- Konu Sahibi Mervenur277
-
- #14.521
Evet canım tam kapatıyor oyüzden pazartesi günü çok büyük bir kanamam oldu, lütfen sende dikkat et hiç kalkma ev işi yapma, 3.trmistere girişte genellikle kanama oluyormuş baskı yaptığı için. Ve Allah korusun kanamam olursa hemen doktoruna gitÇok iyi maşallah inşallah sağlıcakla kucağına alırsınız. Sizinki rahim ağzını tam mı kapatıyor plasenta
Evet ya ben de okudum o tarz yaşayanları. Peki doktor size ne dedi o kanamayla ilgili. Ekstra ilaç falan verdi mi kanama olmaması için önlem olarak , bir de doktorunuz ameliyatla ilgili sizi rahatlatıyor mu daha önceki ameliyatları nasıl geçmişEvet canım tam kapatıyor oyüzden pazartesi günü çok büyük bir kanamam oldu, lütfen sende dikkat et hiç kalkma ev işi yapma, 3.trmistere girişte genellikle kanama oluyormuş baskı yaptığı için. Ve Allah korusun kanamam olursa hemen doktoruna git
Evet ya ben de okudum o tarz yaşayanları. Peki doktor size ne dedi o kanamayla ilgili. Ekstra ilaç falan verdi mi kanama olmaması için önlem olarak , bir de doktorunuz ameliyatla ilgili sizi rahatlatıyor mu daha önceki ameliyatları nasıl
Kanama olabileceğini baştan beri biliyordum zaten canım ama bukadar fazla olacağını bilmiyordum doktor da böyle bişey olabileceğini plesentanın rahim ağzına baskı yapıp kanama olabileceğini söyledi riskli Bi gebelik çünkü, biz böyle olunca hemen doktora gittik 1 gece yatış verdi ve tedavi gördüm sonraki gün çıktım şuan evde ilaçlarımı ve iğnemi kullanıyorum, 20 gün sonra tekrar gidecem, ameliyat konusunda diğerlerinden daha iyi konuştu, yapışıklık olmadığı için daha iyi geçeceğini diğer ameliyatlardan çok farkı olmaz sadece biraz kanaman fazla olabilir dedi, bende yapışıklık olmasın diye dua ediyorum, gününde sağlıkla kolaylıkla gelsinEvet ya ben de okudum o tarz yaşayanları. Peki doktor size ne dedi o kanamayla ilgili. Ekstra ilaç falan verdi mi kanama olmaması için önlem olarak , bir de doktorunuz ameliyatla ilgili sizi rahatlatıyor mu daha önceki ameliyatları nasıl geçmiş
Anladım peki yatarken nasıl bi tedavi uygulandı ve şu an hangi iğneleri ilaçları verdi doktorunuz acaba inşallah yapışıklık olmaz bence şimdiye kadar olmadıysa daha da olmazKanama olabileceğini baştan beri biliyordum zaten canım ama bukadar fazla olacağını bilmiyordum doktor da böyle bişey olabileceğini plesentanın rahim ağzına baskı yapıp kanama olabileceğini söyledi riskli Bi gebelik çünkü, biz böyle olunca hemen doktora gittik 1 gece yatış verdi ve tedavi gördüm sonraki gün çıktım şuan evde ilaçlarımı ve iğnemi kullanıyorum, 20 gün sonra tekrar gidecem, ameliyat konusunda diğerlerinden daha iyi konuştu, yapışıklık olmadığı için daha iyi geçeceğini diğer ameliyatlardan çok farkı olmaz sadece biraz kanaman fazla olabilir dedi, bende yapışıklık olmasın diye dua ediyorum, gününde sağlıkla kolaylıkla gelsin
23+6 yaptım malesef geç kalmıştım hastaneye gitmek için sancı mı normal sanmıştım çünküAy çok zor Bi durum gerçekten canım, bende şimdi her tuvalete girdiğim de bakıyorum çok korkuyorum. Sen kaç haftada doğum yaptın canım ve yaşadı mı bebeğin
Dokunma gibi mi misal bende sanki eliyle rahim ağzını kaşıyor gibi his oluyor ama çıkacak gibiyse Bi doktora gözükmende fayda var çünkü ben ilk bebeğimi öyle kaybettim erken haftadaKizlar ben 27+2 yım akşamdan beri bu çatı kemiklerimizin ağrısı ve aşağı doğru baskısı var sanki ittirme gibi içerden hemen her hareketimde var yaşayan var mı
Hayr kuzu yenidogan hiv yok yani 0 3 ay bir takim 3 6 ay iki takimHepsi yenidoğan mı ?
