yaa cok tesekkur ederim iyi dilekler iciiiin, dualarinizi ihmal etmeyin TR saatiyle 3 te olacak muayene, guzel haberlerle gelirim insallahYarın iyi haberlerini bekliyoruzinşallah öğrenirsin cinsiyetinide normalde 12 haftada söyleyen Doktorlar var
Grupta bir kaç arkadaş öğrenmiş sanırım cinsiyeti ama maalesef bana çok var 8+6 haftalığım daha var öğrenmeye bende sabırsızlıkla bekBebeğin cinsiyetini öğrenen var mı. Kaç haftalıkken öğrendiniz.
İnşallah güzel haberler alırsın Rabbim hepimizin gönlüne göre versin inşallahyaa cok tesekkur ederim iyi dilekler iciiiin, dualarinizi ihmal etmeyin TR saatiyle 3 te olacak muayene, guzel haberlerle gelirim insallahburdakiler gorse de soylemiyo ama ben gormeye calisicam olmadi burada paylasirim beraber degerlendiririz insallah, tesekkur ederiiiim
Ben kullanıyorum günde bir kere Enox iğne, bu haftaya kadar da her akşam coraspirin içtim şimdi onu haftada ikiye düşürdü. Enox a doğuma kadar devam edeceğimMerhabalar
Gebeliğinde kan sulandırıcı kullanan var mı kızlar bende Nisan ayı annesiyim Allah nasip ederse
Canim o bulanti icin kullanilan ilactan aldigin halde mi boylesinO kadar midem bulanıyor ki gece 3’ten beri kusuyorum sürekliAllahım yardım et ya valla nereye ne diyeceğim bilemiyorum ama çok zor allah güç versin bana ve benim gibi böyle midesi bulananlara :…(
Ben bugun 12.haftada gittim fakat doktorum 17.haftada soyluyorum dedi. Usg atsam yorumlayan olur mu acabaYarın iyi haberlerini bekliyoruzinşallah öğrenirsin cinsiyetinide normalde 12 haftada söyleyen Doktorlar var
EvetCanim o bulanti icin kullanilan ilactan aldigin halde mi boylesin
Çok geçmiş olsun kaç haftalıkArkadaşlar bugün dersteyken bacaklarımın arasından bişey aktı tuvalete koşmamla kan nasıl tir tir titriyorum . Hemen okulun yanındaki hastanenin acilinden giriş yaptım. Birkaç gün önce leke gördüğüm için progestan yazmıştı doktor bugün bir de iğne yazdı yanına alttan muayene etti .. çok şükür bebeğin kalp atışını duydum . Rapor aldım yatıcam şimdilik dualarınızı bekliyorum hamiş annelerim
Gecmis olsunArkadaşlar bugün dersteyken bacaklarımın arasından bişey aktı tuvalete koşmamla kan nasıl tir tir titriyorum . Hemen okulun yanındaki hastanenin acilinden giriş yaptım. Birkaç gün önce leke gördüğüm için progestan yazmıştı doktor bugün bir de iğne yazdı yanına alttan muayene etti .. çok şükür bebeğin kalp atışını duydum . Rapor aldım yatıcam şimdilik dualarınızı bekliyorum hamiş annelerim
9 hafta 2 günlükÇok geçmiş olsun kaç haftalık
Çok teşekkür ederimGecmis olsun
Bende mide bulantisi var hep bi tiksinme halindeyim ama hiç kusmadim 11. Hafta dolmak uzere erkek mi demek acabaya burada mide bulantisi olmayanlarin cogu erkek sanki, olanlarin da kiz gibi geliyor bana ama bakalim. az kaldi ne zaman cikacak fetal dna sonucuu? benimki 7 gunde cikti max 10 gun demislerdi, orda da oyle saniriim az kalmistir
Ben de onu bekliyorum on gün oldu bugün benim de . Bir an önce çıksaydıBen de cumartesi fetal dna icin kan verdim 10 günde cikar dediler ama vakit gecmiyor bir an önce çıksın istiyorum
O erkektir o zaman. 14 hafta sayılır. Ben kızımda 13 haftalıkken söyledi. Hayırlı olsun13+5te doktorumuz %80 erkek dedi 16. Haftada kontrolüm var o zaman kesin olarak söyleyebilirim dedi
Aaa cikar sizin bugun yarin o zamanBen de onu bekliyorum on gün oldu bugün benim de . Bir an önce çıksaydı
On günden sonra çıkıyor sanırım. Bir haftada çıkanlar da var.ben fetal dna verdim ordan söylüyorlarmış sonucu bekliyorum açıkcası sanırım 12. haftada falan öğreneceğim.
Dayanamayıp aradım yarın ya da cuma dediler bakalım. Yazarım tabi. İnşallahAaa cikar sizin bugun yarin o zamaninsallah saglikli olsun hepimizinki, haberi alinca yazin mutlaka
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?