- 20 Ocak 2020
- 3.390
- 1.423
- 133
- 31
- Konu Sahibi Mervenur277
-
- #14.381
Nereye gidiyorsunuz canım ben yaşadım 4 sene tatvanda tayinciydik geçen sene döndükKizlar malesef tayin olayimiz kesinlestii allahtan lojman vs eylulu bulur ama dogu bolgesi cokta gitmekmistemiyorum nasip boyleymis demkki
Ay o eğitimler …Sabah sabah sağolsun bakanlığımız çalıştığımız yetmiyor gibi bir de eğitim koymuş 3 güne. Bizim ülkemiz de hamile olmak asla ekstra bir farklılık yaratmıyor
Ya ben çalıştığım hastanede bunun için fizik tedaviye gittim hamile pilatesi önerdi en düşük seviyeden başla dedi rahatlatır. Denicem bugünden itibaren sırt bel ağrısı koparıyor beni vücudun denge merkezi değiştiği için herşey çok şaşıyorİnsanın yattığı yerde bile eli ayağı dökülür mü ya dün çok fazla oturdum uzanıp dinlenemedim belim falan kopuyordu resmen gece kalktım başım dönüyor ayakta duracak halim yok hala kendime gelememişim
Malesef serklaj olduğundan doğru düzgün yürümüyorum bile sürekli yatış oğlum musaaede ederse o daYa ben çalıştığım hastanede bunun için fizik tedaviye gittim hamile pilatesi önerdi en düşük seviyeden başla dedi rahatlatır. Denicem bugünden itibaren sırt bel ağrısı koparıyor beni vücudun denge merkezi değiştiği için herşey çok şaşıyor
Benimde bel ağrılarım başladı ne yaparsam yapayım geceleri uzanınca ağrıyor son trimesterda en çok neyden muzdarip olacağım belli olduYa ben çalıştığım hastanede bunun için fizik tedaviye gittim hamile pilatesi önerdi en düşük seviyeden başla dedi rahatlatır. Denicem bugünden itibaren sırt bel ağrısı koparıyor beni vücudun denge merkezi değiştiği için herşey çok şaşıyor
Doğru senin durumun daha farklı canım bele boyundan iyibaren yapılan masajlar çok rahatlatıyor yastık desteği va yatarken omurgayı destekliyor belki o şekilde ağrıların azalır. Benimde bi oğlum var o da 3 yaşında ilgi oyun istiyor çocuk haklı olarak işten gelip onla ilgilen yemek temizlik filan ferken kendimize kalamıyoruz ki canları sağolsunMalesef serklaj olduğundan doğru düzgün yürümüyorum bile sürekli yatış oğlum musaaede ederse o da
Mecburen 15/20 dk da olsa yapayım diyorum çünkü doğum sonrası daha çok ağrıcak biliyorumBenimde bel ağrılarım başladı ne yaparsam yapayım geceleri uzanınca ağrıyor son trimesterda en çok neyden muzdarip olacağım belli oldupilatese bende başlayayım diyorum iş güç enerjim kalmıyor ama gün içine sıkıştırmak zorundayız artık
Artık yokuş aşağı gidiyoruz canımGünaydın canlarım güzel bir gün olsun inşallah hepimize. Kalan günüm 100 un altına düştü bi heyecanlandım vakit baya baya azalmış gibidaha kıyafet eksiği falan baya var benim bu önümüzdeki ay hazırlıklara hız vermeyi düşünüyorum
Bende bendeMecburen 15/20 dk da olsa yapayım diyorum çünkü doğum sonrası daha çok ağrıcak biliyorumhantallaştım iyice ben
Günaydııınn bende aldığım tüm kıyafetlerin etiketlerini kestim ve yıkadım dün, etiket kesme işi bile çok uzun sürdü son ana bırakmamak lazımmış belim koptuGünaydın canlarım güzel bir gün olsun inşallah hepimize. Kalan günüm 100 un altına düştü bi heyecanlandım vakit baya baya azalmış gibidaha kıyafet eksiği falan baya var benim bu önümüzdeki ay hazırlıklara hız vermeyi düşünüyorum
Mart annelerini okudukça aman iyice uyuyayım, eksiklerimi gidereyim diyorumArtık yokuş aşağı gidiyoruz canım
Aynen bizimki de sürekli komşu komşu gezdir beni diyor kalk diyor ona da kıyamıyorum karnımdakine de kıyamıyorum az kaldı İnş çabuk geçer şu 3 ayDoğru senin durumun daha farklı canım bele boyundan iyibaren yapılan masajlar çok rahatlatıyor yastık desteği va yatarken omurgayı destekliyor belki o şekilde ağrıların azalır. Benimde bi oğlum var o da 3 yaşında ilgi oyun istiyor çocuk haklı olarak işten gelip onla ilgilen yemek temizlik filan ferken kendimize kalamıyoruz ki canları sağolsun
Ben hiç bakmadım bi bakınsam iyi olurMart annelerini okudukça aman iyice uyuyayım, eksiklerimi gidereyim diyorum
Kıyamam ya minikler daha da işte evet inşallah sağlıkla geçiririzAynen bizimki de sürekli komşu komşu gezdir beni diyor kalk diyor ona da kıyamıyorum karnımdakine de kıyamıyorum az kaldı İnş çabuk geçer şu 3 ay
Gunaydiin,Günaydın canlarım güzel bir gün olsun inşallah hepimize. Kalan günüm 100 un altına düştü bi heyecanlandım vakit baya baya azalmış gibidaha kıyafet eksiği falan baya var benim bu önümüzdeki ay hazırlıklara hız vermeyi düşünüyorum
Ohh yorucu ama ne tatlı hazırlıklar dimi canım kıyafetler bile mis kokarken bebişlerimizin üstünde hayal etmek müthişGünaydııınn bende aldığım tüm kıyafetlerin etiketlerini kestim ve yıkadım dün, etiket kesme işi bile çok uzun sürdü son ana bırakmamak lazımmış belim koptubebeğin dolabını ve çantamı hazır bulundurayım dedim son zamanlar pek enerjim kalmaz gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?