• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    166
Ay evet neden bu kadar kötülüyorlar anlamıyorum sanki sezaryen çok kolay sonuçta her doğum risklidir, gerçi daha çok erken konuşmak için sonuçta bebek kendi seçecek nasıl doğmak istediğini yine de aklıma sokuyorlar işte çiş kaçırırsın falan gamlı baykuş hepsi 😩
Bu kadar doğum yapanların hepsi altına mı yapıyor Allah aşkına onun da çaresi var yani sezeryan olana sezeryanı sor o da onu kötüler şu oluyor bu oluyor diye yeterki sağlıklı doğsunlar ne abartmışlar

Ben onu doktoruma sordum canım öyle sert bastırma olabilir mi dikişlerin olacak, masaj gibi yapılıyor dedi, etrafımda sezaryen olanların bazılarına kum torbası koymuşlar bazılarına da ebe gelmiş masaj yapar gibi yapmış. Bende mart annelerinde bir kişide duydum çok bastılar birkaç kez diye ama etrafımda bunu yaşayan duymadım açıkçası
Ha anladım canım, benim yaşadığım yerde devlette 2 arkadaşıma şahit oldum da çok kötüydü bağırdılar felan oyüzden baya travma oldu bende, bizimkinde öyle acımaz inşallah 😕

Ay evet neden bu kadar kötülüyorlar anlamıyorum sanki sezaryen çok kolay sonuçta her doğum risklidir, gerçi daha çok erken konuşmak için sonuçta bebek kendi seçecek nasıl doğmak istediğini yine de aklıma sokuyorlar işte çiş kaçırırsın falan gamlı baykuş hepsi 😩
Sacma sapan bos yorumlar ben kendi istegimle sezeryan yapicam ama sanki sezeryan cok mu kolay ne demek altina cis kacirirsin bilmemne sacmalamislar her doguranda ayni seymi oluyor yani komplikasyonlu dogumlar olabiliyor tabi sezeryan icinde vajinal dogm.icinde yasayip gorucez hiccc dikkate alma onlari insallah istedigin sekilde olur dogumun

Merhaba kızlar bu aralar göbek deliği civarım çok kaşınıyor acaba karnımda çatlaklar mı başlayacak zaten kalçamda yeterince var 🤦‍♀️
Sizde durumlar nasıl çatlamalar başladı mı ve nerelerde oldu ?

Kız her vajinal doğumdan sonra herkes ciş kaçırsa ortalık sidikliden geçmezdi 😂 herax0 herax0 sen kulağını tıka herkese. Millet bayılır boş konuşup insanları korkutmaya. Eskiden millet çok ilkel şartlarda doğurduğu için dikiş mikiş hak getire ondan belki genişlik ve kaçırma oluyordur. Şimdi sağlık sektörü çok gelişti dogumdan sonra özenle dikiyorlar hiç sorun olmuyor. Bırak süreç nasıl ilerliyorsa o şekilde doğur gitsin 😂

Ay o çiş kaçması kegel kaslarıyla alakalı kimine hamilelik süreci yetiyor sezeryanda olsa hapşırırken öksürürken kaçırıyor. 2. De doğumdan sonra korona oldum aralıksız 10 gün öksürdüm kabus gibiydi bu hamilelikte de 3 gün boğmaca gibi öksürdüm 3. Hamileliğim birkere daha hapşırırken öksürürken damla sızmadı. Zaten düzenli cinsel ilişki yoksa kegel egzersizi yoksa yıllar içinde olabilecek birşey bence

Bu kadar doğum yapanların hepsi altına mı yapıyor Allah aşkına onun da çaresi var yani sezeryan olana sezeryanı sor o da onu kötüler şu oluyor bu oluyor diye yeterki sağlıklı doğsunlar ne abartmışlar
Ay sorma ya bütün yaşlılar bezle geziyor sanki öyle bi anlatıyorlar ki sezaryen teşviği var resmen 😁😁😁

Ha anladım canım, benim yaşadığım yerde devlette 2 arkadaşıma şahit oldum da çok kötüydü bağırdılar felan oyüzden baya travma oldu bende, bizimkinde öyle acımaz inşallah 😕
Öncesinde bi sor doktora ebelere falan istersen canım ama heryer aynı olmaz bence ya yapılması gereken bi uygulamaymış o içeride kalan kanı çıkarmak için sanırım hafif masajla oluyor dedi benim doktor

Evet canım ya çok haklısın inan bana normalde hiç takmayacağım şeyler bazen kafamın içinde dönüp duruyor biranda evham geliyor 🥲🥲🥲 akışa güveniyorum ne gelirse kabulüm bebişlerimiz sağlıklı olsunda gerisi gerçekten halledilir dediğin gibi 🙏♥️
Bende normal düşünüyorum, baya okuma yaptım bunla ilgili beden kendini topluyormuş. Tabiki yaşla birlikte vucut esniyor sarkıyor ama eğer spor sağlıklı beslenme ile ne vucutlar nelere dönüyor. Kimsenin kötü enerjisine odaklanma canikom .

Sacma sapan bos yorumlar ben kendi istegimle sezeryan yapicam ama sanki sezeryan cok mu kolay ne demek altina cis kacirirsin bilmemne sacmalamislar her doguranda ayni seymi oluyor yani komplikasyonlu dogumlar olabiliyor tabi sezeryan icinde vajinal dogm.icinde yasayip gorucez hiccc dikkate alma onlari insallah istedigin sekilde olur dogumun
Hep şu muhabbete dönüyor aynısı kaynımda oldu eltimde oldu 😂😂😂 yok yok dinlemicem onları ya bazen ne yaparsan yap olması gereken olur rahatlamak lazım gerçekten 🙏

Back
X