• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    153
Ben de senin gibi yapayım ben de şuan 28haftayım bana da son dk sezeryan derse başkasına da görünürüm
Ya gerekli de olabilir bu arada bilemeyiz tabii doktor bizden iyi bilecek değil. Soru işareti kalmasın diye görüşüp netleştirmekte fayda var. Benim kuzenimin bebeğini 35. haftada yerel bir özel hastane almak istedi. Yok suyu azalmış yok bebek yaşamaz riskli vs. Düzenli gittiği bir yer değildi kontrol için gitmişti. Başka bir hastaneye göründü gayet her şey yolunda dendi 1 ay sonra normal doğurdu. Bazı hastanelerin de yoğun bakım ücretleri için gereksiz bu tarz sezeryana yönlendirdiği olabiliyor. Şuan hala yaparlar mı bilemiyorum ama her şey olabilir :)

Yaa bilemiyorum sürekli hareket halinde bir işte çalışsak belki ama oturarak çalışsam da aynı olurdu benim en başından iştahım hep açıktı bulantım falan da olmadı 🤣
Benim de aynı sürekli oturarak çalıştığım için bir işe yaramıyo aksine daha çok acıkıyorum. Aahh deme benimde hem iştahım açık hem de bende hiç bulantı yaşamadım. Bir şeyden iğrenmedim. 😂😂

Aynen öyleee sağlıklı olsunlar da gerisi önemsiizz bu arada benden bir hafta ilerdesin bebeğin hareketler iyice sertleşti mi karnımı izlemeye bayılıyorum pıt pıt atıyoo görüyorum
Evet evet sertleşti bir de artık büyüdüğü için genelde iki yanda birden hareket ediyor esniyor mu ne yapıyorsa artık. Ama bazen de sakin geçiyor. Sakinliğine alışamıyorum dürtüyorum öyle olunca 😄

Herkese selam 🌸
Umarım hepiniz iyisinizdir. Birkaç gündür tansiyonum ara ara yükseliyor. Bir tuhaflık hissetmiyorum, rahatsızlık vesaire.
Gün icerisinde ölçüm yapıyorum 12/7 13/8 14/8 ve 14/9 çıktığı zamanlar oldu. Ortalama en düşük 12/8 çıkıyor. Pazartesi kontrolüm var, dün tahlil vermiştim. İdrarda herhangi bir şey yok. Su an 12 lerde yine, stres yapmamaya çalışıyorum ama korkuyorum da. Pazartesiyi beklemekle iyi mi yapıyorum bilemedim.

Herkese selam 🌸
Umarım hepiniz iyisinizdir. Birkaç gündür tansiyonum ara ara yükseliyor. Bir tuhaflık hissetmiyorum, rahatsızlık vesaire.
Gün icerisinde ölçüm yapıyorum 12/7 13/8 14/8 ve 14/9 çıktığı zamanlar oldu. Ortalama en düşük 12/8 çıkıyor. Pazartesi kontrolüm var, dün tahlil vermiştim. İdrarda herhangi bir şey yok. Su an 12 lerde yine, stres yapmamaya çalışıyorum ama korkuyorum da. Pazartesiyi beklemekle iyi mi yapıyorum bilemedim.
Gecmis olsun oncelikle. Benim doktorum 14'e ciktiginda hastaneye git demisti. Ulasabilirseniz kendi doktorunuza yoksa acile bence gidebilirsiniz, NST yaparlar iciniz rahat eder en azindan.

Herkese selam 🌸
Geçmiş olsun benim de doktorum aynı şekilde büyük 14 küçük 9 olursa gel demişti. İdrarda bir sorun yoksa çok sorun olacağını sanmıyorum belki ilaç verir. Stres yaptıkça daha da yükselir 🙏🏼

Herkese selam 🌸
Geçmiş olsun, 14 biraz iddialı. Endişelenme ama bir gitsen iyi olur 14 sonrası biraz sıkıntılı farketmeden yükselirse risk oluşturabilir.

Back