıntı olmadığını söyledi. Anlamıyorum
İnşallahKanamaysa doktor gördükten sonra korkmayın ins bisey olmaz içiniz ferah olsun Allahın izniyle...
Benim kizim da 16 aylik bakalim yasayarak gorecegiz insallah guzel olurMerhabalar ben az önce kaydoldum. 13 aylik bir kızım var ve şimdi yine hamile olduğumu öğrendim. Hersey yolunda giderse nisan da dogucaz. Bakalım kucuk bir bebekle ne olur halim
Neden doktora gidip prilam almıyorsunuz ki ben o şekilde kurtuldum hayatım zindan olmuştu şuan çok şükür turp gibiyimBenim 4-5 gündür aşırı midem bulanıyor dediğiniz gibi kusmaktan korktuğum için dışarı çıkamadım. 1 kere kustum afedersiniz. Hala da ne yesem bulanıyor. Okul başlayınca ne yapacağımı düşünüyorum10-12. Haftalarda geçiyor diyorlar
Ne zaman içiyorsunuz acaba ben yanlış mı kullanıyorum bi faydasını göremedimNeden doktora gidip prilam almıyorsunuz ki ben o şekilde kurtuldum hayatım zindan olmuştu şuan çok şükür turp gibiyim
Maşallah gözünüz5+6da hem kese gördük hem kalp atışı duyduk 1 Nisan tahmini doğum tarihi 30 yaşındayım başlangıç kilom 65beezuus :) şu an 8+5 bir sonraki kontrol 9+6da bu kontrolde test vs yapılıyor mu bilen var mı yoksa ikili tarama mı var sırada
Doktorla hiç görüşmedim randevuda söylerim belki hiç çözümü olduğunu düşünmemiştimNeden doktora gidip prilam almıyorsunuz ki ben o şekilde kurtuldum hayatım zindan olmuştu şuan çok şükür turp gibiyim