- Konu Sahibi Mervenur277
-
- #13.681
Sağol canım. benimki de basit bişeydir inşallahCanım geçmiş olsun. Önemli bişey değildir inşallah. Geçen hafta bende de oldu. Mantar dedi Dr. Fitil kullandım hemen geçti şükür. Zaten yarın gidecekmissin Dr a. İçin de rahat eder
Bebeğin pozisyonuna göre çok değişiyor bebeğin hareketleri. Bazen ters duruyor öyle tekmeler atıyor ki havalara hopluyorum inan ki. Ama başaşağı dururken çok sert hissetmiyorum böyle karnımda pıt pıt öyle ufak ufak hissediyorum. Plesentan da on duvardaysa hareketleri absorbe ediyor benim plesentam da ön duvarda karnımdaki tekmelerin çoğunu çok hafif hissediyorum. Ama yine de doktora gitmelisin emin olmalısın bence çünkü bebeğin suyu azalmış vs de olabilir. Acile gitsen bile bakıyorlar çünkü bebek hareketlerinin olmaması ve azalmasını ciddi sorun olarak görüyorlar.Yani bazen korkup elimi koyuyorum çok hafif seğirme var normalde hareketli olduğu için bir panik yapıyorum. 24ünde kontrolüm ama sanırım gidicem o zamana
Benim de çok akıntım oluyor. Sırılsıklam oluyor bazen iç çamaşırım. Bazen sarı renk bazen renksiz bazen beyaz renk. Vajinal kültürüm ve idrar kültürüm temiz çıktı. Doktor bazılarında akıntı çok olabiliyor kişiden kişiye değişir dedi. Eğer koku kaşıntı şikayetin yoksa çok panik yapma ama yine de bi tahlil ver için rahat etsin.Kızlar benim sabah belim ve kasıklarım da Bi ağrı vardı kötüydü sonra bel ağrılarım dindi ama kasık ağrılarım hafif hafif ağrıyor Bi hassaslık var ve bugün uzanırken vajinam da sulu Bi ıslaklık hissettim ve çok korkuyorum yarın sabaha doktora randevu aldık, plsenta rahim ağzında olduğu için hep korkum var zaten şuan daha çok arttı korkum. Vajina da su gibi ıslaklık hisseden varmı acaba
Şuan diplerim korkunç ama bekliyorum çoğu gitti azı kaldıAh be guzelim sende platinden vazgecemeyenlerdensin belli nasil ozledimmmm nasillll bi dogurayim hemen kuafordeym
Yaaa maşallah ne güzel haberler. Sağlıkla büyüsün kuzucukKızlar benim minnoş gayet iyi, dönmüş şuan keyif yapıyor kafası sağda ayakları solda, yüzü yukardakilomuz biraz önde gidiyor 1400 e yakın, suyu plasenta her şey normal. İdrarda enfeksiyon çıktı tekrar kültür verdim. Bakteriye göre antibiyotik başlanacak. Yüzünü görmek için bayağı uğraştı doktorumuz sonunda bir poz yakaladık elleri sürekli yüzünde. Puf puf elleri ayakları tam yemelik. Artık 3 haftada 1 gel dedi bizden haberler böyle
Az kaldi az kaldi bnde boyatamayacagm icin kndi haline birakmistim 1 yildir tamamrn kndi rengine dondurdum ama bi dogurayim hemen platinŞuan diplerim korkunç ama bekliyorum çoğu gitti azı kaldı
Masallah kuzucugaaKızlar benim minnoş gayet iyi, dönmüş şuan keyif yapıyor kafası sağda ayakları solda, yüzü yukardakilomuz biraz önde gidiyor 1400 e yakın, suyu plasenta her şey normal. İdrarda enfeksiyon çıktı tekrar kültür verdim. Bakteriye göre antibiyotik başlanacak. Yüzünü görmek için bayağı uğraştı doktorumuz sonunda bir poz yakaladık elleri sürekli yüzünde. Puf puf elleri ayakları tam yemelik. Artık 3 haftada 1 gel dedi bizden haberler böyle
Valla hemen hamile kalacağımı tahmin etmiyordum biraz hazırlıksız oldu benim. Çevredekiler de hep hemen olmaz sakın endişe etme filan diyordu sürekli . İlk denemeden sonraki regl döneminde hamile olduğumu öğrendimAz kaldi az kaldi bnde boyatamayacagm icin kndi haline birakmistim 1 yildir tamamrn kndi rengine dondurdum ama bi dogurayim hemen platin
Aaa çok geçmiş olsunKızlar muazzam bir kasık ağrısıyla acile kaldırıldım. Acil apandisit ameliyatı denildi dua edin bana ve bebeğime
Çok geçmiş olsun. Acill şifalar dilerim canımKızlar muazzam bir kasık ağrısıyla acile kaldırıldım. Acil apandisit ameliyatı denildi dua edin bana ve bebeğime
Çok geçmiş olsunKızlar muazzam bir kasık ağrısıyla acile kaldırıldım. Acil apandisit ameliyatı denildi dua edin bana ve bebeğime
Çok geçmiş olsun. Dualarım sizinleKızlar muazzam bir kasık ağrısıyla acile kaldırıldım. Acil apandisit ameliyatı denildi dua edin bana ve bebeğime
bunu nasıl bakıyorsunuz lütfeeen banada söylermisiniz neolırNazli yapay zekamiz erkek diyor :)
"Based on the nub theory and the ultrasound images provided, the nub in the second image appears to be angled slightly upward (though it’s not entirely clear due to the resolution and perspective). This could potentially suggest a boy, but it’s important to note that this is not a guaranteed method for determining gender. For the most accurate answer, rely on medical confirmation later in the pregnancy."
