• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    154
Ben daha önce normal sütyen aldığımda ölçümü öyle üstten yapmışlardı, ekstra denemedim ama tam olmuştu. Bel ölçüsü ayarlanır da cup sıkıntı artık 😂 büyüdükçe büyüyor ben de ne alacağımı şaşırdım. Mağazada bakmak en mantıklısı daha doğuma kadar büyür bunlar 🥲 rica ederim 🌼
Benimkiler de büyüdü ama hala eski iç çamaşırlarımı giyebiliyorum doğuma kadar ne olur bilmem tabi 😅

Bu grupta kim demişti ya troid ilacıyla demir ilacı aynı saatlerde alınmıyor diye bugün kontrolüm vardı değer aralığında ama biraz yükselmiş ilacın yetersiz kalmış düzenli kullanmıyor musun dedi ben troid ilacını içip yarım saat sonra demiri alıyordum bir aydır ondan mı acaba doktorun yanındayken hiç aklıma düşmedi
Arasında 4 saat olması lazım canım. Ben sabah 7-8 gibi tiroid ilacımı alıp 4 saat sonra demir ilacımı alıyorum o da kahvaltıdan 2 saat sonraya tekabül ediyor.

Kizlar iki gündür hafif sancım oluyor, yalancı sancı dedikleri şeye benzetiyorum. Aranızda bunu yaşayan var mı?
Ben salı günü kasılmalar yaşadım ama hiç hissetmiyordum nst’de gördüler. Doktor magnezyum ve bi hafta rapor verdi dinlenmem için. Bugün tekrar baktılar yoktu kasılma. Magnezyum kullanmıyorsanız doktorunuza onu sorabilirsiniz bir de kendinizi yormayın.

Arasında 4 saat olması lazım canım. Ben sabah 7-8 gibi tiroid ilacımı alıp 4 saat sonra demir ilacımı alıyorum o da kahvaltıdan 2 saat sonraya tekabül ediyor.
Bana demiri de aç yut dedi miden bulanırsa tok yut dedi bundan sonra tok yutayım bari

Canım kahvaltıdan 2 saat sonra içersen zaten acıkmış oluyorsun. Ayrıca kahvaltıda peynir, çay vs tüketildiği için 2 saat o nedenle beklemen lazım demirin emilimini azaltıyor.
Valla çayla pek aram yok Bi misafirliğe gidersem Bi de akşam kocamla içiyorum da işte süt ürünleri var bundan sonra dikkat ederim

Bana demiri de aç yut dedi miden bulanırsa tok yut dedi bundan sonra tok yutayım bari
Bende yatmadan önce aç karına alıyorum demiri canım, hem mide sorunu yaratırsa da uykuya yediririm diye öyle alabilirsin demişti doktor bir de 2 saat önce çay kahve gibi içecekleri kesmiş oluyorum tabi

Ben salı günü kasılmalar yaşadım ama hiç hissetmiyordum nst’de gördüler. Doktor magnezyum ve bi hafta rapor verdi dinlenmem için. Bugün tekrar baktılar yoktu kasılma. Magnezyum kullanmıyorsanız doktorunuza onu sorabilirsiniz bir de kendinizi yormayın.
Neden nst ye girdiniz bir sıkıntı mı vardi kacinci haftadan sonra nst başlıyor bilginiz var mi

Bende yatmadan önce aç karına alıyorum demiri canım, hem mide sorunu yaratırsa da uykuya yediririm diye öyle alabilirsin demişti doktor bir de 2 saat önce çay kahve gibi içecekleri kesmiş oluyorum tabi
Ben yatmadan önceye magnezyumu bırakıyorum olmazsa onu öğlene alayım Bi şekilde ayarlama yapayım

Demir ilacı tok karna alındığında kilo yapıyomuş canım sabah erken saatlerde wc kalkıyosan öyle mi alsan acaba

Bu grupta kim demişti ya troid ilacıyla demir ilacı aynı saatlerde alınmıyor diye bugün kontrolüm vardı değer aralığında ama biraz yükselmiş ilacın yetersiz kalmış düzenli kullanmıyor musun dedi ben troid ilacını içip yarım saat sonra demiri alıyordum bir aydır ondan mı acaba doktorun yanındayken hiç aklıma düşmedi
Ben her sabah ikisini aynı anda yutuyorum bana hiç eksisi olmadı tam tersi tiroidim düşmüş baya . Demir emilimi azalıyormuş öyle olunca anlamadım

Demir ilacı tok karna alındığında kilo yapıyomuş canım sabah erken saatlerde wc kalkıyosan öyle mi alsan acaba
Tok karna almıyorum ki canım yine kahvaltıdan 2 saat sonra aç oluyorum 🙈😅 ben günde 2 kere içiyorum kansızlık var doktor ikiye çıkardı sabah da tiroid ilacı içtiğim için başka bir zaman diliminde içme şansım yok.🫠

Selam kızlar. Bugün biraz detay temizlik yaptık eşimle sanki dayak yemiş gibiyim yaaa🤦🏻‍♀️ Hemen enerjim bitti. Siz nasılsınız 💐
Yaparken iyi kotu idare ediyorum ama sonrasinda oturdugum yerden kalkamiyorum soyledigin gibi sanki dayak yemis gibiyim
Kizlar iki gündür hafif sancım oluyor, yalancı sancı dedikleri şeye benzetiyorum. Aranızda bunu yaşayan var mı?
Sancı gibi değil karında sertleşme olarak ara sıra olması normal günde bir kac defa birde kısa sürmesi lazim bir kac saniye. Bol sivi tuketmek ve magnezyum takviyesiyle geçiyor. Ama sizinki farklıysa aksi bir durum hissediyorsaniz mutlaja acile gidip emin olmakta fayda var.

Ben yatmadan önceye magnezyumu bırakıyorum olmazsa onu öğlene alayım Bi şekilde ayarlama yapayım
Sabah uyanınca tiroid ilacı, sonra d vitamini, sonra magnezyum sonra multivitamin en sona da demiri yüklüyorum ve günü bitiriyoruz 🤣🤣🤣 yaşlı neneler gibi ilaç takibi yapıyoruz yoruldum valla 🥴

Back