• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    154
Kizllarr selam nasıl biberon tercih ettiniz acaba banada yadimci olur musunuz rica etsem kac tane almam gerekiyor kac ml olarak ve cam mi tercih ettinizzz en hizlisindan cevaba ihtiyacim varr🫢
Selam ben cam avent aldım bir tane , meme tutmazsa alıcam zaten her yerden bulabiliriz boşuna para harcamak istemedim yeğenime aldık hiç kullanmadı mesela. Emzikte Bibs yenidoğan aldım bir tane sürece göre karar vericem

Kizlar iyi hafta sonlati diliyorum sizin bir knuda fikrinizi almak istiyorum ben anne yani park yatak yerine anne yanina ayni boyutlqrda ahsap besik almak istiyorum ahsap besikle park yataklatlr arasinda kullanim acisindan cok fark varmi
park yatak işin bitince kaldırması kolay oluyor ama ahşap beşik bir süre sonra kalabalık yapabilir. geçen yaz tatile giderken arkadaşım 1,5 yaşındaki oğlu için park yatağı otele taşımıştı mesela

Aksam aç karna içsen de olur demiri. İlla sabah içmek zorunda değilsin canım. Ben kalsiyum da kullanıyorum yani artık napcam sasirdim. Kalsiyum da demirin emilimini düşürüyormuş bir de çay kahve ile arasında 2 saat olması lazımmış. Troid ilacını zaten etkiliyor demir ilacı hepsi birbirini etkiliyor. Beynim yandı artık 😂😂
Troidi sabah içtim demiri biraz önce içtim magnezyumu gece içerim

Selam kızlar , nasılsınız ? Zaman daraldıkça bana düşünceler yüklenmeye başladı , normal doğum düşünen kimler var acaba? Hislerimizi paylaşabilir miyiz?
Bi sıkıntı olmazsa normal doğum olacak inşallah bakalım

Selam kızlar , nasılsınız ? Zaman daraldıkça bana düşünceler yüklenmeye başladı , normal doğum düşünen kimler var acaba? Hislerimizi paylaşabilir miyiz?
Ben normal doğum düşünüyorum son anda bir değişiklik olmazsa canım, sezaryenden daha çok korkuyorum nedense 🥹

Selam, vajinal doğum olacak bir değişiklik olmazsa. En başından beri doğal, desteksiz bir doğum planlıyorum. Epidural de istemiyorum. Ama yaklaştıkça korkularım artıyor. Bir yandan da herkes nasıl yapıyorsa ben de yaparım diyorum. Çok fazla sancıya doğuma odaklanmamaya çalışıyorum. Yaşayıp göreceğiz akıştayım 😂

Back