- Konu Sahibi Mervenur277
-
- #22.501
Ayy aynı şeyleri yaşadımCanım yalancı doğum sancıları da olabilir tabi ama sen bi takip et bakalım. Benim kızlar hem bele hem kasıga vuruyordu doğum başlarken. Ve evet tuvalete çok çıkmıştım bagırsaklarımımı bozdum acaba diye düşündüğümü hatırlıyorum. Haftan da gayet iyi doğuruyorsan da aynen sakın panik yapma evladına kavuşuyorsun demektir kuzum
Bebek hareketlerini hatırlayamadım canım ama vuruyordu sanki ya bizi haberdar et canımAyy aynı şeyleri yaşadımEnteresan bir şekilde sakinim canım annem dün akşam geldi kız kardeşim yurtdışından geldi şuan her şey tam onun da rahatlığı var sanırım. Bakalım ara ara geliyor ama çok sık değil şuan , yarım saate filan düşerse bir nst için acile giderim. Devam etmezse zaten yalancıdır ama hareketli hala ya kıpır kıpır çok sert güçlü değil ama hissediyorum. Doğum sırasında böyle oluyor mu ki bu kız çıkarken de mi tekmeleyecek beni
Yazarım mutlaka bir gelişme olursaBebek hareketlerini hatırlayamadım canım ama vuruyordu sanki ya bizi haberdar et canım
Ben çalışıyorum canım 34+4 üm artık zorlanıyorum araç kullanırken vskızlar benım gıbı 37, haftaya kadar çalışan varmı? 17 gunum kaldı ızne cıkmama ama artık ağırlaştım zorlanıyorum valla
Simdi nasılsınızYazarım mutlaka bir gelişme olursasesim çıkmazsa uyuyakalmış olabilirim çünkü gecem uykusuz geçti
Günaydın canııım Doğa tatlışımız gelmek istiyor artık daha dün cinsiyet öğreniyorduk ne ara buralara geldik maşallah yaAyy aynı şeyleri yaşadımEnteresan bir şekilde sakinim canım annem dün akşam geldi kız kardeşim yurtdışından geldi şuan her şey tam onun da rahatlığı var sanırım. Bakalım ara ara geliyor ama çok sık değil şuan , yarım saate filan düşerse bir nst için acile giderim. Devam etmezse zaten yalancıdır ama hareketli hala ya kıpır kıpır çok sert güçlü değil ama hissediyorum. Doğum sırasında böyle oluyor mu ki bu kız çıkarken de mi tekmeleyecek beni
Ara ara sancım var canım ama düzenli değil henüz, bir de sürekli tuvalete çıkma isteği makatta bir baskı var gibi tuvaletin gelmiş gibi. Şiddeti artarsa ya da düzenli hale gelirse gidicem. Doğa da hareketli şuan o yüzden takipteyim yalancı olabilirSimdi nasılsınızbir değişiklik var mı?
Günaydın canım güzel haberler alırsın umarımGünaydın canııım Doğa tatlışımız gelmek istiyor artık daha dün cinsiyet öğreniyorduk ne ara buralara geldik maşallah yabende kontrole geldim hareketli bir haftasonu grubumuz için haberdar et bizi mutlaka
Ay Doğa kuş bir haftaya gelebilir gibi duruyorAra ara sancım var canım ama düzenli değil henüz, bir de sürekli tuvalete çıkma isteği makatta bir baskı var gibi tuvaletin gelmiş gibi. Şiddeti artarsa ya da düzenli hale gelirse gidicem. Doğa da hareketli şuan o yüzden takipteyim yalancı olabilir
Çok teşekkür ederimAy Doğa kuş bir haftaya gelebilir gibi duruyorher şey kolaylıkla ilerlesin inşallah arkadaşım. Dilerim ki ağrısız sızısız kısacık süren bir doğum ile kavuşun.
ay hadi bakalm arkadasim haber bekliyoruz senden merakla guzel haberlerle saglikla eger gelmekmisyiyorsa gelsin teyze bali napalim zamanlari geliyor artik grup tikir tikir dogurcakAra ara sancım var canım ama düzenli değil henüz, bir de sürekli tuvalete çıkma isteği makatta bir baskı var gibi tuvaletin gelmiş gibi. Şiddeti artarsa ya da düzenli hale gelirse gidicem. Doğa da hareketli şuan o yüzden takipteyim yalancı olabilir
ay hadi bakalm arkadasim haber bekliyoruz senden merakla guzel haberlerle saglikla eger gelmekmisyiyorsa gelsin teyze bali napalim zamanlari geliyor artik grup tikir tikir dogurcak
Suni sancı kötü bişey değil aslında kendi sancın olsa da o kadar sancı hissedeceksin sadece hızlandırılmış hali ben 2 doğumumda da almıştım keşke kontrole gitseydin en azından sancın var mı ne düzeyde nst de belli olurdu2 saatte 1 geliyor şuan tam olarak. Sıklaşırsa gidicem. Açılmam yoksa suni filan verirler bir de Suni sancı da istemiyorum kötü tecrübeleri olanlar var bakalım takip edicem gün içinde de olacak mı .
İptal ettim randevumu takip edicem biraz canım. Gerçek mi değil mi anlayayım ona göre gideyim
Çok dengesiz hava valla sabah buz gibiydi şimdi güneş var hava sıcak bizde bir giydirir bir çıkartırız artık ben çantaya kalın battaniye mi koymuştum zaten diğerleri normal hastane çıkışı falanEvet ya ben hastane çantası ona göre hazırladım soğuk olacaktır
Yalancı sancı da olabilir o yüzden hemen gitmek istemiyorum , henüz başlamadıysa dışardan müdahale olsun istemiyorum açıkçası biraz daha takip edip ona göre gideceğim.Suni sancı kötü bişey değil aslında kendi sancın olsa da o kadar sancı hissedeceksin sadece hızlandırılmış hali ben 2 doğumumda da almıştım keşke kontrole gitseydin en azından sancın var mı ne düzeyde nst de belli olurdu
Yani anlattığına göre kızın ben bu sefer geliyorum diyor yalancı sancı olduğunu düşünmüyorum şöyle kiminde açıklık çabuk ilerler kiminde geç durabildiğin kadar dur evde hastanede yakınsa zaten sıklaşınca gidersinYalancı sancı da olabilir o yüzden hemen gitmek istemiyorum , henüz başlamadıysa dışardan müdahale olsun istemiyorum açıkçası biraz daha takip edip ona göre gideceğim.
Belimde kendini hissettiren bir ince sızı var sürekli devam eden ama hala rahatsız edici boyutta değilannem de az kalmış diyor, ben sanırım hormonlardan şuan taş gibiyim hiç bir duygu hissetmiyorum ya
Yani anlattığına göre kızın ben bu sefer geliyorum diyor yalancı sancı olduğunu düşünmüyorum şöyle kiminde açıklık çabuk ilerler kiminde geç durabildiğin kadar dur evde hastanede yakınsa zaten sıklaşınca gidersin
Canım duşa gir çık belli olur eğer yalanciysa birşey fark etmez ama doğum sancısı ise hemen sıklaşıyorbakalım, ben kızıma pek güvenemiyorum ama doğum yaptığın için daha iyi bilirsin tabii canım. Zorlanma hissettiğim an gideceğim aynen şimdilik bel ağrısı devam kahvaltımı hazırlıyabilecek kadar iyiyim ama
Ay demeCanım duşa gir çık belli olur eğer yalanciysa birşey fark etmez ama doğum sancısı ise hemen sıklaşıyorsağlıkla gelsin miniklerimiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?