- 3 Eylül 2015
- 1.138
- 1.326
- 133
- Konu Sahibi Mervenur277
-
- #14.961
Ballı süt benim boğazıma iyi geliyor ama suyun fazla bilemedim içebilir misin? Onun dışında en önemlisi bol su bence. Geçmiş olsun.Kızlar ben yine hasta oldum, grip ve boğaz kötü, zaten riskli bir hamilik geçiriyorum üstüne yine hasta olunca kötü oldumballı zencefil yapıyoruz ama başka ne yapabiliriz? Doktor suyumun fazla olmasından dolayı meyveyi felan yasakladı günde belki 1 tane yiyebilirim
Teşekkür ederim canım, bol su içmeye çalışıyorum, daha fazla hasta olmadan gelir geçer inşallahBallı süt benim boğazıma iyi geliyor ama suyun fazla bilemedim içebilir misin? Onun dışında en önemlisi bol su bence. Geçmiş olsun.
Ben çoğu şeyi almadım.Kızlar eksikleriniz neler kaldı? Eksiklerimizi yazalım birbirimize, fikir olsun belki unuttuğumuz aklımıza gelir. Benim şimdilik aklımda olan bebek yağı ve süt saklama poşetiincia almayı düşünüyorum onu da şampuanı da bu marka aldım. Sizin neler?
Düzeltme; şimdi düşününce aklıma geldi. Hastane terliği, emzirme sütyeni ve lohusa pedim de eksik..
Bizim hiç eksiğimiz kalmadı canım, bu haftada kıyafetleri yıkayıp kaldırmaya başlayacaz Allahın izniyleKızlar eksikleriniz neler kaldı? Eksiklerimizi yazalım birbirimize, fikir olsun belki unuttuğumuz aklımıza gelir. Benim şimdilik aklımda olan bebek yağı ve süt saklama poşetiincia almayı düşünüyorum onu da şampuanı da bu marka aldım. Sizin neler?
Düzeltme; şimdi düşününce aklıma geldi. Hastane terliği, emzirme sütyeni ve lohusa pedim de eksik..
Hazır kundak bende aldım. Ped mevzusunu doktora soracağım depend alın diyorlar o da okeylerse depend alacağım. Süt saklama poşeti 25 tane alacağım en küçük kutu dışarı vs çıkmam gerekirse dursun evde ne olur ne olmaz diye.Ben çoğu şeyi almadım.
-Bebek şampuanı ve krem/yağ gibi şeyler eksik.
-Küvet için delikli olan yıkama zımbırtılarından alıcam adını bilmiyorum.
-Lohusa pedi olarak da normal ped alcam sanırım , kotex in çocuk bezi gibi kocaman olanları var. Hava sıcak olursa diğerlerinin kenarları yakar rahat edemem. Hasta bezi gibi onlar konforsuz geliyor bana.
-2 numara prima bakıyorum marketlerde indirimde bulursam onu alıcam
Emzirme ile ilgili saklama kabı ve poşet almadım. Süt yoğun olmazsa hiç gerek olmuyormuş.
Emzirme sutyenini yeni sipariş verdimelfida39 nın attığı piere cardin aldım.
Bebek temizleme mendili ve kutusunu sipariş verdim bugün onlar yoktu.
Hazır kundaklardan aldım burada hiç konuşulmadı sanırım alan var mı bilmiyorum.
aklıma da bir şey gelmiyor başka
Oh ne güzel bende bu hafta yıkayacağım yerleştireceğim. Kayınvalidemler de bir şeyler aldı 2 posta şeklinde yıkanacak muhtemelen onları beklemeyeceğim ama martı anca bulur gelmesi.Bizim hiç eksiğimiz kalmadı canım, bu haftada kıyafetleri yıkayıp kaldırmaya başlayacaz Allahın izniyle
Sezaryende galiba dikişlere denk geliyormuş filan bir kaç kişiden duydum da hiç bilmiyorum en son karar veririm artık onaHazır kundak bende aldım. Ped mevzusunu doktora soracağım depend alın diyorlar o da okeylerse depend alacağım. Süt saklama poşeti 25 tane alacağım en küçük kutu dışarı vs çıkmam gerekirse dursun evde ne olur ne olmaz diye.
Evet buradaki bütün arkadaşlar öyle diyince biraz rahatladım, daha dikkatli davranacağım artik. İkimizde yediklerimize dikkat edersek bir problem yaşamadan atlatırız inşallahkılosu tam uyumlu gıbı haftasıyla ama...birde cihazlar tam kıloyu bılemıyor benım ılk doğumumda 250 gr farketmıştı bebek doğunca daha ağırdı yanı ultrasondakinden..bendede gebelik şekeri çıktı bebek önde gıdıyor dıye suan dıkkat etmeye calısıyorum
Benim kayınvalidem gilde aldı aynı şehirdeyiz onlardan alıp yıkayıp kaldıracaz artık, bebeklerimiz gününde sağlıkla gelsin hepsini güle güle kullanalımOh ne güzel bende bu hafta yıkayacağım yerleştireceğim. Kayınvalidemler de bir şeyler aldı 2 posta şeklinde yıkanacak muhtemelen onları beklemeyeceğim ama martı anca bulur gelmesi.
