Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Popüler Konu 2025 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı
- Konu Sahibi Cizi22
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 22 Ağustos 2024
- 56
- 66
- 3
- 30
Merhabalar ben önce tıpla görüştüm ayrıntılı için 1400 TL dediler. doktorum İlknur hanımı önermişti iki hafta önce aradım randevu aldım çabuk dolduğunu yoğun olduğunu söylemişlerdi. 20-23 haftaları arasında gitmemi söyledi doktorum doğru sonuç almak için.Merhaba bende Eskişehir deyim İlknur hanıma ayrıntılı için randevu almak istiyorum çok doluluğu var mı ayrıntılıya kaçıncı haftamda gitmeliyim onu da bilmiyorum beni fetal dna ve ayrıntılı için tıpa sevk ettiler 21+2 de tıpta ayrıntılı randevum var
Teşekkür ederim bilgilendirme için umarım bende randevu bulurum
Merhabalar ben önce tıpla görüştüm ayrıntılı için 1400 TL dediler. doktorum İlknur hanımı önermişti iki hafta önce aradım randevu aldım çabuk dolduğunu yoğun olduğunu söylemişlerdi. 20-23 haftaları arasında gitmemi söyledi doktorum doğru sonuç almak için.
- 19 Mayıs 2015
- 1.142
- 2.082
- 133
- 39
Merhaba bende bebeğin suyu artması sebebiyle aşırı kaşık ağrısı ayakta duramadım öyle doktora gittim. Bebeğin suyunun artması ya bebekte bir anomaliden sindirim sistemi vb ya da gebelik şekerinden oluyormuş. Şeker ölçümü yapmadı ama 20. Haftaya kadar karbonhidrat ve şekeri kes dedi sonra yine bakacak sizin de bilginiz olsun şeker ve karbonhidrata çok yönelmeyin su artışı da erken doğum sebebi oluyormuş çünkü
- 26 Eylül 2022
- 1.109
- 1.036
- 63
- 33
Su artışını nasıl anladınız ki benimde iki gündür üşütme gibi kaşık ağrım ve baş ağrım varMerhaba bende bebeğin suyu artması sebebiyle aşırı kaşık ağrısı ayakta duramadım öyle doktora gittim. Bebeğin suyunun artması ya bebekte bir anomaliden sindirim sistemi vb ya da gebelik şekerinden oluyormuş. Şeker ölçümü yapmadı ama 20. Haftaya kadar karbonhidrat ve şekeri kes dedi sonra yine bakacak sizin de bilginiz olsun şeker ve karbonhidrata çok yönelmeyin su artışı da erken doğum sebebi oluyormuş çünkü
- 19 Mayıs 2015
- 1.142
- 2.082
- 133
- 39
Kadık ağrısından yürüyemez hale geldim doktora gittim o da hemen alttan baktı önce rahim ağzı kısalması var mı diye sonra da suyaSu artışını nasıl anladınız ki benimde iki gündür üşütme gibi kaşık ağrım ve baş ağrım var
- 15 Eylül 2023
- 375
- 287
- 23
Okullar ara tatile giriyor ben de ailemi görmeyi planlıyorum. Eşim gelemeyecek, tek başıma uçak yolculuğu yapacağım. Hamile kaldığımdan beri kol çantam dışında bir şey tanımadığım için endişe duydum. Hamilelikte uçak yolculuğu ve valiz taşıma ile ilgili deneyiminiz var mı? Valizi çok doldurmam ama it çek yaparken sıkıntı olabilir mi ? 15 haftalık hamileyim.
- 15 Aralık 2023
- 266
- 308
- 23
- 30
Merhaba. 7 haftalikken diyarbakirdan ankaraya geldim.Okullar ara tatile giriyor ben de ailemi görmeyi planlıyorum. Eşim gelemeyecek, tek başıma uçak yolculuğu yapacağım. Hamile kaldığımdan beri kol çantam dışında bir şey tanımadığım için endişe duydum. Hamilelikte uçak yolculuğu ve valiz taşıma ile ilgili deneyiminiz var mı? Valizi çok doldurmam ama it çek yaparken sıkıntı olabilir mi ? 15 haftalık hamileyim.
15 haftalikken de ankaradan diyarbakira geri döndüm
Hic bir problem yasamadim. Valizim ve sirt cantam vardi. Valizi hemen teslim ettim sirt çantam da cok agir degildi. Yanima biraz meyve ve ceviz aldim midem bos kalmasin diye. Cok rahat geçirdim iki yolculugumuda.
Hatta bu ayin sonunda yine gidecegim ankaraya. Doguma kadar orada olacağım.
- 19 Mayıs 2015
- 1.142
- 2.082
- 133
- 39
Doğumunuz ne zamana nişanda ise 4 ay önceden girmek çok erken değil mi ? Eşinizden de o kadar ayrı kalacaksınız Allah kolaylık versinMerhaba. 7 haftalikken diyarbakirdan ankaraya geldim.
Hic bir problem yasamadim. Valizim ve sirt cantam vardi. Valizi hemen teslim ettim sirt çantam da cok agir degildi. Yanima biraz meyve ve ceviz aldim midem bos kalmasin diye. Cok rahat geçirdim iki yolculugumuda.
