- 13 Haziran 2024
- 542
- 455
- 18
- Konu Sahibi Mervenur277
-
- #14.541
Aynen öyle sen nasılsınnn her şey yolunda mı? Ben de mide yanması ve uyurken sırt ağrısı varrEğer son dakika sezaryen derse başka bir görüş daha alırsın çatın darsa veya bebek makat gelişliyse yapacak bir şey olmuyor tabi. Hayırlı ne ise o olsun sağlıkla gelsinler.
Şuanlık iyiyiz bugün 30 haftalık oldukAynen öyle sen nasılsınnn her şey yolunda mı? Ben de mide yanması ve uyurken sırt ağrısı varr
Ya gerekli de olabilir bu arada bilemeyiz tabii doktor bizden iyi bilecek değil. Soru işareti kalmasın diye görüşüp netleştirmekte fayda var. Benim kuzenimin bebeğini 35. haftada yerel bir özel hastane almak istedi. Yok suyu azalmış yok bebek yaşamaz riskli vs. Düzenli gittiği bir yer değildi kontrol için gitmişti. Başka bir hastaneye göründü gayet her şey yolunda dendi 1 ay sonra normal doğurdu. Bazı hastanelerin de yoğun bakım ücretleri için gereksiz bu tarz sezeryana yönlendirdiği olabiliyor. Şuan hala yaparlar mı bilemiyorum ama her şey olabilir :)Ben de senin gibi yapayım ben de şuan 28haftayım bana da son dk sezeryan derse başkasına da görünürüm
Ayy az kaldı kaç kilo aldınŞuanlık iyiyiz bugün 30 haftalık oldukbazen yan yatmaktan bacaklarım ağrıyor onun dışında iyice ağırlaştım, çabuk yoruluyorum.
13Ayy az kaldı kaç kilo aldın
Çok teşekkür ederim ikimizin de inşallahRica ederim canım eğer aklına bişey takılırsa herzaman sorabilirsin, güzel hamileliğin ve doğumun olsun
Benimde aynııı13sen?
Haha mayıs anneleri olarak gözlemlediğim aynı gidiyoruz çoğunluklaBenimde aynııı
Evet artık aldık yapacak bir şey yok elbet veririzz, çalışıyor musunuz sizdeHaha mayıs anneleri olarak gözlemlediğim aynı gidiyoruz çoğunlukladoğumdan sonra veririz yapacak bir şey yok.
Yok evdeyimEvet artık aldık yapacak bir şey yok elbet veririzz, çalışıyor musunuz sizde
Ben de evden çalışıyorum belki işe falan gitsek biraz daha az alabilirdik belkiYok evdeyim
Yaa bilemiyorum sürekli hareket halinde bir işte çalışsak belki ama oturarak çalışsam da aynı olurdu benim en başından iştahım hep açıktı bulantım falan da olmadıBen de evden çalışıyorum belki işe falan gitsek biraz daha az alabilirdik belki
Benim de aynı sürekli oturarak çalıştığım için bir işe yaramıyo aksine daha çok acıkıyorum. Aahh deme benimde hem iştahım açık hem de bende hiç bulantı yaşamadım. Bir şeyden iğrenmedim.Yaa bilemiyorum sürekli hareket halinde bir işte çalışsak belki ama oturarak çalışsam da aynı olurdu benim en başından iştahım hep açıktı bulantım falan da olmadı
Aynı bende. Neyse bebişler sağlıklı olsun da önemli değil ne yapalımBenim de aynı sürekli oturarak çalıştığım için bir işe yaramıyo aksine daha çok acıkıyorum. Aahh deme benimde hem iştahım açık hem de bende hiç bulantı yaşamadım. Bir şeyden iğrenmedim.
Aynen öyleee sağlıklı olsunlar da gerisi önemsiizz bu arada benden bir hafta ilerdesin bebeğin hareketler iyice sertleşti mi karnımı izlemeye bayılıyorum pıt pıt atıyoo görüyorumAynı bende. Neyse bebişler sağlıklı olsun da önemli değil ne yapalım
Evet evet sertleşti bir de artık büyüdüğü için genelde iki yanda birden hareket ediyor esniyor mu ne yapıyorsa artık. Ama bazen de sakin geçiyor. Sakinliğine alışamıyorum dürtüyorum öyle oluncaAynen öyleee sağlıklı olsunlar da gerisi önemsiizz bu arada benden bir hafta ilerdesin bebeğin hareketler iyice sertleşti mi karnımı izlemeye bayılıyorum pıt pıt atıyoo görüyorum
Gecmis olsun oncelikle. Benim doktorum 14'e ciktiginda hastaneye git demisti. Ulasabilirseniz kendi doktorunuza yoksa acile bence gidebilirsiniz, NST yaparlar iciniz rahat eder en azindan.Herkese selam
Umarım hepiniz iyisinizdir. Birkaç gündür tansiyonum ara ara yükseliyor. Bir tuhaflık hissetmiyorum, rahatsızlık vesaire.
Gün icerisinde ölçüm yapıyorum 12/7 13/8 14/8 ve 14/9 çıktığı zamanlar oldu. Ortalama en düşük 12/8 çıkıyor. Pazartesi kontrolüm var, dün tahlil vermiştim. İdrarda herhangi bir şey yok. Su an 12 lerde yine, stres yapmamaya çalışıyorum ama korkuyorum da. Pazartesiyi beklemekle iyi mi yapıyorum bilemedim.
Geçmiş olsun benim de doktorum aynı şekilde büyük 14 küçük 9 olursa gel demişti. İdrarda bir sorun yoksa çok sorun olacağını sanmıyorum belki ilaç verir. Stres yaptıkça daha da yükselirHerkese selam
Umarım hepiniz iyisinizdir. Birkaç gündür tansiyonum ara ara yükseliyor. Bir tuhaflık hissetmiyorum, rahatsızlık vesaire.
Gün icerisinde ölçüm yapıyorum 12/7 13/8 14/8 ve 14/9 çıktığı zamanlar oldu. Ortalama en düşük 12/8 çıkıyor. Pazartesi kontrolüm var, dün tahlil vermiştim. İdrarda herhangi bir şey yok. Su an 12 lerde yine, stres yapmamaya çalışıyorum ama korkuyorum da. Pazartesiyi beklemekle iyi mi yapıyorum bilemedim.
Geçmiş olsun, 14 biraz iddialı. Endişelenme ama bir gitsen iyi olur 14 sonrası biraz sıkıntılı farketmeden yükselirse risk oluşturabilir.Herkese selam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?