- Konu Sahibi Mervenur277
-
- #15.081
Cidden öyle. Mart anneleri patır patır doğuruyor bitti bile neredeyseKızlar gerçekten zaman çok hızlı geçmiş, kontrollere gitmeyi beklerken zaman durmuş gibi geliyor ama aslında sona çok yaklaşmışız. Biraz duygulandım, yorgunluklarınız, ağrılarınız umarım hafifler ve daha katlanılabilir bir hal alır.bizlerden hafta olarak ileride olduğunuz için daha erken yaşıyorsunuz çoğu belirtileri.
Burada o minik ayakları görmek için sabırsızlanıyorum. Her birinin güzel, sağlıklı uzun bir ömrü olsun.
30. Haftadayım çok teşekkür ederimÇok tatlısınızkaç hafta şuan bebiş? Güle güle gelsin
Merhaba, yaa çok güzel olmuş bende sizi merak ediyordum çok yazmıyorsunuz buralaraKızlarrrrr hamilelik fotoğrafı çektirdik kendi evimizde.O kadar keyifli ve doğal oldu ki tavsiye ederim size de
Cok guzel cok cici masallah cok begendm harika olmusKızlarrrrr hamilelik fotoğrafı çektirdik kendi evimizde.O kadar keyifli ve doğal oldu ki tavsiye ederim size de
Şuan benim fena ağrıyor biraz uzun süre ayakta kaldım ondan sanırım. Kendime bir supangle yapıp dinlenme pozisyonuna geçicem hemenYorulunca benim de çatı ağrım olmaya başladı. Uzanınca anca geçiyor.
İyi akşamlar kızlar ben dün kendimi çok yordum ve dünden beri kasık ağrım var uzanınca rahatlıyorum ayakta tekrar batma vs oluyorgeçer mi acaba
İnşallah canım insan tedirgin oluyor daha yormam kendimiBende de var şuan bacak arama iğne batıyor sanki yürürken , dinlenince geçiyor canım
Çok güzel olmuuuş bayıldım gerçekten ve çok duygulandımmm maşallah sizeKızlarrrrr hamilelik fotoğrafı çektirdik kendi evimizde.O kadar keyifli ve doğal oldu ki tavsiye ederim size de
Canım sanki ben yazdım bunları bende öyle çok kilo aldım ama artık takmıyorum sende keyfini çıkar canım doğumdan sonra veririz insallah bende aşırı yemiyorum ama her geçen gün artıyor kilom engel olamıyorumKızlar merhaba iyi akşamlar. Kilo ile benim de başım dertte napcam bilmiyorum daha şimdiden 20 kilo aldım bile. Ama elimde değil napiyim aşırı yemek de yemiyorum tatlı ile hiç aram yok şeker zaten tüketmiyorum normal besleniyorum akşamları 8 den sonra bir şey de yediğim yok. Serklajdan dolayı mecbur yatıyorum hareket yok fiziksel aktivite yok su içsem yarıyor doğuma +30 35 kilo falan giricem heralde moralim çok bozuk ya doğumdan sonra bir de bunları vermesi var eşim sürekli dır dır ediyor çok kilo aldın çok kilo aldın diye lokmaları boğazıma diziyor resmen yemek yerken çekiniyorum artık bu kadar anlayışsız olunamaz ya gerçekten bunalıma girdim.
