Popüler Konu 2025 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    153
Hahaha demek benim gibi bekleyenler var iyi içim rahatladı dedim ben mi çok ağırdan aldım yaaa

Günaydın, ben de aynı durumdayım. Sürekli bir de bayıl istersen Feriha modundayım bebek çamaşır sabunu sipariş verdim daha da ağırlaşmadan yıkama işini aradan çıkarayım diyorum. Bugün totomu kaldırabilirsem yapmaya çalışcam

Bebiş bi doğsun o döneme kadar biraz toparlanır canım hayırlısıyla atlatırsın biz bu yaz taşındık firmalar çoğu şeyi hallediyor artık istersen evde paketleme bile yapıyorlar en kötü öyle düşünürsün mutfak eşyalarını toplasalar yetiyor benim en uğraştığım mutfaktı

Bu isi Mart’da hallederiz biz
Annem de gelicekmis Mart ortasinda, artik ona da kuvvet
Buyuk seyler gelince, ivir zivirlari ben internetten soyluyorum hep bi iki gune geliyor nasilsa.
Su ana kadar magaza gezerken begendigim 3-5 elbise, ates olcer, araba koltugu, biberon ve alt degistirme unitesi var ortada sadece.
He bi de kutuphane yaptim simdiden bebege. Bu listeden sonra kendinizi iyi hissedebilirsiniz.

Ivır zıvırlar alınır nasılsa burada da öyle 1-2 güne geliyor internetten alınca. Bizim büyük olarak almamız gereken puset ve bebek arabası var onu da artık gelecek ay hallederiz. Anneler olmasa naparız ya ben de ona güveniyorum

Puset bize Nisan’da gelicek. Vericek arkadasimiz son bir seyahate gidecekler, orada lazim olabilir diye donuste verecekler. Cocuklari 5 yasina geliyor artik

Gerçekten online alışveriş candır ya geçenlerde bi oturdum aklıma gelenleri tekte aldım geldiler hemen, eksik kalan ne varsa araştırayım diye favorilere atıyorum canım sıkıldıkça alıyorum böyle böyle bitecek inşallah

Canım hayırlı olsun, bende 3 aylık hamileydim evimize taşındık. Annem kardeşim kuzenler yardım etti. 2 günde temizliğe gelecek kadın tuttuk parasını inan son kuruşuna kadar değdi. Yerleştirmeye de yardım etti. Öyle yaparsın kolay olur

Puset bize Nisan’da gelicek. Vericek arkadasimiz son bir seyahate gidecekler, orada lazim olabilir diye donuste verecekler. Cocuklari 5 yasina geliyor artik
Bu arada kyafetlere baktım çoğuna etiket basmamışlar, dış kısmında etiketleri aşırı mutlu oldum şuan bir de onu kesmekle uğraşmayacağım Bir arkadaşım da vereyim dedi bana ama onun ki yenidoğan için uygun değilmiş mecbur alacağız artık, ben sadece puset alalım arabayı sonra alırız diyorum çok kararsızım kanguru ya da sling ile belli bir aya kadar sanki rahat idare ederim gibi geliyor

Bu Cybex’ler adaptorleriyle takiliyor cogu arabaya, ona da bakabilirsiniz oluyor mu diye. Hem araba koltugu olur hem puset ilk 6 ay icin. Biz baska arkadasimizdan Cybex aldik araba koltugu olarak onu takacagiz pusete ilk basta.

Kesinlikle katılıyorum zaten benim hayatım online alışveriş yemin ederim iyi ki var

Bende minik bir kütüphane yaptım daha da alacağım bol tummy time lı günler bekliyor bizi oğluşla

Eklentiler

• 20250219_110352.jpg
    128,9 KB · Görüntüleme: 66
Ay valla belim ağrıdı benim detaylıda bir saatten fazla sürdü çünkü ben bunu sürekli yaşamaya hazır değilim

Benim de tansiyon 9/6 9/5 ti genelde. Tansiyonumu çok etkilemedi ama genel bir fenalik hali yaşardım ilk kullandigim zamanlarda. Zaten hep evdeydim toparlanana kadar uzanirdim. Senin kaç Gr ve günde kaç tane canım?
Bende dün yatmadan içtim Bitanesini canım biraz kafamı döndürdü sarhoş gibi yaptı sonra uyudum hemen zaten. Benimki 30 gr günde 2 tane, gece tansiyonum 8/5 di yine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…