- Konu Sahibi Mervenur277
-
- #13.001
Bende de oluyor canım. Aşağı tekme atınca tuhaf bir his oluşuyor.Ayy içim rahatladı baya teşekkür ederim. Aşağı her tekme attığında sanki orda bir şey yırtılıyormuş gibi hissediyorum. Tuhaf bir rahatsizlik oluyor.
Teşekkür ederim cevabın için serklajdan kaynaklanıyor diye korkmuştumBende de oluyor canım. Aşağı tekme atınca tuhaf bir his oluşuyor.
Şiddetlenmedi ama ayağa kalkınca hissetmiyordum yatınca ağrımaya başlıyordu gece yatmadan önce karın ağrısı da başlamıştı ama rahat uyudum bacağım şuan yine ağrımaya başladı ama kaslar mı zayıfladı ne yaptıysa hareketsizlikten Bi yürüyüş yok bişey yok Bi hastaneye gidersek 10 dk yürüyoruz sonrası yok oğlum yatırmıyor ama o da hareket sayılmaz kötü bir şey olmasında ayın 31 ine randevu aldım zaten yine de ona da bayağı var dahaCanım benim bel ağrım 1 ay önce falan başladı ama bu haftalarda daha rahatsiz etmeye başladı bazen bacağıma ve boynuma da vuruyor doktor normal artık pelvik bölgedeki kemikler açılmaya başladı o yüzden ağrı olur dedi hatta evel gün bel ağrısından uyuyamadım. Siddetlenmeyen dinlenince geçen her ağrı normal diyorlar gebelikte. Şuan nasıl oldun ?
Canım sen hiç vitamin vs kullanmıyorsun ya ona da bağlı bence yine de geçmezse acile görün.Şiddetlenmedi ama ayağa kalkınca hissetmiyordum yatınca ağrımaya başlıyordu gece yatmadan önce karın ağrısı da başlamıştı ama rahat uyudum bacağım şuan yine ağrımaya başladı ama kaslar mı zayıfladı ne yaptıysa hareketsizlikten Bi yürüyüş yok bişey yok Bi hastaneye gidersek 10 dk yürüyoruz sonrası yok oğlum yatırmıyor ama o da hareket sayılmaz kötü bir şey olmasında ayın 31 ine randevu aldım zaten yine de ona da bayağı var daha
Tabiki hareketsizliğin çok büyük etkisi var ondan da ağrılar şiddetli oluyor ben de 1 buçuk aydır yatak istirahatindeyim inan ki vücut hareket etmeyi unutmuş hantal olmuş bir wc gidip geliyorum nefes nefese kalıyorum. Eskiden sırt üstü yatınca çok rahat ederdim simdi bebek büyümeye başlayınca sırt üstü yatmak da belimi ağrıtıyor , sola yatıyorum bacağımın arasına yastık koysam dahi bacak aramda ve karında gerginlik hissediyorum rahatsız oluyorum ,sağa zaten hiç yatamam iyice huzursuz oldum ben de yatmak bile zor geliyor artık Allah sabır versin hepimizeŞiddetlenmedi ama ayağa kalkınca hissetmiyordum yatınca ağrımaya başlıyordu gece yatmadan önce karın ağrısı da başlamıştı ama rahat uyudum bacağım şuan yine ağrımaya başladı ama kaslar mı zayıfladı ne yaptıysa hareketsizlikten Bi yürüyüş yok bişey yok Bi hastaneye gidersek 10 dk yürüyoruz sonrası yok oğlum yatırmıyor ama o da hareket sayılmaz kötü bir şey olmasında ayın 31 ine randevu aldım zaten yine de ona da bayağı var daha
Bu haftalarda çocuklar kendilerine yer açtığı için böyle ağrılar oluyormuş canım, benimde plsenta rahim ağzında ve bu aralar artık vajina tarafımda hep ağrı ile geziyorum yatakta bile dönerken ağrı ile dönüyorum kasıklarım da hassaslık hep var hiç geçmiyor, bende biraz korkuyorum ama sonra stres yapınca vazgeçiyorum dua ediyorum bol bol, burda okuduğum kadarı ile herkesin farklı sebeplerle sorunları var. Hepimiz vaktinde sağlıkla alalım bebişlerimiziSabahtan beri varda canım hafif Bi ağrı iğneden mi anlamadım bu haftaya denk gelmesi korkutuyor sadece perşembe günü kontrole gitmiştim daha ama bilmiyorum İnş korktuğum başıma gelmez normalde ağır kaldırmamam lazım ama oğlum hasta olunca kucağına al diye tutturdu Bi kaç defa kaldırdım o mu tetikledi diye de düşünüyorum Allah kimseyi korktuğuna uğratmasın
Geçen hafta 5 tane iğne vurdurdum canım hapa da salı günü başlayacağım doktor öyle anlatmış yine de vitamin eksikliğinden olabilir dediğin gibiCanım sen hiç vitamin vs kullanmıyorsun ya ona da bağlı bence yine de geçmezse acile görün.
