- 28 Kasım 2024
- 59
- 59
- 3
- 32
- Konu Sahibi Mervenur277
-
- #13.201
Teşekkür ederim canımÇok geçmiş olsun canım
Güzel haberlerle gel inşallah içini ferah tutKızlar bugün detaylı ultrason günü. Çok heyecanlı ama çok da gerginimİnşallah her şey yolundadır…
Teşekkür ederim sana da geçmiş olsun. Dokunmadığım sürece sıkıntı yok da kaşısam bile acıyor şuan. Neyse geçer bir kaç güne tek derdimiz bu olsun :)Geçmiş olsun canım. Bende yan etki ve ağrı yapmadı hiç, sadece 3 gün kolumun üzerine yatmadım ve kaldıramadım hiç. Ağır bir aşı gerçekten.
Bende çok elimi kesmistim bişey mi olurmus el kesilinceKızlar günaydın. Normalde 28.haftamda karma aşı olacaktım ama dün akşam elimi kestim.doktorum enfeksiyon hastalıklarına yönlendirdi onlar da ne olur ne olmaz aşı yapalım dediler. Aşımı oldum geldim şuanlık ağrı yok umarım da olmaz. Sizler de dikkat edin.
Canım benim sürekli kullandığım bir bıçak değildi makineye attığım için üzerinde pas lekeleri oluşmuş kestikten sonra farkına vardım elim kanamadı bile ama riske atmak istemedim.Bende çok elimi kesmistim bişey mi olurmus el kesilince
Insallah guzel haberler kuzucm bnde cuma gunu gidicemKızlar bugün detaylı ultrason günü. Çok heyecanlı ama çok da gerginimİnşallah her şey yolundadır…
Aynen canım yine mayısa geliyor doğum ama hatırlamadım
ben sadece ikili test sonucumu ve yakın zamanda yapılan tahlil sonucumu götürmüştüm canım şart değil. İkili varsa onu götürürsen iyi olur ama, oradaki orana baktı sonra ölçümlere filan baktı, sonuç olarak down sendromu ihtimalini %99 eledik dedi.Detaylı ultrason icin benide az once aradilar gecmis ultrason fotolarini yapildiysa fetal dna testi sonucu vs istedilerde gecmis ultrason fotolari goturmek sartmi ben hepsini kesip kesip dolabima astimda
Benim idrarda protein pozitif çıktı kızlar. Enfeksiyonum temizlenmiş ama protein kaçağı olduğu için düzenli tansiyon takibi istedi doktorum az önce yazıştık. Çok şükür tansiyonum düşük bebiş de oldukça hareketli doktor bir sorun yok dedi. Düzenli idrar baktıracağım artık.İdrar testinde protein pozitif çıkan var mı ?
Allah korusun canım, geçmiş olsun. Ödem sorunun devam ediyor mu hala?Benim idrarda protein pozitif çıktı kızlar. Enfeksiyonum temizlenmiş ama protein kaçağı olduğu için düzenli tansiyon takibi istedi doktorum az önce yazıştık. Çok şükür tansiyonum düşük bebiş de oldukça hareketli doktor bir sorun yok dedi. Düzenli idrar baktıracağım artık.
Tansiyon yüksek, ödem eşlik ediyor ve protein kaçağı varsa preeklampsi den şüpheleniyorlarmış Allah korusun. Düzenli takip etmekte fayda var.
Sağ ol canım. Evet el ayaklar şiş, yürüyüş yapmaya çalışıyorum akşamları biraz iyi geliyor gibi ama devam ediyor hala .Allah korusun canım, geçmiş olsun. Ödem sorunun devam ediyor mu hala?
İnşallah geçer bir an önceSağ ol canım. Evet el ayaklar şiş, yürüyüş yapmaya çalışıyorum akşamları biraz iyi geliyor gibi ama devam ediyor hala .
Oh ne guzel bizlerde guzel haberler alicaz insallahben sadece ikili test sonucumu ve yakın zamanda yapılan tahlil sonucumu götürmüştüm canım şart değil. İkili varsa onu götürürsen iyi olur ama, oradaki orana baktı sonra ölçümlere filan baktı, sonuç olarak down sendromu ihtimalini %99 eledik dedi.
Mayısın son günlerine kalmıştık grupta herkes doğurmuştu. Bende Aralık sonun da yaptım tekrar doğum, abi oldu bizim ki.Aynen canım yine mayısa geliyor doğum ama hatırlamadım2 buçuk sene geçti üstünden
Geçmiş olsunBenim idrarda protein pozitif çıktı kızlar. Enfeksiyonum temizlenmiş ama protein kaçağı olduğu için düzenli tansiyon takibi istedi doktorum az önce yazıştık. Çok şükür tansiyonum düşük bebiş de oldukça hareketli doktor bir sorun yok dedi. Düzenli idrar baktıracağım artık.
Tansiyon yüksek, ödem eşlik ediyor ve protein kaçağı varsa preeklampsi den şüpheleniyorlarmış Allah korusun. Düzenli takip etmekte fayda var.
Teşekkür ederimmGeçmiş olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?