Popüler Konu 2025 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Ozellikle ilk defa anne olcaklara tavsiye ettiginiz kitaplar var midir ilk donem bebek bakimiyla ilgili vs.? Hos geldin ilk iki yasin sihri kitabini okudum, bitirmek uzereyim ama bekledigim bilgileri edinemedim bence. Bildiginiz daha pratik yol gosterici bir kitap varsa cok iyi olur. Yasanan durumlari anlatip, soyle soyle bir yontem izlenebilir diyebilir mesela cok sey mi bekliyorum bilemedim ama.

Kizlar gebzede yasayan var mi? Hala doktordan emin degilim ve ne olur ne olmaz yenidogan yogun bakim doktoru olan bi hastane istiyorum ama asm’de bile yokmus galiba siz nerelerde dogurmayi dusunuyosunuz??
Ben okan üniversitesi hastanesi tuzlaya gidşyorum. Gökçenur karakelleoğlu var. Çok memnunum. yakın arkadaşım da ona gitti doğurdu. O da çok memnun kaldı

Cinsiyeti belli olan erkek anneleri bulantı ve kusma yaşadınız mı ya da yaşıyor musunuz? Benim oğlumda hafif bulantılar arada olmuştu ama öğürme, kusma hiç olmamıştı. Şimdikinde olunca herkes seninki kız diyor da aslı astarı var mı bu bilginin

Valla ben hamilemiyim degil miyim hic anlamadim yorgunluk bi de asap bozuklugu oldu bende en belirgin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…