Popüler Konu 2025 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• çoğul

• Ankete Katılan
    125
P
21. Haftada bizimde öyleydi merak etme. İlerleyen haftalarda daha çok hissettim bende.

Geçen gün benim de başıma geldi normalde sabah uyanır uyanmaz hemen hareketlenirdi sabah kalktım hareket yok akşama kadar bekledim hiç hareket etmedi ertesi günü koştur koştur doktora hemen. Ultrasonda İçerde gayet hareketliydi ama ben hissetmiyodum. Bebeğin pozisyonu ile alakalıymış tamamen bu haftalarda sürekli hissedilecek diye bir şey yokmuş. Telaslanma bebisin iyidir

Kızlar 20+6 dan selamlar. Midem bir kaç gündür aşırı yanmaya ve böyle ağzıma afedersiniz acı ekşi subgelmeye başladı napıcam bu sefer erken başladı gibi

Annişler, sabahları elleri uyuşan ağrı ile uyanan var mı? Bende çok oluyor
Keşke sadece el olsa. Sabit durmamın ikinci dakikasında ayağımda kalçamda elimde inanılmaz uyuşuyor. Ve benim kalçam çok ağrıyor onu çözemedim halen kan tahlillerimde herşey yolunda çıktı

Annişler, sabahları elleri uyuşan ağrı ile uyanan var mı? Bende çok oluyor
Benim sürekli uyuşuyor canım elim kolum bacağım bacağım uyuşursa hareket edemiyorum zaten magnezyum kullanmam lazım kime dediysem bir türlü yazdıramadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…