Ya çıkaramıyorum canım tadını inan ki eşim beni daha beter strese sokuyor ağzıma bir şey attığımı gördüğü an hemen başlıyor söylenmeye yani napiyim aç mi kalayım anlamadım ki bazen gizli sakli yemek yiyorum delirtti beni yaa birazcık destek olsa belki takmicam bu kadar.Canım sanki ben yazdım bunları bende öyle çok kilo aldım ama artık takmıyorum sende keyfini çıkar canım doğumdan sonra veririz insallah bende aşırı yemiyorum ama her geçen gün artıyor kilom engel olamıyorum
Kuzum sen nasılsın? En son ne zaman gittin kontrole? Bebişin gelişimi nasıl merak ettimCanım sanki ben yazdım bunları bende öyle çok kilo aldım ama artık takmıyorum sende keyfini çıkar canım doğumdan sonra veririz insallah bende aşırı yemiyorum ama her geçen gün artıyor kilom engel olamıyorum
Iste buna cok kizarim yani sende keyfinden almiyorsun sende farkindasin durumun ama onune gecilemeyen bazi seyler var ayip ediyir esin gercekten ama seni dusunuyor oda zorlanirsin sonra diye dogumda zorlanirsin die sanirimKızlar merhaba iyi akşamlar. Kilo ile benim de başım dertte napcam bilmiyorum daha şimdiden 20 kilo aldım bile. Ama elimde değil napiyim aşırı yemek de yemiyorum tatlı ile hiç aram yok şeker zaten tüketmiyorum normal besleniyorum akşamları 8 den sonra bir şey de yediğim yok. Serklajdan dolayı mecbur yatıyorum hareket yok fiziksel aktivite yok su içsem yarıyor doğuma +30 35 kilo falan giricem heralde moralim çok bozuk ya doğumdan sonra bir de bunları vermesi var eşim sürekli dır dır ediyor çok kilo aldın çok kilo aldın diye lokmaları boğazıma diziyor resmen yemek yerken çekiniyorum artık bu kadar anlayışsız olunamaz ya gerçekten bunalıma girdim.
Doktor son kontrolde, zaten sürekli yatıyorsun hamur işinden falan uzak dur kilo alma fazla bebek için hiç iyi değil dedi. Bunu duydu ya rahat vermiyor hic sürekli tepemde lokmalarimi sayıyor yani zehir ediyor yemeği ben de biliyorum dikkat de ediyorum ama daha fazla elimden gelen bir şey yokIste buna cok kizarim yani sende keyfinden almiyorsun sende farkindasin durumun ama onune gecilemeyen bazi seyler var ayip ediyir esin gercekten ama seni dusunuyor oda zorlanirsin sonra diye dogumda zorlanirsin die sanirim
Bugun ayni seyi yasadik canim 9 kilo almisim.ben 26. Haftadayim doktor birsuru soylendi kndini dusunmuyirsan bebegi dusun bebege zarar dedi eyvahhh onu duyduya esim cildiriyor benim abur cubur duskunlugm.var biraz cekmeceye gidince geliyor basima bebisim yeme bence cocuga ya bisi olursa diyir vijdan yaptiriyor geri birakiyorumDoktor son kontrolde, zaten sürekli yatıyorsun hamur işinden falan uzak dur kilo alma fazla bebek için hiç iyi değil dedi. Bunu duydu ya rahat vermiyor hic sürekli tepemde lokmalarimi sayıyor yani zehir ediyor yemeği ben de biliyorum dikkat de ediyorum ama daha fazla elimden gelen bir şey yok
Canım bende 11 kilo aldım doktor banada hamilelik boyunca 10 kilo bekliyoruz sen çok almışın dedi, bende senin gibi fazla yemek yemiyorum abur cubur tüketmiyorum tatlı da pek sevmem ama ona rağmen oturduğum yerden aldım, bende sürekli yattığım için hareket de yok ve eminim multivitaminler de aldırıyor. Üstüne progesteron kullanmaya başladım vücut şişiyor ödem tuttu malesefKızlar merhaba iyi akşamlar. Kilo ile benim de başım dertte napcam bilmiyorum daha şimdiden 20 kilo aldım bile. Ama elimde değil napiyim aşırı yemek de yemiyorum tatlı ile hiç aram yok şeker zaten tüketmiyorum normal besleniyorum akşamları 8 den sonra bir şey de yediğim yok. Serklajdan dolayı mecbur yatıyorum hareket yok fiziksel aktivite yok su içsem yarıyor doğuma +30 35 kilo falan giricem heralde moralim çok bozuk ya doğumdan sonra bir de bunları vermesi var eşim sürekli dır dır ediyor çok kilo aldın çok kilo aldın diye lokmaları boğazıma diziyor resmen yemek yerken çekiniyorum artık bu kadar anlayışsız olunamaz ya gerçekten bunalıma girdim.
Ben hep aşağıda hissediyorum canım ve dün gece kasık ağrısından uyuyamadım bile, bide ani tekmelerinden canım çok acıyor, sürekli de tuvalete gidiyorum.Kızlar bebişlerin tekmesini nerede hissediyorsunuz ? Aşağı doğru tekme hisseden var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?