- 21 Haziran 2009
- 360
- 463
- 38
-
- Konu Sahibi Mervenur277
- #4.621
Aynen canim ya en iyisi otel. Gidip birkac gün dinlenmek ilaç gibi gelecek. O dinlenme istegi o kaçış fikri o zaman daha çok aklımızdan gececek. Yenilenip bomba gibi bir bebis büyütme surecine devam edicez gelince.Valla bana da otel çok mantıklı geliyor ne yemek ne temizlik hiç bir şeyle uğraşmadan sağlıkla şükredip şöyle bir kaç gün dinlensek yeter :)
Ay hayali bile gözlerimi doldurmaya yetti ne güzel şeyler bunlar ya seneye bu zamanlar bebişlerimiz kucağımızda olacak
Bende cok ikilemde kaldım baslarda canım ama sanki artik direkt yaptircam gibi geliyor. Aklim da rahat etsin tüm süreç daha rahat ilerler insallah bu sekilde. Hepimiz saglikla kucagimiza alalim insallah bebislerimizi ❤Bende 31 im doktorum gerek görmedi ikili yaptıralım bi dedi bende tamam dedim canım
Canim gecmis olsun sende birsey yoksa şükür. Olur öyle kazalar cana birsey olmasinÜf kızlar sabah otoparkta arabayı vurdum nasıl oldu hala anlamadım normalde takmayacağım şeye sabahtan beri ağlıyorum hormonlarım alt üst oldu ya
Senin bebiş kız bence canım yapısı öyle duruyor
Merhaba canım, ben Bahçelievler Medical Park Doçent Doktor Şefik Gökçe’ye gidiyorum aşırı aşırı memnunum. Devlette bir tanıdığımız doktorun üniversitede hocasıydı referans ile gittik kendisine, araştırmanı öneririmKizlar herkese selam. Benim iki kizimi dogurdugum hastanem malum haberlerden sonra kapandi. Simdi ben baska bir yere gidiyorum dogal olarak ama icim de hic rahat etmedi isinmadi. Istanbulda olanlardan avrupa yakasi kadin dogum doktoru onerisi olan olur mu acaba? Ya da baska bir baslikta mi bulabilirim
Senin bebiş %90 erkek canım hayırlısı olsun
Merhaba canım, ben varimm. En sık yasadigim sey mide yanması. Geçen tarhana çorbası içtim onda bile yandı öyle soyleyim. Hamur işi fena yakıyor mesela. Nar yedim gecen o bile yaktı. Bir cok yediğim seyde yaniyor. Dr gaviscon şurup yazdi kullanabilirsin dedi. Normalmis ama korkmayalim. Bazilarinin son aylarda cok oluyormus. Bakalm son aylarda bizi neler bekliyor.Selam kızlar mide problemi yasayan var mi aranizda?yanma bulanti gibi??
Tercihim kadin bir doktordan yana canim ya. Medical parka gitmiştim birkac kez daha evvel, kendi doktoruma randevu bulana kadar ama kadinin adini hatirlayamadim hem, bakinca da isimlerde vikaramadim, degismis heraldeMerhaba canım, ben Bahçelievler Medical Park Doçent Doktor Şefik Gökçe’ye gidiyorum aşırı aşırı memnunum. Devlette bir tanıdığımız doktorun üniversitede hocasıydı referans ile gittik kendisine, araştırmanı öneririm
Yaaa nasıl tahmin ediyorsunuzSenin bebiş %90 erkek canım hayırlısı olsun
Hayırlı olsunmerakla beklemekteyiz canım belli oldu mu ?
Sizinde belli olucaktı ne oldu
Dilşad hoca var onu da çok seviyorlar canım, Doç. Dr. Dilşad Herkiloğlu onu da araştırabilirsinTercihim kadin bir doktordan yana canim ya. Medical parka gitmiştim birkac kez daha evvel, kendi doktoruma randevu bulana kadar ama kadinin adini hatirlayamadim hem, bakinca da isimlerde vikaramadim, degismis heralde
Merhaba canım, ben varimm. En sık yasadigim sey mide yanması. Geçen tarhana çorbası içtim onda bile yandı öyle soyleyim. Hamur işi fena yakıyor mesela. Nar yedim gecen o bile yaktı. Bir cok yediğim seyde yaniyor. Dr gaviscon şurup yazdi kullanabilirsin dedi. Normalmis ama korkmayalim. Bazilarinin son aylarda cok oluyormus. Bakalm son aylarda bizi neler bekliyor.
Yedigim yemek beni doyurdugunda bir kaşık fazla yesem midem bulanıyor bide. Çiğ sogan da salatada falan dokunmaya basladi artik. Bende durumlar böyle
Yusuf olgaça gidiyoruz biz içim o kadar rahat ki, tavsiye ederim.Kizlar herkese selam. Benim iki kizimi dogurdugum hastanem malum haberlerden sonra kapandi. Simdi ben baska bir yere gidiyorum dogal olarak ama icim de hic rahat etmedi isinmadi. Istanbulda olanlardan avrupa yakasi kadin dogum doktoru onerisi olan olur mu acaba? Ya da baska bir baslikta mi bulabilirim
Kız gibi geldi bana çok tatlı durmuşBirde benim cinsiyete tahminde bulunun kardeşlerim
Ya erkeğin eli kolu bana göre daha erken haftalarda belli oluyor şahsen 9+2 de gittim kolu bacağı belliydi ben burdayım diyor erkek diye düşünüyorum bu 3. Hamileliğim diğer ikisinde de doktordan önce erkek olduğunu bilmiştim hatta oğlumda ultrasonda çok hareketliydi 10. Haftada doktora erkek dedim bişey diyemem dedi 19. Haftada söylediler erkek diyeYaaa nasıl tahmin ediyorsunuz
Ay hadi bakalım hayırlısıKız gibi geldi bana çok tatlı durmuş
Bende kız hissettim hadi bakalım.