- Konu Sahibi Mervenur277
-
- #3.881
Yaa cok tesekkur ederim size de allah guzel sağlıkli hayirli omurler versin insalahHayırlı olsun, uzun sağlıklı güzel ömür diliyorum sizlere
Valla bütün takvimlere baktım hepsinde kız :) bakalım ne olacakÇin takviminde kız çıktı. Maya takviminde erkek. Ama beni gören herkes erkek demişti normalde çillerim falan var resmen yüzüm beyazladı öyle olurmuş
Cok tesekkur ederim isteyen herkese nasip olsunHayırlı olsun
Yaa cok tesekkur ederim, ben hislere cok inaniyorum ya sizin de olabilirO zaman kocaman bir maşallahh bende erkek hissediyorum bakalim.
Hadi gozun aydin canim benimKızlar şimdi hemşiremiz aradı. Fetal dna testimiz düşük risk olarak gayet sağlıklı çıkmış. Cinsiyetimizde erkekBaya ağladım çok heyecanlandım. Allah sonuç bekleyen herkese nasip etsin
İnşallah görünür kutlarız. Ay keşke bu portalin bir butonu falan olsa bildirim gelse . Uygulaması olsa helak oldum gir çıkMaşallah,sağlıkla kucağına da alırsın inşallah. Bende cuma yi iple çekiyorum detaylı ultrason yapılacak. 12+3 um şuan. Doktor cinsiyeti de söyleriz belki demişti cuma günü için. İnşallah görünür yaaa
Kızkardeşimin kızı var, benimde kızım olur ekibi 4 leriz diyorduk ama öyle olmadıBende öyle değişimler yok ya ara ara sivilce çıkıyor devam :) hayırlı olsun paşanız şimdiden
Çok teşekkür ederimmO zaman kocaman bir masallah ssglikla gelsin
Senin de erkek gibi geçti içimden sanki canım hayırlısı bakalım bize hemen yazÇin takvimi kız ama cinsiyeti akşam eşimle öğreneceğim bakalım doğru mu
Ya bende ilk öğrendiğimden beri erkek geçiyor içimden eşim kız hissediyor bakalım hangimizin altıncı hissi kuvvetliSenin de erkek gibi geçti içimden sanki canım hayırlısı bakalım bize hemen yaz
Aman babalar ne anlar yaaa sen ne hissediyorsan o durYa bende ilk öğrendiğimden beri erkek geçiyor içimden eşim kız hissediyor bakalım hangimizin altıncı hissi kuvvetlieşime koşarak gel eve dedim
Haha yaa öyle deme onlar da baba sonuçtaAman babalar ne anlar yaaa sen ne hissediyorsan o dur
Siz akşam nasıl öğreniceksiniz ben kaçırdım orayıYa bende ilk öğrendiğimden beri erkek geçiyor içimden eşim kız hissediyor bakalım hangimizin altıncı hissi kuvvetlieşime koşarak gel eve dedim
Biz eşimle aynı anda öğrenmek istedik ve baş başa. İş arkadaşı doktorumuzu aradı kağıda yazıp zarfa koydu şimdi eve gelince birlikte açacağız. Belki bir video çekerim diyorum tepkimiz için ilerde hatıra olurSiz akşam nasıl öğreniceksiniz ben kaçırdım orayı
Ayyy çatladım meraktan :) öğrenmeden boya takviminde bak bari canım Çin kızdı maya ne acabaBiz eşimle aynı anda öğrenmek istedik ve baş başa. İş arkadaşı doktorumuzu aradı kağıda yazıp zarfa koydu şimdi eve gelince birlikte açacağız. Belki bir video çekerim diyorum tepkimiz için ilerde hatıra olur
Hahaha olsun biz taşıyoruz bizim hormonlar falan hissiyatımız onlardan daha güçlüHaha yaa öyle deme onlar da baba sonuçta
Şimdi baktım maya da erkekAyyy çatladım meraktan :) öğrenmeden boya takviminde bak bari canım Çin kızdı maya ne acaba
Ayy ne tatlısınız, ben hemen öğrenip telde ağlayarak söyledim aşırı sabırsızım hiç bekleyememBiz eşimle aynı anda öğrenmek istedik ve baş başa. İş arkadaşı doktorumuzu aradı kağıda yazıp zarfa koydu şimdi eve gelince birlikte açacağız. Belki bir video çekerim diyorum tepkimiz için ilerde hatıra olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?