- Konu Sahibi Mervenur277
-
- #3.481
Ayyy bende dünden beri aynı durumdayım, eşimin başının eşini yiyiyorum bebişe bişey mi oldu acaba diye kokuları hiç almıyorum midem bulanmıyor 9+4 olduk bugün, doktor pazartesi günü kontrole gittiğimizde zamanla azalacak demişti ama bu bir anda gitti kafayı yiycem sanırımKızlar ya geçen gün bi arkadaşa ne güzel moral veriyordum ama insanın kendi olunca ne kadar evham yapıyormuş gerçekten. Ben şu an akşam yemeğinde mutfaktan hiç iğrenmedim gayet yemeğimi yedim neden böyle oldu bi sorun mu var sacmalıyorum resmen biliyorum ama neden midem bulanmıyor bi anda geçti bi sorun yoktur dimi
Ben tok gittim doktora sorduğumda tok gel dedi. Doktorunuza danışın tabi yine.Merhaba herkese, ikili taramaya gideceğim haftaya doktor herhangi bir şey demedi, açlık gerekiyor mu bilgisi olan var mıdır ?
Benim de bir anda kesildi bir haftadır çok rahatım ara ara değişkenlik gösterebiliyormus muhtemelen hormanal değişimlerimizden dolayıAyyy bende dünden beri aynı durumdayım, eşimin başının eşini yiyiyorum bebişe bişey mi oldu acaba diye kokuları hiç almıyorum midem bulanmıyor 9+4 olduk bugün, doktor pazartesi günü kontrole gittiğimizde zamanla azalacak demişti ama bu bir anda gitti kafayı yiycem sanırım
Teşekkür ederimBen tok gittim doktora sorduğumda tok gel dedi. Doktorunuza danışın tabi yine.
Tamam canim tşk ederim ama aynı Dr. Aynı cihaz dediğim gibi bebeğin küçülmesi görülemez bence ya gelişimi durur yada büyür tam tersi boyu 10.2 olan bebeğin 9.1 nasıl çıkar ona şaşırdımCihaz farkı olabilir canım ölçüm hatası olabilir ama sen mutlaka başka bi doktora gidip başka bir doktor görüşü al canım
Bu ay bütün annişlermizin bulantıyı hafif geçirmesi ne kadar iyi yaBenim de birden bire geçti canim tam 8. Haftaya girdiğim gun mide bulantım geçti okudum biraz belirtiler gidip geliyormuş normaldir herhalde vesvese yapmamaya çalışıyorum ben de
Ya normalde bulunuyorlar benim doktorumun da vardı emin olamadı tam ama biraz garantici bir doktor o nedenle söylemedi bende ısrar etmedim açıkçası. Fetal dna yaptırdım en geç 1 haftaya öğreneceğim inşallahBenim de bir anda kesildi bir haftadır çok rahatım ara ara değişkenlik gösterebiliyormus muhtemelen hormanal değişimlerimizden dolayı
Teşekkür ederimcinsiyetle ilgili bir tahminde bulunuyorlar mı ? Bazılarında 12 hafta da tahmin söyleyenler olmuş aşırı meraklandim
Bende dün çok stres oldum canım ama bugün daha iyiyim belkide geçmeye başlamıştır çok aşırı rahatsız edici geçmeyecek bu süreç diye düşünmeye başladım. Çok haklısın ama yani hem diyorum ki şu an nasıl sacmalıyorum ama işte içimdeki evhama da engel olamıyorum bi anda nasıl gitti diye kendimi yedim dün akşamAyyy bende dünden beri aynı durumdayım, eşimin başının eşini yiyiyorum bebişe bişey mi oldu acaba diye kokuları hiç almıyorum midem bulanmıyor 9+4 olduk bugün, doktor pazartesi günü kontrole gittiğimizde zamanla azalacak demişti ama bu bir anda gitti kafayı yiycem sanırım
Bende Çorlu dayım canımKizlar slm nasılsınız bakalım 9+3 ten bildiriyorum benim bulantılar devam 1 Kasım'da ikili tarama için dra gidicem sağı trakyadan arkadaş var mı aramızda merak ediyorum ben Kırklareli Lüleburgaz da yaşıyorum
İnşallah iyidir bebişlerimizBende dün çok stres oldum canım ama bugün daha iyiyim belkide geçmeye başlamıştır çok aşırı rahatsız edici geçmeyecek bu süreç diye düşünmeye başladım. Çok haklısın ama yani hem diyorum ki şu an nasıl sacmalıyorum ama işte içimdeki evhama da engel olamıyorum bi anda nasıl gitti diye kendimi yedim dün akşam
İyidir kuzucum Allahın izniyle hiç olumsuz düşünmek yok çok raaahat ve sağlıklı geçireceğiz bu süreciİnşallah iyidir bebişlerimiz
Bir hastanenin perinatoloji bölümüne git istersen onlar daha iyi anlıyor herşeyiBaşka Dr gidicem zaten canım
Yaa hadi hayırlısı sağlıkla gelsinYa normalde bulunuyorlar benim doktorumun da vardı emin olamadı tam ama biraz garantici bir doktor o nedenle söylemedi bende ısrar etmedim açıkçası. Fetal dna yaptırdım en geç 1 haftaya öğreneceğim inşallah
Bende herhafta gidenlerdenim dün gttim haftaya başka doktora gideceğim iki doktorla takip ediyoruz biz ama haftaya randevudan sonra her iki doktorum 12. Haftada gel dedi yani 4 hafta bekle diyorlar bana ama ben 2.haftamda tekrar gideceğim
Yeni dogan cetesini duydun mu Çorlu'da da varmisBende Çorlu dayım canımucge de burdan
Düştüğünü söyleyen bir arkadaş vardı ben adını hatırlayamadım iyi mi acaba aklımda kaldı hatırlayanlat etiketleyebilir mi
annelik yolunda canım durumun nasıl oldu iyimisiniz ?
Sağolun canlarım, dün sabah verdiğim testte tekrar keton çıktı bir gece daha kaldım bugün temizlenmiş çok şükür birazdan doktorum gelicek kontrol etmek için sonra da çıkışım yapılır. Mide bulantım çok kötü bir düzeyde hiç bir şey yemek istemiyorum ilaç istiycem.annelik yolunda canım nasıl oldun hastaneden çıktın mı
Evet ya duydum onu daha önce de Reyap ta baya bir olay olmuşYeni dogan cetesini duydun mu Çorlu'da da varmis
Reyap ta olaylar cok. Banada senin dogal yolla cocugun olmaz tüp bebek yapilacak dediler 1 hafta hergun gunde kac kez aradilar beni sana anlatamam bende şüphelendim tabikide Tekirdağ da ozel jlinige gittim prof bir doktora o dedi 6 ay 1 sene dene diye şerefsiz oldu heryer kime guvencez bilmiyorumEvet ya duydum onu daha önce de Reyap ta baya bir olay olmuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?