- Konu Sahibi Mervenur277
-
- #12.161
İnşallah canım ya yoldayım şimdi kıpır kıpır bakalım orada da aynı performansı görebilecek miyizGüzel haberlerle gel inşallah canım. Bende aynıydım eşimin detaylıdan çıkınca baş ağrısı tutmuştu. Ne zor anne baba olmak canları sağ olsun. Kızçen bol bol poz verir umarım
Canım şimdi geldim :) çok şükür kızçem yaklaşık 30 cm ve 600 gram olmuş. Maşallah herhangi bir sorunumuz yok her şey olması gerektiği gibiymiş. Minnoşum uyuyordu bir sürü video ve foto attı gittiğimiz perinatalog. Rahim ağzı uzunluğunu filan ölçtü sanırım 47 mm çıktı olması gerekenden çok iyi dedi. Erken doğum riski ya da herhangi bir anomali yok çok şükür. Ekstra bir şey önermedi ne yapıyorsan devam et dedi. Tahmini doğumumuz 1 Mayıs olarak revize oldu, 1 hafta öndeyiz :)
Maşallah size canım çok şükür atlattın bu süreci deCanım şimdi geldim :) çok şükür kızçem yaklaşık 30 cm ve 600 gram olmuş. Maşallah herhangi bir sorunumuz yok her şey olması gerektiği gibiymiş. Minnoşum uyuyordu bir sürü video ve foto attı gittiğimiz perinatalog. Rahim ağzı uzunluğunu filan ölçtü sanırım 47 mm çıktı olması gerekenden çok iyi dedi. Erken doğum riski ya da herhangi bir anomali yok çok şükür. Ekstra bir şey önermedi ne yapıyorsan devam et dedi. Tahmini doğumumuz 1 Mayıs olarak revize oldu, 1 hafta öndeyiz :)
Gerçekten herkese güzel haberler almak nasip olsun çok endişeliydim inanılmaz rahatladımMaşallah size canım çok şükür atlattın bu süreci dedarısı tüm bekleyen annişlere
Masallah onun ayaklarini yesinlerrr
ya ben onu komple yiycem videolarını tekrar tekrar izleyip duruyorum. Doğunca ben bunu komple yerimMasallah onun ayaklarini yesinlerrr
Maşallahh minnoşaCanım şimdi geldim :) çok şükür kızçem yaklaşık 30 cm ve 600 gram olmuş. Maşallah herhangi bir sorunumuz yok her şey olması gerektiği gibiymiş. Minnoşum uyuyordu bir sürü video ve foto attı gittiğimiz perinatalog. Rahim ağzı uzunluğunu filan ölçtü sanırım 47 mm çıktı olması gerekenden çok iyi dedi. Erken doğum riski ya da herhangi bir anomali yok çok şükür. Ekstra bir şey önermedi ne yapıyorsan devam et dedi. Tahmini doğumumuz 1 Mayıs olarak revize oldu, 1 hafta öndeyiz :)
Çok sağ ol canımMaşallahh minnoşainanılmaz sevindim canım gözün aydın. Sağlıkla kucağına al insallah
Çok sevindim, gözünüz aydın.Canım şimdi geldim :) çok şükür kızçem yaklaşık 30 cm ve 600 gram olmuş. Maşallah herhangi bir sorunumuz yok her şey olması gerektiği gibiymiş. Minnoşum uyuyordu bir sürü video ve foto attı gittiğimiz perinatalog. Rahim ağzı uzunluğunu filan ölçtü sanırım 47 mm çıktı olması gerekenden çok iyi dedi. Erken doğum riski ya da herhangi bir anomali yok çok şükür. Ekstra bir şey önermedi ne yapıyorsan devam et dedi. Tahmini doğumumuz 1 Mayıs olarak revize oldu, 1 hafta öndeyiz :)
Yaaa bunlar neee
Çok sağ ol canımÇok sevindim, gözünüz aydın.
Maşallahnazarlar değmesin minik prensese. Çok şükür
Nasil bir his onu öyle görmek
Çok sağ ol canımAy kafayı yedim resmen, keşke sürekli gidebilsem aynı doktora. Elleri yüzünde parmakları açıp kapatıyor inanılmaz güzeldi. Sürekli videolarına bakıyorum. İsteyen herkese nasip olsun inşallah ya tipe bak ya yarım kilo patates
Vajinal baktımı acaba rahim ağzı uzunluğu içinCanım şimdi geldim :) çok şükür kızçem yaklaşık 30 cm ve 600 gram olmuş. Maşallah herhangi bir sorunumuz yok her şey olması gerektiği gibiymiş. Minnoşum uyuyordu bir sürü video ve foto attı gittiğimiz perinatalog. Rahim ağzı uzunluğunu filan ölçtü sanırım 47 mm çıktı olması gerekenden çok iyi dedi. Erken doğum riski ya da herhangi bir anomali yok çok şükür. Ekstra bir şey önermedi ne yapıyorsan devam et dedi. Tahmini doğumumuz 1 Mayıs olarak revize oldu, 1 hafta öndeyiz
Allahiiimmm ne güzelsin sennnn öyle, maşallah.. Hep böyle mutlulukla dolu olun
Vajinal bakılmadı, bir problem görmediği için sadece karından bakıldı.Vajinal baktımı acaba rahim ağzı uzunluğu için
Canımm çok sevindim hep mutlu haberlerini alalım inşallah bebişlerinCanım şimdi geldim :) çok şükür kızçem yaklaşık 30 cm ve 600 gram olmuş. Maşallah herhangi bir sorunumuz yok her şey olması gerektiği gibiymiş. Minnoşum uyuyordu bir sürü video ve foto attı gittiğimiz perinatalog. Rahim ağzı uzunluğunu filan ölçtü sanırım 47 mm çıktı olması gerekenden çok iyi dedi. Erken doğum riski ya da herhangi bir anomali yok çok şükür. Ekstra bir şey önermedi ne yapıyorsan devam et dedi. Tahmini doğumumuz 1 Mayıs olarak revize oldu, 1 hafta öndeyiz :)
Teşekkür ederim sağlıkla kucağınıza alınVajinal bakılmadı, bir problem görmediği için sadece karından bakıldı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?