Popüler Konu 2025 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    156
Kızlar bugün aldığım nefes yetmiyor, burnum tıkalı makineye bir çamaşır attım sanki maraton koştum. Şimdi de yemekle uğraşıyorum ama baya zorlanıyorum nefes alırken
Dünden beri aramadığım yardımcı kalmadı hepsi gelemem dedi. Bende agir yasamlar belgeseli çekiyor gibi is yapiyorum öne eğilemiyorum tüm vücut nefes herşey kitleniyor.
Birinde 18 kilo birinde 24 kilo aldım bunda henüz 8 kilo aldım. Ama eşimden ne istesem getirdi ye birşey olmaz sen iradelisin verirsin diyor. Ama mesela benim abilerimde senin eşin gibidir karakter meselesi bence oda seni kırmak istemez hiç hoş bir durum olmadığını anlasa yapmaz suan yaptığını doğru görüyor sağlığın için olduğunu düşünüyor ve söylenmede hak sahibi görüyor. O yüzden onun penceresinden bakma kendine lütfen sen çok iyi biliyorsun ki hareketsizlikten mecburiyitten alıyorsun. Hiç merak etme emzirirken gaz sancisiyla uğraşırken eriyor insan resmen hemencecik gidiyor helede ilk çocuklarda eksi kilolara düşülüyor.

genelde ittirme tarzı üst sağ tarafta ayak, solda yuvarlak popo oluyor bizim
Benimde öyleydi şimdi alt tarafa doğru vuruyor. Bu hafta sonu doktorumuz doğum şekline henüz gelmemiş demişti. Yardımcı olmak için ara ara baş aşağı duruyorum

Kızlar valla bu adamla napcam bilmiyorum eminim kötü niyeti olmadığına ama insanın ağırına gidiyor sanki bi tek o düşünüyor bebeği ben düşünmüyorum. Böyle her şeyi şuursuzca pat diye söylemesi sinirime dokunuyor artık insan biraz düşünür bu kadın hamile hassas olabilir alınabilir diye. Bı ara da illa normal doğum yap diye kafaya takmıştı doktor ağzının payını çok güzel verdi de şükür kurtuldum o konudan

Canım güzel dille konuş bence, duygularını ifade edip dile getirmezsen kendine stres yaparsın anca. Eşin ya çok korktuğundan böyle karışıyor yada pek düşünemiyor, böyle yaptığında senin daha kötü olduğunu söylersen belki karışmayı bırakır, bu hassas dönemde eşlerimiz en büyük destekçimiz bunu anlaması gerek

Benimde öyleydi şimdi alt tarafa doğru vuruyor. Bu hafta sonu doktorumuz doğum şekline henüz gelmemiş demişti. Yardımcı olmak için ara ara baş aşağı duruyorum
Benim 34 ten sonra dönmüştü kilosuda iyi olmasına rağmen bende egzersizleri yapmıştım döner inş

Kendi eşim yapsa sigarasina sigaradan dolayı saçlarının dokulmesine gider gelir soylenir sustururum ama iste benim eşim kavga cikmayacagindan eminim başkasına açığını bul göm diyemem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…