Popüler Konu 2025 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bende ayni durumdayim ne yesem yaniyo hep aci bi tat var ağzımda...Son aylar daha cok korkutuyo beni bakalim neler gorucez...insallah seninde en kisa zamanda gecer rahatlarsin❤
Benimde midede şişkinlik be ağzımda acı tat oluyor
Yediğim biseylerde dokunan oluyor diye düşünüyorum
Bol su içiyorum
Ve beni aşırı rahatlatan ,1 su bardağının içine ev yapimi 1 tatlı kaşığı elma sirkesi koyup içtiğimde çok rahatlatıyor, bunu midem çok şişkin olunca yapıyorum
Bide ilginçtir büyük tuvalete çıkınca rahatlıyor midem
Muhtemelen hazımsızlık midemize vuruyor

Benimde midede şişkinlik be ağzımda acı tat oluyor
Yediğim biseylerde dokunan oluyor diye düşünüyorum
Bol su içiyorum
Ve beni aşırı rahatlatan ,1 su bardağının içine ev yapimi 1 tatlı kaşığı elma sirkesi koyup içtiğimde çok rahatlatıyor, bunu midem çok şişkin olunca yapıyorum
Bide ilginçtir büyük tuvalete çıkınca rahatlıyor midem
Muhtemelen hazımsızlık midemize vuruyor
Sen kacinci haftadasin canim?insallah en kisa zamanda rahatlariz

Ya erkeğin eli kolu bana göre daha erken haftalarda belli oluyor şahsen 9+2 de gittim kolu bacağı belliydi ben burdayım diyor erkek diye düşünüyorum bu 3. Hamileliğim diğer ikisinde de doktordan önce erkek olduğunu bilmiştim hatta oğlumda ultrasonda çok hareketliydi 10. Haftada doktora erkek dedim bişey diyemem dedi 19. Haftada söylediler erkek diye
Bu yorum o kadar doğruki, bir yerde okumuştum erkeklerin eli kolu daha hızlı belli oluyomuş ve 10 haftada çok hareketli oluyorlarmış. Bizimkide aynı öyleydi.

Dilşad hoca var onu da çok seviyorlar canım, Doç. Dr. Dilşad Herkiloğlu onu da araştırabilirsin
Emine hanim di mi, ben de ona aldim bakalim deneyecegim. Oncesinde gittigim meral hanimmis buldum simdi bakinca. Emien hanim icin de iyi seyler soylenmis bir deneyelim bakalim.
Yusuf olgaça gidiyoruz biz içim o kadar rahat ki, tavsiye ederim.
Yusuf olgac nerede canim

Ya erkeğin eli kolu bana göre daha erken haftalarda belli oluyor şahsen 9+2 de gittim kolu bacağı belliydi ben burdayım diyor erkek diye düşünüyorum bu 3. Hamileliğim diğer ikisinde de doktordan önce erkek olduğunu bilmiştim hatta oğlumda ultrasonda çok hareketliydi 10. Haftada doktora erkek dedim bişey diyemem dedi 19. Haftada söylediler erkek diye
Benim ultrason da 9+4 eller falan belli😅

Bu arada bu da bizim 9+3 ten goruntumuz. Artik oglus mudur kizce midir bilmem :)

Eklentiler

• 20241025_165611.jpg
    20241025_165611.jpg
    91,9 KB · Görüntüleme: 35
Arkadaşlar iki gündür burun akıntısı öksürük var alerjik sanıyodum ama değil şu an boğazım çok acıyor tavsiye edebileceğiniz herhangi bişey var mı? Ihlamur içtim ama fayda etmedi😑

X