- 15 Aralık 2023
- 266
- 308
- 23
- 30
Evet cok erken. Hicte istemiyorum gitmek ama esim goreve gidecek yalniz kalmayim diye ailelerimizin yanina gidiyorumDoğumunuz ne zamana nişanda ise 4 ay önceden girmek çok erken değil mi ? Eşinizden de o kadar ayrı kalacaksınız Allah kolaylık versin
- 5 Aralık 2023
- 38
- 52
- 8
Çok geçmiş olsun; umarım hemen geçer giderMerhaba bende bebeğin suyu artması sebebiyle aşırı kaşık ağrısı ayakta duramadım öyle doktora gittim. Bebeğin suyunun artması ya bebekte bir anomaliden sindirim sistemi vb ya da gebelik şekerinden oluyormuş. Şeker ölçümü yapmadı ama 20. Haftaya kadar karbonhidrat ve şekeri kes dedi sonra yine bakacak sizin de bilginiz olsun şeker ve karbonhidrata çok yönelmeyin su artışı da erken doğum sebebi oluyormuş çünkü
Bizimle bu uyarıyı paylaştığınız için de teşekkürler
Puding yapacaktım ben de
- 24 Ağustos 2024
- 447
- 902
- 18
4 saatlik ucusum oldu bi problem olmadı ama hic valiz tasımadım. Doktor seyehate tamam diyorsa sorun yokOkullar ara tatile giriyor ben de ailemi görmeyi planlıyorum. Eşim gelemeyecek, tek başıma uçak yolculuğu yapacağım. Hamile kaldığımdan beri kol çantam dışında bir şey tanımadığım için endişe duydum. Hamilelikte uçak yolculuğu ve valiz taşıma ile ilgili deneyiminiz var mı? Valizi çok doldurmam ama it çek yaparken sıkıntı olabilir mi ? 15 haftalık hamileyim.
- 15 Eylül 2023
- 375
- 287
- 23
Hafif bir valizle bir sıkıntı olmaz diye umuyorum ben de.Merhaba. 7 haftalikken diyarbakirdan ankaraya geldim.
Sağlıkla kucağınıza almanızı dilerim
- 15 Eylül 2023
- 375
- 287
- 23
4 gün önce çok az kanamam oldu. 2 ayrı doktora göründüm kanama alanı görünmediğini sıkıntı olmadığını söylediler progestan yazmayı gerekli görmediler. Bazen bu şekilde nedeni olmayan kanamalar olabileceği söylendi. Bebek de gayet iyiydi.
Bugün yine bir kanamam oldu. Yine aynı şekilde bir parmağın üçte biri kadar küçük bir alan. Bu sefer doktora gitmedim çünkü daha 2 gün önce gitmiştim ve yine aynı şeyleri söyleyeceğini düşünüyorum. Zaten tekrarlamadı da.
Sizlerde de bu tarz kanamalar oluyor mu? Bayağı kırmızı renkli.
Bugün yine bir kanamam oldu. Yine aynı şekilde bir parmağın üçte biri kadar küçük bir alan. Bu sefer doktora gitmedim çünkü daha 2 gün önce gitmiştim ve yine aynı şeyleri söyleyeceğini düşünüyorum. Zaten tekrarlamadı da.
- 7 Ağustos 2024
- 511
- 743
- 18
- 39
Suyun arttığını nasıl anladınız?Merhaba bende bebeğin suyu artması sebebiyle aşırı kaşık ağrısı ayakta duramadım öyle doktora gittim. Bebeğin suyunun artması ya bebekte bir anomaliden sindirim sistemi vb ya da gebelik şekerinden oluyormuş. Şeker ölçümü yapmadı ama 20. Haftaya kadar karbonhidrat ve şekeri kes dedi sonra yine bakacak sizin de bilginiz olsun şeker ve karbonhidrata çok yönelmeyin su artışı da erken doğum sebebi oluyormuş çünkü
- 7 Ağustos 2024
- 511
- 743
- 18
- 39
Bence kılcal damar çatlaması falandır4 gün önce çok az kanamam oldu. 2 ayrı doktora göründüm kanama alanı görünmediğini sıkıntı olmadığını söylediler progestan yazmayı gerekli görmediler. Bazen bu şekilde nedeni olmayan kanamalar olabileceği söylendi. Bebek de gayet iyiydi.
- 7 Ağustos 2024
- 511
- 743
- 18
- 39
Hiç bişi olmaz; uçak zaten sorun değil..Taşırken de zaten yük kollara biniyor; karnınıza yük bindirecek bir valiz çok çok ağır ve tekerleksiz olmalı.Okullar ara tatile giriyor ben de ailemi görmeyi planlıyorum. Eşim gelemeyecek, tek başıma uçak yolculuğu yapacağım. Hamile kaldığımdan beri kol çantam dışında bir şey tanımadığım için endişe duydum. Hamilelikte uçak yolculuğu ve valiz taşıma ile ilgili deneyiminiz var mı? Valizi çok doldurmam ama it çek yaparken sıkıntı olabilir mi ? 15 haftalık hamileyim.
- 15 Eylül 2023
- 375
- 287
- 23
Neden kaynaklanıyor peki bu? Bir hafta içinde dört gün arayla olması korkutuyorBence kılcal damar çatlaması falandır
- 7 Ağustos 2024
- 511
- 743
- 18
- 39
Ama siz test yaptırmıştınız bebişte bişi olmaz heralde değil mi? Böyle bir ihtimal mi verdi doktor anlamadım?Merhaba bende bebeğin suyu artması sebebiyle aşırı kaşık ağrısı ayakta duramadım öyle doktora gittim. Bebeğin suyunun artması ya bebekte bir anomaliden sindirim sistemi vb ya da gebelik şekerinden oluyormuş. Şeker ölçümü yapmadı ama 20. Haftaya kadar karbonhidrat ve şekeri kes dedi sonra yine bakacak sizin de bilginiz olsun şeker ve karbonhidrata çok yönelmeyin su artışı da erken doğum sebebi oluyormuş çünkü