Popüler Konu 2025 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• çoğul

• Ankete Katılan
    136
Geçmiş olsun canım. Bende yan etki ve ağrı yapmadı hiç, sadece 3 gün kolumun üzerine yatmadım ve kaldıramadım hiç. Ağır bir aşı gerçekten.
Teşekkür ederim sana da geçmiş olsun. Dokunmadığım sürece sıkıntı yok da kaşısam bile acıyor şuan. Neyse geçer bir kaç güne tek derdimiz bu olsun :)

Bende çok elimi kesmistim bişey mi olurmus el kesilince

Detaylı ultrason icin benide az once aradilar gecmis ultrason fotolarini yapildiysa fetal dna testi sonucu vs istedilerde gecmis ultrason fotolari goturmek sartmi ben hepsini kesip kesip dolabima astimda

Detaylı ultrason icin benide az once aradilar gecmis ultrason fotolarini yapildiysa fetal dna testi sonucu vs istedilerde gecmis ultrason fotolari goturmek sartmi ben hepsini kesip kesip dolabima astimda
ben sadece ikili test sonucumu ve yakın zamanda yapılan tahlil sonucumu götürmüştüm canım şart değil. İkili varsa onu götürürsen iyi olur ama, oradaki orana baktı sonra ölçümlere filan baktı, sonuç olarak down sendromu ihtimalini %99 eledik dedi.

İdrar testinde protein pozitif çıkan var mı ?
Benim idrarda protein pozitif çıktı kızlar. Enfeksiyonum temizlenmiş ama protein kaçağı olduğu için düzenli tansiyon takibi istedi doktorum az önce yazıştık. Çok şükür tansiyonum düşük bebiş de oldukça hareketli doktor bir sorun yok dedi. Düzenli idrar baktıracağım artık.

Tansiyon yüksek, ödem eşlik ediyor ve protein kaçağı varsa preeklampsi den şüpheleniyorlarmış Allah korusun. Düzenli takip etmekte fayda var.

Allah korusun canım, geçmiş olsun. Ödem sorunun devam ediyor mu hala?

Oh ne guzel bizlerde guzel haberler alicaz insallah

Geçmiş olsun

SixFeetUnder canim nasil oldu kolun? Ben de bugun gittim saglik ocagina karma asi olmak istiyodum tetanoz yaptirdim orda gaza gelip cunku karma asiyi bir doz vurabiliyolarmis, bu 5 doz ama omur boyu koruyor vs. Simdi sabah 9da yaptirdim agri hic yok ins olmazzzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…