- 3 Eylül 2015
- 328
- 396
- Konu Sahibi Mervenur277
- #4.641
Erkekİnşallah ya, hadi bakalım
Sizin cinsiyet belli mi :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Erkekİnşallah ya, hadi bakalım
Sizin cinsiyet belli mi :)
Benimde midede şişkinlik be ağzımda acı tat oluyorBende ayni durumdayim ne yesem yaniyo hep aci bi tat var ağzımda...Son aylar daha cok korkutuyo beni bakalim neler gorucez...insallah seninde en kisa zamanda gecer rahatlarsin❤
Sen kacinci haftadasin canim?insallah en kisa zamanda rahatlarizBenimde midede şişkinlik be ağzımda acı tat oluyor
Yediğim biseylerde dokunan oluyor diye düşünüyorum
Bol su içiyorum
Ve beni aşırı rahatlatan ,1 su bardağının içine ev yapimi 1 tatlı kaşığı elma sirkesi koyup içtiğimde çok rahatlatıyor, bunu midem çok şişkin olunca yapıyorum
Bide ilginçtir büyük tuvalete çıkınca rahatlıyor midem
Muhtemelen hazımsızlık midemize vuruyor
Çok teşekkür ederim canım şimdi daha iyiyim psikolojik olarakCanim gecmis olsun sende birsey yoksa şükür. Olur öyle kazalar cana birsey olmasin
İlk kız tahmininde bulunucamBirde benim cinsiyete tahminde bulunun kardeşlerim
Bu yorum o kadar doğruki, bir yerde okumuştum erkeklerin eli kolu daha hızlı belli oluyomuş ve 10 haftada çok hareketli oluyorlarmış. Bizimkide aynı öyleydi.Ya erkeğin eli kolu bana göre daha erken haftalarda belli oluyor şahsen 9+2 de gittim kolu bacağı belliydi ben burdayım diyor erkek diye düşünüyorum bu 3. Hamileliğim diğer ikisinde de doktordan önce erkek olduğunu bilmiştim hatta oğlumda ultrasonda çok hareketliydi 10. Haftada doktora erkek dedim bişey diyemem dedi 19. Haftada söylediler erkek diye
Teşekkür ederiz teyzesiiOy onun guzelligine masallah
amin inşallah kuzum teşekkür ederimBana kız gibi geldi ama konumundan vs değil öyle hissettim saglikla gelsin
ben kız gibi hissettimBu da benden perşembe gününe aitvarsa tahminleriniz alırım kızlarEki Görüntüle 3495964
Ooo yüzdelik de verdik hadi bakiyim yapısından mi öyle diyorsun his miSenin bebiş %90 erkek canım hayırlısı olsun
Bugün öğleden sonra ve yarın çalışmıyorlar kuzum bildiğim kadarıylaKizlar selamlar belli olmadi henuz daha. Saglik testleri geldi iyi sukurr. Ancak doktoruma ulasamadim sekreterine yazdim sanirim bugun calismiyor. Yarini beklicem olmadi carsamba artil
Buna da erkek diyorumBirde benim cinsiyete tahminde bulunun kardeşlerim
Emine hanim di mi, ben de ona aldim bakalim deneyecegim. Oncesinde gittigim meral hanimmis buldum simdi bakinca. Emien hanim icin de iyi seyler soylenmis bir deneyelim bakalim.Dilşad hoca var onu da çok seviyorlar canım, Doç. Dr. Dilşad Herkiloğlu onu da araştırabilirsin
Yusuf olgac nerede canimYusuf olgaça gidiyoruz biz içim o kadar rahat ki, tavsiye ederim.
Benim ultrason da 9+4 eller falan belliYa erkeğin eli kolu bana göre daha erken haftalarda belli oluyor şahsen 9+2 de gittim kolu bacağı belliydi ben burdayım diyor erkek diye düşünüyorum bu 3. Hamileliğim diğer ikisinde de doktordan önce erkek olduğunu bilmiştim hatta oğlumda ultrasonda çok hareketliydi 10. Haftada doktora erkek dedim bişey diyemem dedi 19. Haftada söylediler erkek diye
Erkek hissettimBu arada bu da bizim 9+3 ten goruntumuz. Artik oglus mudur kizce midir bilmem :)
Fulya da özel kliniği var.Emine hanim di mi, ben de ona aldim bakalim deneyecegim. Oncesinde gittigim meral hanimmis buldum simdi bakinca. Emien hanim icin de iyi seyler soylenmis bir deneyelim bakalim.
Yusuf olgac nerede canim
Erkek bence annişkosuBu arada bu da bizim 9+3 ten goruntumuz. Artik oglus mudur kizce midir bilmem :)
Bana da erkek gibi geldiBu arada bu da bizim 9+3 ten goruntumuz. Artik oglus mudur kizce midir bilmem :)
Erkek hissettim
Erkek bence annişkosu
Hadi bakalim iki kizdan sonra bir de erkek gelir mi bilmem hayirlisiyla insallahBana da erkek gibi geldi