Popüler Konu 2025 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar günaydın herkes nasılll iyi mi benim bulantı kusmam biraz geriledi gibi ama tabiki tam olarak bitmedi
Merhabalar bende kusma çok yok ama hiçbirşey yiyemiyorum yumurta süt et tavuk patates sadece zeytin ekmek meyve sulu yemek bile yapamıyorum üstelik giyemiyorum peynirde asla vitaminsiz kalıcak evladım var mı benim gibi olan

Valla bende bir tek peynir zeytin ekmek yiyorum başka birşey yiyemiyorum maske takıp yemek yapıyorum eşime

Ben böyleydim yemek yapmıyordum
Yemek düşününce bile doyuyordum yiyesim gelmiyordu tövbe tövbe sanki yemeklerden tiksinmis gibiydim
Geçti benim çok şükür bir tek mangala karşı kaldı o koku
Şimdi yemek yapabiliyorum

Şimdi internette okudum ne kadar doğru bilmiyorum erkek çocuk sağa kız çocuk sola yerleştirmiş benimki sağda eşimin y kromozomu daha mı baskın anlamadım kendinin de 5 erkek 3 kız kardeşler

Kızıma hamileyken sadece tavuktan tiksinmiştim doğuma kadar tavuk yemedim dokunmadım da ama bu hamileliğim kızıma göre zor geçiyo kızımda hamile olduğu mu bile unutuyordum

Şimdi internette okudum ne kadar doğru bilmiyorum erkek çocuk sağa kız çocuk sola yerleştirmiş benimki sağda eşimin y kromozomu daha mı baskın anlamadım kendinin de 5 erkek 3 kız kardeşler
Böyle bir söylenti var çoğunlukla da doğru çıkıyor ama bu tezi çürüten tanıdıklarım da var solda olup erkek olan

İlk 12 hafta depolardan besleniyor bebişler canım hiç endişelenme, inşallah 2.trimesterda rahatlarsın

Allah yardımcımız olsun işin tuhafı benim eşim de benim neyden midem bulanıyorsa onunda bulanıyor. Ona yemek yapıyorum diyo midem bulanıyor yiyemiyo
ay benin ilk kasıklarım ağrırken onun da karnı ağrıyordu, hayatında lahana turşusu istememiş adam benim yiyorum diye kavanozun yarısını yedi kesinlikle böyle bir sendrom var

ay benin ilk kasıklarım ağrırken onun da karnı ağrıyordu, hayatında lahana turşusu istememiş adam benim yiyorum diye kavanozun yarısını yedi kesinlikle böyle bir sendrom var
Ahahaha benimki daha önce ben hasta olunca kendini yataklara atıyordu ama bu kadarını beklemiyordum

Kızlar cinsiyet tahmini yapabilen var mııı

Eklentiler

• 654546E4-01AA-46EF-871A-A1166403CFFD.jpeg
    48,7 KB · Görüntüleme: 22
  • BEBD8C36-DE5E-4F1E-A2E0-461128B528F9.jpeg
    56,5 KB · Görüntüleme: 23
  • 2B3A827E-3784-4350-9EDE-DA82E4A047A5.jpeg
    49,3 KB · Görüntüleme: 24
  • 82414A7D-8417-4DBB-9ABF-9922E53ABACC.jpeg
    59,8 KB · Görüntüleme: 27
Böyle bir söylenti var çoğunlukla da doğru çıkıyor ama bu tezi çürüten tanıdıklarım da var solda olup erkek olan
Benim bu sefer kız olsun tez çürüsün çok amin 3. Hamileliğim evet ilk oğlum çok erken doğdu için bizimle değil 2. Hamileliğimde de erkek bir erkek var bir de kız evlat olsun çok güzel olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…