- Konu Sahibi Mervenur277
-
- #15.181
Okadar babasına benziyorsa göz rengini de ondan alır herhalde canım yaEvet kız bu kadarmi kopya olur arkadasim resmen kopya catik kas kalkik burun kalin dudak ay allahm belki goz rengini benden alir diycemde onuda babasindan alsin babasinin mavibenimde yesil gerci ama madem o kdr benzio oda babasindan olsunn zekasi bana ceksin insallah
Babasının matematiği felan baya iyi zekası da ona çeksinEvet kız bu kadarmi kopya olur arkadasim resmen kopya catik kas kalkik burun kalin dudak ay allahm belki goz rengini benden alir diycemde onuda babasindan alsin babasinin mavibenimde yesil gerci ama madem o kdr benzio oda babasindan olsunn zekasi bana ceksin insallah
Canım bende hediye yaptırmayacağım herkes çöpe atıyor yazık. Çikolata yaptırıcaz Melodi, Pelit veya Hacı Şerife bakıcaz son ay yaptırın diyorlar . Bakar veririm siparişÇikolata bende arayıştayım ya kızlar yaptırdığınız yerleri paylaşırsanız sevinirim.
Organizasyon tuttum süsleme icin ama cıkolata hediye tırt geldi bana onları çıkarttırdım kendim hazırlatıp eklerim diye
O konuda ben cok iyiyimdir hamile oldugumu duydugumda hep burnu sana benzer insallah dedim esime benim burnum biraz buyuk cok naif degil esimin cok guzel estetikli gibi ama biraz fazla dua etmisim herseyi ona benzemisBabasının matematiği felan baya iyi zekası da ona çeksin
Bende cikolata yaptircam birde su renkli beyaz pembe ici bademli cikolatalardan dolduralim.istiyorum sunumlugaCanım bende hediye yaptırmayacağım herkes çöpe atıyor yazık. Çikolata yaptırıcaz Melodi, Pelit veya Hacı Şerife bakıcaz son ay yaptırın diyorlar . Bakar veririm sipariş
HahaO konuda ben cok iyiyimdir hamile oldugumu duydugumda hep burnu sana benzer insallah dedim esime benim burnum biraz buyuk cok naif degil esimin cok guzel estetikli gibi ama biraz fazla dua etmisim herseyi ona benzemis
Kıyafet çok tatlı ya çorapları var bir de tam yemelikBir arkadas vardi harika bir foto cekilmisti vok begenmistim ve kendisini tebrik ediyorum pantolona zor sigdm ve qsla bagdas kuramadm cekene kadrda catladimtabi benim ki onunki kadarda güzel olmadi
Cok tatlilar teyzesii hepsini hepsini alasm geliyor vallahiKıyafet çok tatlı ya çorapları var bir de tam yemelik
Bende minik kuş lokumlarını çok severim , ondan alıp böyle minik paketlerde bir de ondan dağıtıcam yemesi de çok tatlı oluyorBu arada bende aldm kizlar gumus kapak su 999 ayar olanlardan
Bende cikolata yaptircam birde su renkli beyaz pembe ici bademli cikolatalardan dolduralim.istiyorum sunumluga
Tamamen kndi fikrimi soyluyorum mahir brnm icin daha guzel ama ucudr anlamli vr guzel isimler canmKızlar erkek isimlerinden hangisi güzel sizce Eren, Civan, Mahir ?
Çok kararsız kaldık bakalım nolucakTamamen kndi fikrimi soyluyorum mahir brnm icin daha guzel ama ucudr anlamli vr guzel isimler canm
Hayirlisi olsun hepsi vok guzel.icinize en sineni olsun arkadasim asil mahir koydu mesela ordan duymustm cokta brgenmistimÇok kararsız kaldık bakalım nolucak
Oyumu Mahir’den yana kullanıyorum canımKızlar erkek isimlerinden hangisi güzel sizce Eren, Civan, Mahir ?
Anlamına da bakayım derken Ekşi Sözlük’te bir yoruma denk geldim ve eridimÇok kararsız kaldık bakalım nolucak
Hepsi güzel canım, benim kendi fikrim civan veya mahirKızlar erkek isimlerinden hangisi güzel sizce Eren, Civan, Mahir ?
Ben civan istemistim eşim istemedi civan bana hoş geliyor.Kızlar erkek isimlerinden hangisi güzel sizce Eren, Civan, Mahir ?
Eren bence :)Kızlar erkek isimlerinden hangisi güzel sizce Eren, Civan, Mahir ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?