Popüler Konu 2025 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar merhaba bende kısmetse mayısta doğum yapacağım. Hepinize sağlıklı bir hamilelik sağsalim kucağımıza alacağımız evlatlar diliyorum 😘 listeye nasıl kaydolacağımı bilmiyorum
Sat:19 ağustos
Kese:6+1
Kalp atışı:7+0
İkinci gebelik

Bu yorum o kadar doğruki, bir yerde okumuştum erkeklerin eli kolu daha hızlı belli oluyomuş ve 10 haftada çok hareketli oluyorlarmış. Bizimkide aynı öyleydi.
Ben daha önce de bu sayfada söyledim öyle olduğunu sağlıkla gelsinler benim kızım olsa iyi ama bakalım daha erken test yaptığım gün bile erkek sana söyleyeyim dedim hayırlısı

Aynı bende hep değişiyor kilom ama sabah aç karına tartıldığımda hamile kaldığım kilodayım alt karnımda bir sertlik var ama düz gibi akşama doğru bildiğiniz 5 aylık oluyorum eşim evden çıkarken başka gelince başkasın diyor 😅 😅 😅
Pantolonu nerden aldın canım link atsana bize de fikir olsun :)
Canimm pantolonu yikamistim anca katliyordum da buldum sitesinden de ekleyeyim dedim linkini 😍 unutmadan,

Bende ayni durumdayim ne yesem yaniyo hep aci bi tat var ağzımda...Son aylar daha cok korkutuyo beni bakalim neler gorucez...insallah seninde en kisa zamanda gecer rahatlarsin❤
İnşallah yaa. Mide yanmasi gerçekten cok zor. Ne yesem dokunuyor artik. Birsey yerken korkar oldum. Bi an evvel gecsin olumsuz tüm etkenler iiinsallah hepimizden 🙏

Kizlar gebzede yasayan var mi? Hala doktordan emin degilim ve ne olur ne olmaz yenidogan yogun bakim doktoru olan bi hastane istiyorum ama asm’de bile yokmus galiba siz nerelerde dogurmayi dusunuyosunuz??

Yaaa bir arkadaşım dışında herkes kız demiş🙈🙈çok teşekkür ederim. Ben hiç anlamam ultrasona göre yorumlamayı ama kesemiz yuvarlak ve 10+6 da gittiğim zaman uyuyordu galiba hareketsizdi😂 erkek bebek hareketli olur demişsiniz. Sağlıkla gelsin kız erkek hiç farketmez ama insan sabırsızlanıyorrr🙈🙈🙈

Kizlar sizce bugun doktoruma mesaj atiyim mi cinsiyet icin? Rahatsiz ederim kadini diye utaniyorum ama bir gun daha bekleyemicem galiba 🤣 bir de ona da sonuclar gonderildi, musait olsaydi sonuclarini aldim boyle boyle diye de mesaj da atabilirdi. Musait mi degil sizce?? Ay dunya hassas kalpler icin cok zor. Sekreterine mesaj attim o cevap vermedi bu arada😭😭🤣

Kizlar sizce bugun doktoruma mesaj atiyim mi cinsiyet icin? Rahatsiz ederim kadini diye utaniyorum ama bir gun daha bekleyemicem galiba 🤣 bir de ona da sonuclar gonderildi, musait olsaydi sonuclarini aldim boyle boyle diye de mesaj da atabilirdi. Musait mi degil sizce?? Ay dunya hassas kalpler icin cok zor. Sekreterine mesaj attim o cevap vermedi bu arada😭😭🤣
Dünya hassas kalpler için cehennemdir katılıyorum 😄 doktorum haber vermişti bize bence mesaj atabilirsiniz müsait olduğunda dönüş yapar diye düşünüyorum.

siz ne zaman vermiştiniz fetal dna için kan 🙈

X