Popüler Konu 2025 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    143
Canım çok geçmiş olsun hemen iyileş inşallah

Teşekkür ederim güzel dileklerin için.
Amiin, inşallah en kısa zamanda, en güzel şekilde sağlıkla tekrar nasip olsun. Mutluluğunu paylaşmayı bekliyorum

En kısa zamanda hamile kalırsın inşallah canım sağlıklı uzun ömürlü çocuğun olsun
Allah razı olsun canım amiiinn inşallah Allahım dualarimizi duysun cok teşekkür ederim sende saglikla kavuş kuzuna inşallah

Cok zor günlerden geçtim gercekten çok yiprandim 1 günde bambaska biri oldum sanki.. kalbimin içinde hic dinmeyen bir sancı var aklıma geldikce o gunler içim daraliyor..
Ama simdi kendimi yeniden anne olmaya hazırlıyorum. Allahim insallah sesimi dualarimi duyar da bana da bir an evvel saglikla upuzun ömürlü bebegime hamile kalmayi nasip eder inşallah
Dedigini yapicam canim. Insallah benim icin de bir vesile olur
Çok sağol canim çok teşekkür ederim dualarin için...
Sende sag salim kavus bebegine insallahhh. Hepiniz kavusun saglikla

Canım benim içindeki hüznü anlayabiliyorum, Rabbim birdaha hiç yaşatmasın öyle bir duygu, tez zamanda hamile kal ve aramıza geri dön inanıyorum ki tekrar hamile kalıp sağlıkla bebeğini kucağına alacaksın, bizim şer bildiğimiz de hayr vardır bunda da vardır Bi hayr diyip yoluna daha güçlü devam et, nezaman istersen de yazabilirsin burda konuşmak daha çok iyi gelir belki sana

Canım benimm cok duygulandim yazdıklarına.. insallah canim inşallah Allahım en kisa zamanda içimin yangınını dindirecek bir mucize bebegime hamile kalmayi nasip etsin. Saglikla da dogurup buyuteyim.
Amiiin bolca aminnn diyorum söylediğin seylere.. inşallah enn kisa zamanda bebisim geliyor teyzeleriii diye yazmayi nasip eder Allahım.
Cok sagol canim yine yazarim haklısın sizi özlemişim

Amin canım benim, bunları okurken bile gözlerim doldu geçekten güzel haberi bize vereceksin Allahın izniyle bebişin sana gelmek için zamanını bekliyor annesi buna inan hep, Rabbimin kapısında herşey bol sizede en kısa zamanında sağlıklı hayırlısından nasip etsin canım yine aklına bişey takılırsa vs. Kesin yaz banada

Cok sagol canim destegin için gerçekten insanin kalbine ruhuna şifa bazi sözler bazi dualar...
İnşallah Allahım bebisimin gelecegi mujdesini almayi nasip eder bir an evvel
Cok sagol canim insallah hamile oldugumu ogreneyim yazcam bu grup benim ilk göz ağrım.. bu grupta birseyler paylasabiliyor olmanin kiymetini hic unutmayin kuzum. Ben burdan ayrildigimda daha iyi anladim... minik mucizelerinizle ayni bedende gecirdiginiz her gün cok kiymetli...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…