Popüler Konu 2025 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• çoğul

• Ankete Katılan
    133
Dr browns yikamak cok zor diye ben almadim. 3-4 parca yikama gerekecek. Takmasi cikarmasi ayri, icindeki yesil sey cok dar va.. avent aldim ben

Şuan halim yok zaten bel ve bacak kemiğim de ağrıyor hafif ateşte var kolum da şişti ağrıyor üstüne oğlum hasta ondan bişey bulaştı mı anlamadım

Çarşamba başka doktora gideceğim bakalım. Ya sorunu olan herkese Allah yardım etsin dünden beri 1 mm için neler yaşadım ben bilirim

Çarşamba başka doktora gideceğim bakalım. Ya sorunu olan herkese Allah yardım etsin dünden beri 1 mm için neler yaşadım ben bilirim
Gecmis olsun canim. Aslinda 2li 3lu sonucu kotu cikarsa fetal dna oneriyolar. Temiz cikarsa kurtuluyosun. Fetal dna da diyelim kotu geldi, diyo ki %99 dogru ama, emin olmak icin yine de amniyosentez yapalim. Amniyosentezde kesinlestiriyo her seyi yani. Fetal dna yaptirmadiysan istersen onu yaptir bir ilk baska bir doktorla konusup. Bi anomali gorurse allah korusun o zaman amniyosenteze gidersin

Herkesin ağrısı yatınca geçer benimki de yatınca başlıyor bu haftadan çok korkuyorum zaten ilk oğlumu bu haftada doğurup kaybettim ikinci oğlumda bu haftada hunileşme başlamıştı bu oğlumda da bişey olacak diye tırsıyorum bacak ağrısı zaten beni çok korkutuyor 2 doğumum da da sancım bacağımdan tutmuştu bugün de ağrıyor sabahtan beri ama inş öyle bişey değildir diye dua ediyorum

Allah korusun cok dikkat et

Teşekkür ederim. Çarşamba bir özele gideyim de ona ölçtürecem tekrardan ona göre bir yol izleyeceğim

Canım endişe etme, genel de rahatsızlıklar gece başlar, benim hep öyle olur. Eğer için rahat etmezse pazartesi Bi doktora git şikayetini söyle ama kendine stres yapma hiç Rabbim hepimize zamanında sağlıklı güzel doğumlar nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…