Evet kimi doktor enfeksiyon olur diye depend istemiyormuş o nedenle ona sorup almaya karar verdim. Organizerler de gerçekten baya işlevsel oluyor.Sezaryende galiba dikişlere denk geliyormuş filan bir kaç kişiden duydum da hiç bilmiyorum en son karar veririm artık ona
Sen almıştın galiba bavul içi organizer aldım ben de. Hemşireye bebek kıyafetleri ayrıca veriliyormuş onun için lazım olur diye düşündüm.
Kendime henüz yazlık bir pijama almadım. Hava sıcak olursa diye Milla da gördüm oradan bir takım alıcam ama elbise şeklinde mi alsam yoksa alt üst mü emin olamadım. Bu göbekle evdekilere sığmayacağım muhtemelen.
Puset bebek arabası anakucağı kanguru filan da aradan çıktı dedemiz alacakmış :) onlar da martta gelecek.
Beni ara ara çok ateş basıyor hastanelerde genelde sıcak oluyor bunalırım diye emin olamadım bir ince bir kalın koyarım artık. Dantelsiz taşsız tuşsuz sade varsa önerilerin link beklerim :)Evet kimi doktor enfeksiyon olur diye depend istemiyormuş o nedenle ona sorup almaya karar verdim. Organizerler de gerçekten baya işlevsel oluyor.
Ben pijamaları hallettim çok kalın değil uzun kollu 2 pijama takımı aldım. Ankara baharda soğuk oluyor hala2 tane de gecelik aldım. Biri siyah renk doğumdan çıkınca ilk onu giyerim diye düşündüm.
Ben bunu aldım gecelik kısa kollu sabahlıklı hem de sadeBeni ara ara çok ateş basıyor hastanelerde genelde sıcak oluyor bunalırım diye emin olamadım bir ince bir kalın koyarım artık. Dantelsiz taşsız tuşsuz sade varsa önerilerin link beklerim :)
Bu da favorilerimdeydi.Beni ara ara çok ateş basıyor hastanelerde genelde sıcak oluyor bunalırım diye emin olamadım bir ince bir kalın koyarım artık. Dantelsiz taşsız tuşsuz sade varsa önerilerin link beklerim :)
Ben her gün şu altta yazan yazıları kiloları okuyorum kontrole giderken de bakıyorum kaç kilo olur acaba diye az olsa da çok olsa da takmıyorum doktor risk var demediği sürece misal rahim boyum kısalmış ilk Bi telaş yaptım üzüldüm gibi sonra herşey olacağına varır dedim geçenlerde 28 e yetişirsem şükür namazı kılacağım dedim kıldım şimdi 32 diyorum her belirlediğim haftayı geçtikçe de kılacağım Allah nasip ederse sağlık olsun yeterkiEvet internette de normal çıkıyor, ben de anlamadım. Esim de tüm ailesine söylemiş sağ olsun simdi full baskı kurulur.
Benim daha çok var gibi geldi şu anKızlar eksikleriniz neler kaldı? Eksiklerimizi yazalım birbirimize, fikir olsun belki unuttuğumuz aklımıza gelir. Benim şimdilik aklımda olan bebek yağı ve süt saklama poşetiincia almayı düşünüyorum onu da şampuanı da bu marka aldım. Sizin neler?
Benim de söylemedi kuzum kendim verdiği ultrasondan baktımBende 26+5 boyunu söylemedi ama 930 gr normal benceNetten baktım 27.haftada 850-950 gr arası olacak diyor zaten
Yaa bende listesiz gittimBenim daha çok var gibi geldi şu an
Bebek bakım ürünleri, banyo seti, anne bebek çantası.. Aklıma da gelmiyor ki hepsi, sizin yazdıklarınıza baktıkça aklıma gelenler oluyor. Kendimi için de hiçbir sey almamışım göğüs ucu kremi dışındaHer şeyini tamamlayan bir liste atsa çokk güzel olurdu.
Bunu beğendim favladım :) teşekkür ederimBu da favorilerimdeydi.
Miss Dünya Lissa Siyah Gömlek Yaka Önden Düğmeli Hamile ve Lohusa Gecelik Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Miss Dünya Lissa Siyah Gömlek Yaka Önden Düğmeli Hamile ve Lohusa Gecelik yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Amin, hep iyi olsunlar. Sen de üzülme, zor şeyler yaşadın ama güzel düşünüp dua edelim her şey daha da iyi olsun. Fırsat bulduğun her an dinlen güzelceBen her gün şu altta yazan yazıları kiloları okuyorum kontrole giderken de bakıyorum kaç kilo olur acaba diye az olsa da çok olsa da takmıyorum doktor risk var demediği sürece misal rahim boyum kısalmış ilk Bi telaş yaptım üzüldüm gibi sonra herşey olacağına varır dedim geçenlerde 28 e yetişirsem şükür namazı kılacağım dedim kıldım şimdi 32 diyorum her belirlediğim haftayı geçtikçe de kılacağım Allah nasip ederse sağlık olsun yeterki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?