- 13 Nisan 2020
- 2.277
- 4.187
-
- Konu Sahibi Mervenur277
- #4.681
Yaaaaa canım ay niye utanıyorsun yaz gitsinKizlar sizce bugun doktoruma mesaj atiyim mi cinsiyet icin? Rahatsiz ederim kadini diye utaniyorum ama bir gun daha bekleyemicem galibabir de ona da sonuclar gonderildi, musait olsaydi sonuclarini aldim boyle boyle diye de mesaj da atabilirdi. Musait mi degil sizce?? Ay dunya hassas kalpler icin cok zor. Sekreterine mesaj attim o cevap vermedi bu arada
29 Ekim diye tatildedir yani çalışmıyordur, sekreterde o yüzden cevap vermemiş olabilirKizlar sizce bugun doktoruma mesaj atiyim mi cinsiyet icin? Rahatsiz ederim kadini diye utaniyorum ama bir gun daha bekleyemicem galibabir de ona da sonuclar gonderildi, musait olsaydi sonuclarini aldim boyle boyle diye de mesaj da atabilirdi. Musait mi degil sizce?? Ay dunya hassas kalpler icin cok zor. Sekreterine mesaj attim o cevap vermedi bu arada
GunaydinnKızlar günaydınherkes nasılll iyi mi benim bulantı kusmam biraz geriledi gibi ama tabiki tam olarak bitmedi
Nub teorisine göre erkek diyorum ben
Yaaaaa canım ay niye utanıyorsun yaz gitsindemezdi bence nasılsa kontrole gelecek o zaman konuşuruz derdi
29 Ekim diye tatildedir yani çalışmıyordur, sekreterde o yüzden cevap vermemiş olabilir
İnşallah dönerler, çıktığını Bilip beklemek cok zor
2.fotoğrafta kız gibi ama 1.net değil emin olamadımBirde benim cinsiyete tahminde bulunun kardeşlerim
Yaaa onu nasıl anladınızNub teorisine göre erkek diyorum ben
Ben de duydum bunu canımDoğru mu bilmiyorum kız bebeklerin kafa yapısı tam yuvarlak erkeklerinki daha farklı oluyormuş, tabi bu bir hurafe olabilir
Kızlar merhaba bende kısmetse mayısta doğum yapacağım. Hepinize sağlıklı bir hamilelik sağsalim kucağımıza alacağımız evlatlar diliyorumlisteye nasıl kaydolacağımı bilmiyorum
Sat:19 ağustos
Kese:6+1
Kalp atışı:7+0
İkinci gebelik
İşi o sonuçta at gitsin yoğunlukta unutmuştur görünce dönerKizlar sizce bugun doktoruma mesaj atiyim mi cinsiyet icin? Rahatsiz ederim kadini diye utaniyorum ama bir gun daha bekleyemicem galibabir de ona da sonuclar gonderildi, musait olsaydi sonuclarini aldim boyle boyle diye de mesaj da atabilirdi. Musait mi degil sizce?? Ay dunya hassas kalpler icin cok zor. Sekreterine mesaj attim o cevap vermedi bu arada
Bak canım eğer cinsiyet çıkıntısı omurgayla 30 dereceden az açı yapıyorsa kız, çok açı yapıyorsa erkek oluyor. Yüzde 90 doğru sonuç veriyor doktorlar da buna göre tahmin yapıyor.Yaaa onu nasıl anladınız
Nubs teorisi dediğiniz bu muBak canım eğer cinsiyet çıkıntısı omurgayla 30 dereceden az açı yapıyorsa kız, çok açı yapıyorsa erkek oluyor. Yüzde 90 doğru sonuç veriyor doktorlar da buna göre tahmin yapıyor.
Bunu ilk defa duydum ama internetten araştırınca baya bir sonuç varBak canım eğer cinsiyet çıkıntısı omurgayla 30 dereceden az açı yapıyorsa kız, çok açı yapıyorsa erkek oluyor. Yüzde 90 doğru sonuç veriyor doktorlar da buna göre tahmin yapıyor.
Rica ederim sağlıkla öğrenin inşallahBunu ilk defa duydum ama internetten araştırınca baya bir sonuç varHadi bakalım nub teorisi tutacak mı, bu hafta haber veririm canım teşekkür ederim
tünaydin seker anne iyi sayiliriz bulanti kusma olaylari yok bnde sifirlandi ama sivilce problemi bas gosterdi tup bebek kaynakli igne ilac kullaniyorum acaba ondanmi diye dusunuyorum cokta takmamaya calisiyorumKızlar günaydınherkes nasılll iyi mi benim bulantı kusmam biraz geriledi gibi ama tabiki tam olarak bitmedi
Mukemmel bir foto mukemmel aciklayici olmus bnde inceleyeyim.Karşılaştırmak isteyenler için
Benimde çenemde sivilce çıkıyortünaydin seker anne iyi sayiliriz bulanti kusma olaylari yok bnde sifirlandi ama sivilce problemi bas gosterdi tup bebek kaynakli igne ilac kullaniyorum acaba ondanmi diye dusunuyorum cokta takmamaya calisiyorum