Benim de normalde akıntım hep vardı ama bu ıslaklık olunca bebeğin suyumu diye çok korkmuştum canım şuan biraz daha iyiyim, yarın doktora gidince içim daha çok rahatlarBebeğin pozisyonuna göre çok değişiyor bebeğin hareketleri. Bazen ters duruyor öyle tekmeler atıyor ki havalara hopluyorum inan ki. Ama başaşağı dururken çok sert hissetmiyorum böyle karnımda pıt pıt öyle ufak ufak hissediyorum. Plesentan da on duvardaysa hareketleri absorbe ediyor benim plesentam da ön duvarda karnımdaki tekmelerin çoğunu çok hafif hissediyorum. Ama yine de doktora gitmelisin emin olmalısın bence çünkü bebeğin suyu azalmış vs de olabilir. Acile gitsen bile bakıyorlar çünkü bebek hareketlerinin olmaması ve azalmasını ciddi sorun olarak görüyorlar.
Benim de çok akıntım oluyor. Sırılsıklam oluyor bazen iç çamaşırım. Bazen sarı renk bazen renksiz bazen beyaz renk. Vajinal kültürüm ve idrar kültürüm temiz çıktı. Doktor bazılarında akıntı çok olabiliyor kişiden kişiye değişir dedi. Eğer koku kaşıntı şikayetin yoksa çok panik yapma ama yine de bi tahlil ver için rahat etsin.
Chatgpt’ye ultrason fotoğrafını yükleyip, ona sormuştuk. Ya uygulama indirin, ya da chatgpt.com üzerinden yapabilirsiniz. Telefon browserından dosya yüklenmiyor, bilgisayardan deneyin eğer uygulama indirmeyecekseniz.bunu nasıl bakıyorsunuz lütfeeen banada söylermisiniz neolır
Bana da hep ıslaklık oluyor. Ama yapılan testlerde bir şey çıkmadı. Normal heraldeBenim de normalde akıntım hep vardı ama bu ıslaklık olunca bebeğin suyumu diye çok korkmuştum canım şuan biraz daha iyiyim, yarın doktora gidince içim daha çok rahatlar
burada genelde herkes de aynı sorun varmış canım, normal diye düşünüyorum bendeBana da hep ıslaklık oluyor. Ama yapılan testlerde bir şey çıkmadı. Normal heralde
Çok geçmiş olsun, endise etme korkulacak bir şey yoktur Allahın izniyle. En kısa sürede geçer inşallah, yarın haber ver mutlakaAynen canım hepsi olabilir, insan herşeyde tedirginleşiyor işte. Yarın doktorum ne diyecek bakalım. Güzel haberler Alırım Allahın izniyle
MaşallahKızlar benim minnoş gayet iyi, dönmüş şuan keyif yapıyor kafası sağda ayakları solda, yüzü yukardakilomuz biraz önde gidiyor 1400 e yakın, suyu plasenta her şey normal. İdrarda enfeksiyon çıktı tekrar kültür verdim. Bakteriye göre antibiyotik başlanacak. Yüzünü görmek için bayağı uğraştı doktorumuz sonunda bir poz yakaladık elleri sürekli yüzünde. Puf puf elleri ayakları tam yemelik. Artık 3 haftada 1 gel dedi bizden haberler böyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?