• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    153
Çok sevindim geçmiş olsun tekrardan🌸
Çok tşk ederim geçti inşallah. Rabbim kimseye yaşatmasın çok zor. Dr bilgilendirmeye geldim ameliyat çok riskli bebeği kaybedebiliriz dediğinde arkasında 2 tane daha evladım var olmasına rağmen dünyam başıma yıkıldı. O 2 çocuğu düşünmeden olmayacağım ameliyat dedim o zaman dr yarına kalırsanız ikinizde kurtaramam diyince annem ağlayarak dizlerime kapandı ameliyatı kabul et diye kısaca şu an fiziksel olarak iyi hissediyorum ama psikolojik olarak hep o dr un bebeği kaybedebiliriz dediği saniyede takıldım kaldım.

Kızlar sabah çok kötü kanamam oldu heryer kan oldu çok yoğundu plsentam rahim ağzındaydı o yaptı hemen hastaneye gittik ama bizim hastaneler riskli olduğum için burda bişey olsa yapamayız dediler Konya ya kendi doktoruma geldik daha görüşemedik nolur dua edin bebeğime ve bana bişey olmasın çok korkuyorum daha çok küçük bebeğim, nolur dua edin
Canım plasenta kaynaklıdır bebişin de zamanında gelecektir inşallah. Dualarım sizinle🙏🏻

Çok tşk ederim geçti inşallah. Rabbim kimseye yaşatmasın çok zor. Dr bilgilendirmeye geldim ameliyat çok riskli bebeği kaybedebiliriz dediğinde arkasında 2 tane daha evladım var olmasına rağmen dünyam başıma yıkıldı. O 2 çocuğu düşünmeden olmayacağım ameliyat dedim o zaman dr yarına kalırsanız ikinizde kurtaramam diyince annem ağlayarak dizlerime kapandı ameliyatı kabul et diye kısaca şu an fiziksel olarak iyi hissediyorum ama psikolojik olarak hep o dr un bebeği kaybedebiliriz dediği saniyede takıldım kaldım.
Allah bir daha yaşatmasın. Evlatla sinamasin🙏🏻 Zaten çok hassasiz ama pozitif olmakta bizim için çok önemli. Bol dua ve olumlama... Hepimize ve bebeklerimize sağlık diliyorum

Çok haklısın canım senin için daha zor hem karnındaki hem diğer 2 evladın. Allah bir daha göstermesin kimseyi de evladıyla sınamasın 🙏🏼

Kızlar hepiniz sağolun, yatış yapıldı bugün plesentanın ucu ayrılmış kana olmuş suyum çok fazla çıktı şekerden karbonhidratlı yiyeceklerden uzak duracam, bebiş 1 hafta önde gidiyor bugün tedavi uygulayacak yarın bakacam dedi bidaha dua edin 🤲
Bebegin iyi olmasina cok sevindim, gecmis olsun. Umarim sadece dinlenerek ve sekerden uzak durarak rahatca bu sureci atlatirsiniz 🙏🏼

Kızlar hepiniz sağolun, yatış yapıldı bugün plesentanın ucu ayrılmış kana olmuş suyum çok fazla çıktı şekerden karbonhidratlı yiyeceklerden uzak duracam, bebiş 1 hafta önde gidiyor bugün tedavi uygulayacak yarın bakacam dedi bidaha dua edin 🤲
Çok geçmiş olsun canım artık emin ellerdesin biraz daha rahatlamaya çalış, stres yapmamaya çalış.🙏🏼

Çalışan arkadaşlarım düşün düşün içime sıkıntı veren konuyu size de sorayım. İşe ne zaman döneceksiniz? Ve bebislere kim bakacak? Eşim gece çalışıyor dönüşümlü bakabilir miyiz diye düşünüyorum ama beni en çok düşündüren konu bu. Zaten raporlarla 9 ay olana kadar dönmeyi düşünmüyorum ama çalışan anne olmak ekstra zor
Bende ücretsizi ve yıllık izinleri kullanıp ortalama 9-10 ay arası döncem sanırım canım, hibrit çalışma düzenine döneceğim ve eşimde 12/36 nöbet sistemi ile çalıştığı için bir gün evde, bakalım dönüşümlü idare etmeye çalışacağız. Annemin ve kayınvalidemin sağlık sorunları var, devamlı küçük çocuk bakacak durumda değiller 🥹 zor bir hayat bizi bekliyor ama atlatacağız inşallah 🙏

Kızlar sabah çok kötü kanamam oldu heryer kan oldu çok yoğundu plsentam rahim ağzındaydı o yaptı hemen hastaneye gittik ama bizim hastaneler riskli olduğum için burda bişey olsa yapamayız dediler Konya ya kendi doktoruma geldik daha görüşemedik nolur dua edin bebeğime ve bana bişey olmasın çok korkuyorum daha çok küçük bebeğim, nolur dua edin
Çok geçmiş olsun canım Allah bebişini ve seni korusun nolur sakin kalmaya çalış dualarımız seninle 🤲😔

Canım kanaman durur ve herşey yoluna girer inşallah. Bebiste iyiymiş şükür 🙏🏻

Bende ücretsizi ve yıllık izinleri kullanıp ortalama 9-10 ay arası döncem sanırım canım, hibrit çalışma düzenine döneceğim ve eşimde 12/36 nöbet sistemi ile çalıştığı için bir gün evde, bakalım dönüşümlü idare etmeye çalışacağız. Annemin ve kayınvalidemin sağlık sorunları var, devamlı küçük çocuk bakacak durumda değiller 🥹 zor bir hayat bizi bekliyor ama atlatacağız inşallah 🙏
Ben de aynı durumdayim canım. Anneler bakacak durumda değiller. Bir sekilde halledicez artık. Kolaylıkla 🙏🏻

çok geçmiş olsun. Umarım bebişin ve sen iyisindir.

Bebeğin zamanında sağlıkla doğsun inşallah kötü bir şey olmayacak 🙏🥺

Kaç haftalıktın canım şuan geçmiş olsun inş sıkıntısız atlatıp eve geçersin haftan iyiyse önlem amaçlı belki ciğer geliştirici yaparlar

Kızlar bir şey sormak istiyorum. Ben mart 19da doğum iznini hak etmiş oluyorum ama o haftadan önce birkaç gün rapor alsam sıkıntı olmaz dimi? Burda öyle yazmışlardı kafam karıştı normalde bir şey olmaz diye biliyorum. Sanki 8 haftadan düşerler gibi bir şey yazmışlardı anlamadım.

Back