Popodan fitil verdiler, serum vurdular sürekli, kalçadan iğne yaptılar ve hergün hap içtim, şimdi de günde 3 defa progesteron içiyorum 2 defa adalat bide 1 defa progesteron iğne vurunuyorum, sadece yatıyorum bişey yapmıyorum ve suyum da fazla olduğu için tatlıdan pilavdan makarnadan uzak duruyorum. Annelik sorumluluk ve zormuş gerçekten. Hepimiz Bi sıkıntı olmadan gününde kolay doğumlar yaparız canımAnladım peki yatarken nasıl bi tedavi uygulandı ve şu an hangi iğneleri ilaçları verdi doktorunuz acaba inşallah yapışıklık olmaz bence şimdiye kadar olmadıysa daha da olmaz
Anladım canım, başın sağolsun tekrardan23+6 yaptım malesef geç kalmıştım hastaneye gitmek için sancı mı normal sanmıştım çünkü
İnşallah ya teşekkür ederim cevaplar için çok aydınlandım vallaPopodan fitil verdiler, serum vurdular sürekli, kalçadan iğne yaptılar ve hergün hap içtim, şimdi de günde 3 defa progesteron içiyorum 2 defa adalat bide 1 defa progesteron iğne vurunuyorum, sadece yatıyorum bişey yapmıyorum ve suyum da fazla olduğu için tatlıdan pilavdan makarnadan uzak duruyorum. Annelik sorumluluk ve zormuş gerçekten. Hepimiz Bi sıkıntı olmadan gününde kolay doğumlar yaparız canım
Link varsa bana gönderir misin canım ben de 3-6 ay alacağım hiç almadım henüz :) Yumuşaklarsa ben de alayımHayr kuzu yenidogan hiv yok yani 0 3 ay bir takim 3 6 ay iki takim
Rica ederim canım eğer aklına bişey takılırsa herzaman sorabilirsin, güzel hamileliğin ve doğumun olsunİnşallah ya teşekkür ederim cevaplar için çok aydınlandım valla
Ay valla ben ikisinden de korkuyorum. Doktor bir şey demedi daha bana. Ama çatı muayenesi olmadan onu istiyorum bunu istiyorum demek istemiyorum. Hayırlısı ne ise o olsunKızlar selaammm normal doğum mu istiyorsunuz sezeryan mı? Bazı doktorlar kafalarına göre sezeryan diyor geçen gün instagramda gördüm bir kadına sezeryan demişler daha 37. Haftada bebekte ve annede hiçbir sorun yok. Kadına sormuşlar neden diye bilmem doktor öyle uygun gördü baş aşağı dönmemiş yazmış yorumdakiker daha 3 hafta var belki dönecekti falan yazmışlar bence haklılar. Ben böyle bi şey yaşamak istemiyorum ya normal doğum istyorum kendim için. Çevrenizde böyle bi şey duydunuz mu
Bazı doktorlar sezaryen yanlısı olabiliyor. Planlı olması ve mesai saatleri içerisinde yapılması en büyük etken. Ben doktorumla henüz doğum şeklini konuşmadım kendim de netleştirmedim ama sezaryene daha yakınım gibi. Bebek de seçebilir kendi doğum şeklini bakalım. Doktoruna güveniyorsan sorun yok bence ama tabi ki doktor öyle istiyor diye doğum şekli belirlenemez. Önemli olan anne ve bebeğin ne istediği psikolojisi, sağlığı vs.Kızlar selaammm normal doğum mu istiyorsunuz sezeryan mı? Bazı doktorlar kafalarına göre sezeryan diyor geçen gün instagramda gördüm bir kadına sezeryan demişler daha 37. Haftada bebekte ve annede hiçbir sorun yok. Kadına sormuşlar neden diye bilmem doktor öyle uygun gördü baş aşağı dönmemiş yazmış yorumdakiker daha 3 hafta var belki dönecekti falan yazmışlar bence haklılar. Ben böyle bi şey yaşamak istemiyorum ya normal doğum istyorum kendim için. Çevrenizde böyle bi şey duydunuz mu