Benim 2 buçuk ay oldu serklaj olalı geçen oğlum kucağında uyuyacağım dedi bağdaş kurup oturdum dalgınlığıma gelip dikişler acıdı batmaya başladı dediğin gibi yatmak da ağrı veriyor şu 4 ayımızda geçse bir an önce bende sağa daha çok yatıyorum gibi hep sağdayım uyurken sola dönersem dönüyorumTabiki hareketsizliğin çok büyük etkisi var ondan da ağrılar şiddetli oluyor ben de 1 buçuk aydır yatak istirahatindeyim inan ki vücut hareket etmeyi unutmuş hantal olmuş bir wc gidip geliyorum nefes nefese kalıyorum. Eskiden sırt üstü yatınca çok rahat ederdim simdi bebek büyümeye başlayınca sırt üstü yatmak da belimi ağrıtıyor , sola yatıyorum bacağımın arasına yastık koysam dahi bacak aramda ve karında gerginlik hissediyorum rahatsız oluyorum ,sağa zaten hiç yatamam iyice huzursuz oldum ben de yatmak bile zor geliyor artık Allah sabır versin hepimize
Aynen canım herkesin sorunu başka bizim yerimizde olmak isteyenler bile olabiliyor keşke herkes rahat hamilelik yaşayabilse tam oğlan büyüdü geziyoruz derken hop geri yatağa dönmek ağır geldi ama hakkımızda böyle hayırlı galiba illa Bi yerden sınanıyoruz işteBu haftalarda çocuklar kendilerine yer açtığı için böyle ağrılar oluyormuş canım, benimde plsenta rahim ağzında ve bu aralar artık vajina tarafımda hep ağrı ile geziyorum yatakta bile dönerken ağrı ile dönüyorum kasıklarım da hassaslık hep var hiç geçmiyor, bende biraz korkuyorum ama sonra stres yapınca vazgeçiyorum dua ediyorum bol bol, burda okuduğum kadarı ile herkesin farklı sebeplerle sorunları var. Hepimiz vaktinde sağlıkla alalım bebişlerimizihamilelik ve anne olmak gerçekten çok zormuş, bizim sorumluluk hamileyken başlıyor
Evet canım haklısın, hiçbirşey bizim planladığımız gibi olmuyor ama vardır bunlarda da Bi hayır zamanla hepsi geçecektirAynen canım herkesin sorunu başka bizim yerimizde olmak isteyenler bile olabiliyor keşke herkes rahat hamilelik yaşayabilse tam oğlan büyüdü geziyoruz derken hop geri yatağa dönmek ağır geldi ama hakkımızda böyle hayırlı galiba illa Bi yerden sınanıyoruz işte
Dolap ve çekmece hep kapalı ve havasız kaldığında olabiliyor bende de özellikle yastık kılıfları falan. Deterjanını değiştirebilirsin, Yumoş’un güzel kokulu yumuşatıcılarından mutlaka kullan. Çekmeceye de mis kokulu beyaz sabunlardan koy. Sorununu çözebilir benceCanlarim size hamilelik disi bir konuyla.geldim ben gardolabimdaki hersey kokuyor hamile.kalmadan oncede kokuyordu acaba nemlimi kaliyor dedim kururma makinasi aldm yine ayni 1 hafta beklesin cekmecede les gbi kokuyor ne yaptiysam cozum bulamadim naftalinde koydm koku keseleri yastiklarida koydm en sonunda tum kiyafetlerle beraber gardolabi aticam o olucak
Canım bende de oluyor ani batma doktora sordum serklajla alakası yok dikişin yerinde duruyor demişti bence gebeliktenTeşekkür ederim cevabın için serklajdan kaynaklanıyor diye korkmuştum
Serklaj olmasa hiç üstünde durmayacağım seyler aslında ama işte insan korkuyor serklaj olunca daha bi endişeleniyor. Serklaj sonrası kısalma devam ediyor bende 33mm ile serklaj oldum önce 28mm sonra 24 e düşmüştü en son. O beni çok tedirgin ediyor böyle kısalacak mi sürekli acabaCanım bende de oluyor ani batma doktora sordum serklajla alakası yok dikişin yerinde duruyor demişti bence gebelikten
Halim yok oğlan durmadı mecbur parka çıkardım orda da karnımdaki yaramaz durmadı aşağı aşağı vurdu biraz altıma kaçırdım böyle bir şey olamaz sıkışık bile değildimEvet canım haklısın, hiçbirşey bizim planladığımız gibi olmuyor ama vardır bunlarda da Bi hayır zamanla hepsi geçecektir
İnşallah kısalmaz gönlünü ferah tutSerklaj olmasa hiç üstünde durmayacağım seyler aslında ama işte insan korkuyor serklaj olunca daha bi endişeleniyor. Serklaj sonrası kısalma devam ediyor bende 33mm ile serklaj oldum önce 28mm sonra 24 e düşmüştü en son. O beni çok tedirgin ediyor böyle kısalacak mi sürekli acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?