-
- Konu Sahibi Mervenur277
- #4.721
Kız bebek sanki canım
Yaa gerçekten mii inşallah, arkadaşımın bu sormamı rica etti de çok teşekkür ederim tahmininiz içinKız bebek sanki canım
Ben okan üniversitesi hastanesi tuzlaya gidşyorum. Gökçenur karakelleoğlu var. Çok memnunum. yakın arkadaşım da ona gitti doğurdu. O da çok memnun kaldıKizlar gebzede yasayan var mi? Hala doktordan emin degilim ve ne olur ne olmaz yenidogan yogun bakim doktoru olan bi hastane istiyorum ama asm’de bile yokmus galiba siz nerelerde dogurmayi dusunuyosunuz??
Ayy ne zaman belli oldu hayırlı olsunGruba bir erkek de bendenlisteye eklerseniz. tabur tabur oğlan doğuruyoruz maşallah
O doktora gidiyor canım bize gönderilen raporda cinsiyet yok. Hayırlı olsunKızlar . Fetal DNA sonucum çok çok şükür temiz çıktı . Raporları bana da gönderdiler ama cinsiyetini ben raporda göremedim . Acaba onu ayrıca mı istiyorduk bilemedim
Yaa teşekkür ederim bende bakıyorum bakıyorum göremiyorumO doktora gidiyor canım bize gönderilen raporda cinsiyet yok. Hayırlı olsun
İnş doğru çıkar kız bebek istiyorsa sağlıklı olsun öncelik bu tabiiYaa gerçekten mii inşallah, arkadaşımın bu sormamı rica etti de çok teşekkür ederim tahmininiz için
Hayırlı uğurlu olsun canıım seriye devamKIZLAR OĞLUM OLUYOOOOOO
Hayırlı olsunKIZLAR OĞLUM OLUYOOOOOO
Hayırlı uğurlu olsun canıım seriye devam
Hayırlı olsunoğlanların sayısı gitgide artıyor desenize
Cinsiyeti belli olan erkek anneleri bulantı ve kusma yaşadınız mı ya da yaşıyor musunuz? Benim oğlumda hafif bulantılar arada olmuştu ama öğürme, kusma hiç olmamıştı. Şimdikinde olunca herkes seninki kız diyor da aslı astarı var mı bu bilginin
Hayırlı olsunKIZLAR OĞLUM OLUYOOOOOO
Hiç beklemiyordum dün belli oldu.daha erken diyordum. geçen hafta salı fetal dna kan verdim. Dün de sonuçlandı.Ayy ne zaman belli oldu hayırlı olsun