- 20 Mayıs 2024
- 877
- 1.023
- 28
- 27
- Konu Sahibi Mervenur277
-
- #14.361
Evet bende de öyle nemlendirici çatlak kremi sürüyorum bir kaç gündür umarım geçer feci bir acı sütyen bile takamıyorumBenim bazen uçları batıyor sızlıyor gibi acı oluyor geçiyor kendi kendine
Hareketlendi kıpır kıpır gitmedim o yüzden randevum 5 gün sonra canım
Evet canım tansiyon düşürüyor ve bende çarpıntı yapıyordu ama 1 saat kadar sürüyor sonra duzeliyorsun. Ama çok önemli bir ilaç. Bence iyi olmuş başlaman. Eve geçmene de sevindim. Hastane psikolojisi de fenaDoktor bana adalatın tansiyonu düşürebileceğini söyledi korkma dedi ama zaten benim tansiyon hep 8-5 felan çıkıyor çok düşük hep böyleydi, bunu içince daha kötü olursam diye korkuyorum, buarada taburcu oldum canım öğleden sonra çıktık evde tedavi uygulayacaz iğne felan da verdi
Kızlar benim kıza bir süredir happy song dinletiyorum :) Az önce yine dinlettim sese doğru toplanıyor ve hareketleniyor hemen. Bilimsel araştırmalara göre bebeklerin sevdiği sesler ile düzenlenmiş bir şarkı imiş. Genelde huysuzlandıklarında sakinleştirmek için faydalanıyorlarmış
Klasik müzik efsanesini bitiren şarkı
Selam canım. Umarım Dr yanilmistir ya da gelişimi sorunsuz tamamlanacaktır . Sağlık sihhat diliyorum bebisinize ve size
Hadi ya bende çok korkarım çarpıntıdan felan, seninde tansiyonun düşükmüydü canım? Benim şimdi bile 8 5 çıkıyor daha çok düşürürse bayılırım diye korkuyorumEvet canım tansiyon düşürüyor ve bende çarpıntı yapıyordu ama 1 saat kadar sürüyor sonra duzeliyorsun. Ama çok önemli bir ilaç. Bence iyi olmuş başlaman. Eve geçmene de sevindim. Hastane psikolojisi de fenaİnşallah sağlıkla tamamliycaz hepimiz
Evet hastane psikolojisi kötü gerçekten uyuyamadım bile, amin hepimiz gününde sağlıkla kolaylıkla tamamlayalımEvet canım tansiyon düşürüyor ve bende çarpıntı yapıyordu ama 1 saat kadar sürüyor sonra duzeliyorsun. Ama çok önemli bir ilaç. Bence iyi olmuş başlaman. Eve geçmene de sevindim. Hastane psikolojisi de fenaİnşallah sağlıkla tamamliycaz hepimiz
Canım bende 16.hafta da felan yakalandım 2.5 hafta çektim heryerim ağrıdı boğazlarım kulaklarım doldu ve duyamamazlık başlamıştı acilde hiçbirşey vermediler. Enson KBB doktoruna gittik antibiyotik verdi öyle geçti yoksa geçmeyecekti, diş etlerime bile vurmuştu ağlıyordum artıkKızlar herkese hayırlı geceler diliyorum . Şu lanet salgına yakalandım iki gün yerde süründüm kas kemik ağrısından bugün iyiyim ama enseden başıma baş ağrım kesilmiyor. Ve ciğerlerimi solduran bir öksürük perişan oldum lütfen aynı durumu yaşayan var mı nasıl çözdünüz( paroldan başka bişey kullanmadım
Canım bel ağrısı için bel destekli korse gibi bişey var banada arkadaş vermişti öyle bişey alıp gün içinde kullanabilirsinKızlar selamlar,
28 haftaya girmiş bulunuyorum. Şiddetli bir bel ağrısı yasıyorum. Sol tarafımda belimde katır kutur ses geliyor bazen üstüne basamıyorum. Topallamaya basladım bu akşam doktora gittim bebekle ilgili sorun yok maşallah bel ağrım için de fizik tedaviye yönlendirdi. Sizin önerebileceğiniz birsey var mı?
Bakacağımı şaşırdım inanın baş ağrısı ve öksürük bitirdi beni. Sizede çok çok geçmiş olsun acaba kadın doğuma mı gitsem acilde bişey yapmıyorlar bir parol başka bişey yok. Öksürürken ciğerlerim çıkıyo gibiCanım bende 16.hafta da felan yakalandım 2.5 hafta çektim heryerim ağrıdı boğazlarım kulaklarım doldu ve duyamamazlık başlamıştı acilde hiçbirşey vermediler. Enson KBB doktoruna gittik antibiyotik verdi öyle geçti yoksa geçmeyecekti, diş etlerime bile vurmuştu ağlıyordum artık
Faydasını görür müyüm acaba bilmiyorumCanım bel ağrısı için bel destekli korse gibi bişey var banada arkadaş vermişti öyle bişey alıp gün içinde kullanabilirsin
Bence ya kadın doğuma yada KBB doktoruna kesin git canım yoksa parolla felan geçmiyorBakacağımı şaşırdım inanın baş ağrısı ve öksürük bitirdi beni. Sizede çok çok geçmiş olsun acaba kadın doğuma mı gitsem acilde bişey yapmıyorlar bir parol başka bişey yok. Öksürürken ciğerlerim çıkıyo gibi
Kasılma olmasın diye o canım bana yazmıştı ama kullandırmamıştı doktor oğlumdaykenAynen canım hem iğnesini hem hapını verdi, adalat kullanan varmı aranızda
Benim de tansiyon 9/6 9/5 ti genelde. Tansiyonumu çok etkilemedi ama genel bir fenalik hali yaşardım ilk kullandigim zamanlarda. Zaten hep evdeydim toparlanana kadar uzanirdim. Senin kaç Gr ve günde kaç tane canım?Hadi ya bende çok korkarım çarpıntıdan felan, seninde tansiyonun düşükmüydü canım? Benim şimdi bile 8 5 çıkıyor daha çok düşürürse bayılırım diye korkuyorum
Çok geçmiş olsun. İlaçsız atlatmak zor olabilir belki bir dra gitseniz daha iyi olur. ŞifalarKızlar herkese hayırlı geceler diliyorum . Şu lanet salgına yakalandım iki gün yerde süründüm kas kemik ağrısından bugün iyiyim ama enseden başıma baş ağrım kesilmiyor. Ve ciğerlerimi solduran bir öksürük perişan oldum lütfen aynı durumu yaşayan var mı nasıl çözdünüz( paroldan başka bişey kullanmadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?