Öyle tabiki ama ben ameliyat olmaktan çok korkuyorum o yüzden normal olsun istiyorum. Doktorlar neden sezeryan diye tutturuyo acabaAy valla ben ikisinden de korkuyorum. Doktor bir şey demedi daha bana. Ama çatı muayenesi olmadan onu istiyorum bunu istiyorum demek istemiyorum. Hayırlısı ne ise o olsun
Selam, doğum paketi almadan önce doktorumla görüştüm ve "ben sezeryan düşünmedim hiç vajinal doğum olsun istiyorum" dedim. Doktorum da direkt "düşünme zaten ne gerek var" dedi. 1Gerekli olursa o zaman konuşuruz şuan öyle bir durum görünmüyor1 dedi. Doktorumu da hastaneyi de buna göre seçtim. Doktorlar biraz baştan belli oluyor.Kızlar selaammm normal doğum mu istiyorsunuz sezeryan mı? Bazı doktorlar kafalarına göre sezeryan diyor geçen gün instagramda gördüm bir kadına sezeryan demişler daha 37. Haftada bebekte ve annede hiçbir sorun yok. Kadına sormuşlar neden diye bilmem doktor öyle uygun gördü baş aşağı dönmemiş yazmış yorumdakiker daha 3 hafta var belki dönecekti falan yazmışlar bence haklılar. Ben böyle bi şey yaşamak istemiyorum ya normal doğum istyorum kendim için. Çevrenizde böyle bi şey duydunuz mu
Doğru uğraşmak istemiyo bazıları. Benim doktorum çok tatlı bende normal doğum taraftarıyım dedi ama yine de tam güvenmiyorumBazı doktorlar sezaryen yanlısı olabiliyor. Planlı olması ve mesai saatleri içerisinde yapılması en büyük etken. Ben doktorumla henüz doğum şeklini konuşmadım kendim de netleştirmedim ama sezaryene daha yakınım gibi. Bebek de seçebilir kendi doğum şeklini bakalım. Doktoruna güveniyorsan sorun yok bence ama tabi ki doktor öyle istiyor diye doğum şekli belirlenemez. Önemli olan anne ve bebeğin ne istediği psikolojisi, sağlığı vs.
Ben de senin gibi yapayım ben de şuan 28haftayım bana da son dk sezeryan derse başkasına da görünürümSelam, doğum paketi almadan önce doktorumla görüştüm ve "ben sezeryan düşünmedim hiç vajinal doğum olsun istiyorum" dedim. Doktorum da direkt "düşünme zaten ne gerek var" dedi. 1Gerekli olursa o zaman konuşuruz şuan öyle bir durum görünmüyor1 dedi. Doktorumu da hastaneyi de buna göre seçtim. Doktorlar biraz baştan belli oluyor.
Daha önce gittiğim doktor mesela hiç zorlamaya gelmeyecek biriydi en ufak şeye takılıyordu bıraktım onu. Zaten gidişattan da anlaşılıyor. Şuan 29+2 deyim ve doktorum hala aynı düşüncede çok pimpirikli ıvır zıvır konulara takılan biri değil, hastanede de suda doğum alternatifi var gidişata göre karar vereceğiz.
Ama çoğu doktor zaten söylüyor hatta bazıları ben vajinal ile uğraşamam sezeryan yapıyorum diyorlar direkt. Doktor ile detaylı görüşüp netleştirmek lazım. He bana son dk sezeryan derse de bir görüş daha alıp netleştirdikten sonra gerekliyse tabii ki olurum o ayrı ama ne istediğinizi net söylemek lazım, artı başka uzmanlardan da görüş alıp gerekliliği konusunda netleşmek gerekiyor diye düşünüyorum.
Eğer son dakika sezaryen derse başka bir görüş daha alırsın çatın darsa veya bebek makat gelişliyse yapacak bir şey olmuyor tabi. Hayırlı ne ise o olsun sağlıkla gelsinler.Doğru uğraşmak istemiyo bazıları. Benim doktorum çok tatlı bende normal doğum taraftarıyım dedi ama yine de tam güvenmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?