- 3 Eylül 2015
- 328
- 396
- Konu Sahibi Mervenur277
- #4.601
Kesinlikle bana da öyle geliyor. Anlam olarak da çok hoşuma gidiyor.Çok güzel canım bana hep karizmatik bir isim olarak gelmiştir
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kesinlikle bana da öyle geliyor. Anlam olarak da çok hoşuma gidiyor.Çok güzel canım bana hep karizmatik bir isim olarak gelmiştir
Bende 31 im doktorum gerek görmedi ikili yaptıralım bi dedi bende tamam dedim canımKac yasindaydim canim ? Bende 31 im. Herhangi bir riskli gebelik durumu gecirmedim şükür bende bir yandan senin dedigin gibi mi yapsam diyorum. Ikili tarama testi sonucuna göre mi beklesem de fetal dna yaptirsam diyorum. Eşim de yaptiralim kafamiz rahat olsun diyor. Gercekten insanin akli karışıyor bu aşamada
Çok geçmiş olsun canım Allah beterinden korusunÜf kızlar sabah otoparkta arabayı vurdum nasıl oldu hala anlamadım normalde takmayacağım şeye sabahtan beri ağlıyorum hormonlarım alt üst oldu ya
Ay valla söylesinler artıkPerşembe 8.30 randevum var ikili için gidicem devlete gittiğimden muhtemelen yine cinsiyet söylemicek sonra ben bizim hastanedeki kadın doğumcuyu darlıcam söyleyin artık diyeeee
Normal bende de oluyor oradaki kaslar anlık geriliyormuş ondan oluyormuş sanırım.Kızlar ayakta iken bı anda hapşırdim karnıma o an bı kramp girdi saniyelik sürdü geçti ama şimdide kasiklarimda hafif ağrı var bir sorun teşkil edermi acaba bebeğe her halta korkar oldum
Bide normalde alerjik bı problemim yoktur ama nerdeyse gebeliğin başından beridir hapşırma var normalde bacağımı karnıma çeker öyle hapşırirdim birden gelince ayakta yakaladı beniNormal bende de oluyor oradaki kaslar anlık geriliyormuş ondan oluyormuş sanırım.
Hayırlı olsun merakla beklemekteyiz canım belli oldu mu ?Ay kizlar sonucum cikmis fetal dna bir saatte elinizde olur dedi heyecanliyimm 1 saate de doktorum var zaten hadi bakalim dua edinn
Bana otururken de oluyor bazen canım normal bisey demekki hiç takmaKızlar ayakta iken bı anda hapşırdim karnıma o an bı kramp girdi saniyelik sürdü geçti ama şimdide kasiklarimda hafif ağrı var bir sorun teşkil edermi acaba bebeğe her halta korkar oldum
Sizinde belli olucaktı ne olduHayırlı olsun merakla beklemekteyiz canım belli oldu mu ?
Ben de öyle düşündüm, hayırlısıErkek gibi geldi bana , bizimkide böyleydi
hadi bakalım kız olursa çok mutlu olurum sağlıklısıylaHadi ben de kız diyorum yanıma destek
İnşallah ya, hadi bakalımBaksr bakmaz içimden kız geçti
Maşallah erkek hissettim
Sizin cinsiyet belli mi :)Valla kese ve duruşumuz aynı resmen :)
Ben perşembe günü vermiştim henüz belli değil. Bu hafta sonuç çıkar heraldeSizinde belli olucaktı ne oldu
Oy onun guzelligine masallahEki Görüntüle 3495843
Eveeet Kızlar var mı bebeğin yerinden cinsiyet tahmin edebilen
Bana kız gibi geldi ama konumundan vs değil öyle hissettim saglikla gelsinEki Görüntüle 3495843
Eveeet Kızlar var mı bebeğin yerinden cinsiyet tahmin edebilen
ben yine erkek diyeceğim hep erkek hissediyorum ahahahBu da benden perşembe gününe aitvarsa tahminleriniz alırım kızlarEki Görüntüle 3495964