Popüler Konu 2025 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Yaaaaa canım ay niye utanıyorsun yaz gitsin demezdi bence nasılsa kontrole gelecek o zaman konuşuruz derdi

29 Ekim diye tatildedir yani çalışmıyordur, sekreterde o yüzden cevap vermemiş olabilir
İnşallah dönerler, çıktığını Bilip beklemek cok zor

Yaaaaa canım ay niye utanıyorsun yaz gitsin demezdi bence nasılsa kontrole gelecek o zaman konuşuruz derdi

29 Ekim diye tatildedir yani çalışmıyordur, sekreterde o yüzden cevap vermemiş olabilir
İnşallah dönerler, çıktığını Bilip beklemek cok zor

Kizlarim valla haber bekliyorum yazdim bence boyle bir sey icin beklememi istemesin yani dimi:)) normalde planim vardi kuzenime yazdiricaktim ama artik soylesin yeter

Mervenur277 etiketleyelim görünce ekler seni de canım

İşi o sonuçta at gitsin yoğunlukta unutmuştur görünce döner

Bak canım eğer cinsiyet çıkıntısı omurgayla 30 dereceden az açı yapıyorsa kız, çok açı yapıyorsa erkek oluyor. Yüzde 90 doğru sonuç veriyor doktorlar da buna göre tahmin yapıyor.
Bunu ilk defa duydum ama internetten araştırınca baya bir sonuç var Hadi bakalım nub teorisi tutacak mı, bu hafta haber veririm canım teşekkür ederim

Kızlar günaydın herkes nasılll iyi mi benim bulantı kusmam biraz geriledi gibi ama tabiki tam olarak bitmedi
tünaydin seker anne iyi sayiliriz bulanti kusma olaylari yok bnde sifirlandi ama sivilce problemi bas gosterdi tup bebek kaynakli igne ilac kullaniyorum acaba ondanmi diye dusunuyorum cokta takmamaya calisiyorum

tünaydin seker anne iyi sayiliriz bulanti kusma olaylari yok bnde sifirlandi ama sivilce problemi bas gosterdi tup bebek kaynakli igne ilac kullaniyorum acaba ondanmi diye dusunuyorum cokta takmamaya calisiyorum
Benimde çenemde sivilce çıkıyor
Ben ilaç kullanmıyorum ama her adet döneminde pirtlardi zaten çenemde
Simdide aynı öyle..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…