- 24 Ekim 2024
- 258
- 503
- 18
- 32
- Konu Sahibi Mervenur277
-
- #23.641
Canım benim cok gecmis olsunnnÇok teşekkür ederim kızlar iyi ki varsınızönce bi moralim bozuldu duyunca gözlerim falan doldu ama şimdi daha iyiyim, doktorum da çok rahatlattı beni sağolsun. Anneme geldim az önce, kedisi kokladı beni miyavladı masaj yapıyor şuanda bana nasıl hissetti hemen önümüzdeki 2 hafta grubumuz için heyecanlı geçecek anlaşılan
Baş gelişse yani kafa aşağıdaysa doğum pozisyonunda oluyor. Vücudu sağ sol ya da ortada olabilirmiş. Doğum sırasında bebek ayarlıyormuş kendini doğuma göreBana hiç demedi ortada yada değil sadece doğum pozisyonunda olduğunu söyledi
Ne kadar hareket o kadar hızlı ve kolay doğum diyorlar, ben ağrısa da artık yürüyeşe harekete zorluyorum kendimi. Hatta sancı olması iyi dedi doktorum da. Squat, ördek yürüşüyü bir de kapıdan tutup çömeliyorum, pilates topunda 8 çiziyorum zıplıyorum ufak ufakKızlar doğumu başlatmak için hurma ananas dışında ne yapmak lazım ? Annemlerde kalıyorum süpürge yaptım toz aldım biraz hareket edeyim diye baktım adet ağrısı gibi ağrılarım başladı uzandım hemen
Artık yapsam bir zararı olmaz değil mi? Yürüyüş squat vs
Bende bugün 2 saatten fazla yürüdüm yürüyüş bol oksijen demek bebek içinNe kadar hareket o kadar hızlı ve kolay doğum diyorlar, ben ağrısa da artık yürüyeşe harekete zorluyorum kendimi. Hatta sancı olması iyi dedi doktorum da. Squat, ördek yürüşüyü bir de kapıdan tutup çömeliyorum, pilates topunda 8 çiziyorum zıplıyorum ufak ufak
Bebek hareketlerinde bi azalma hissetmiyorum amaSu önemli bebek o suda yaşıyor sonuçta. Su azalırsa bebek hareketi azalır vs bebeğin yaşaması o suyun içinde oluyor öyle düşünün.2cm ile 2 hafta duran biliyorum. Tamamen bebeğin gelmesiyle ilgili bir durum
Ya acılmanız yada sancılarınız var mıtarihlerimiz aynı benimde suyum 34 haftadan beri sınırda ebem doğum yaklaştığı için olduğunu söyledi nette de aynı şey yazıyor haftada bir takip ediliyorum birde senin kanala da girmiş ama haftan iyi merak etme burda olsa fırsat bu fırsat deyip yoğun bakıma alırlar ama belki almanya-da bu haftalarda almıyorlardır.
Evet bana çömelme de çok iyi geliyor ne zaman yapsam kasılma oluyor, yok canım bıraktık artık sadece mhltivitamin, demir, d vitBende bugün 2 saatten fazla yürüdüm yürüyüş bol oksijen demek bebek için1 haftadır plateste 8 hareketi tutup çömelme squat azar azar yapıyorum ama hiçbiri yürüyüş gibi etkili değil kasılmalar sadece yürüyüşten sonra oluyor oda çok az magnezyum kalsiyum vs aliyormusun hala
Ay bunu yazdıktan sonra şimdi tekrar oldu ve kasığıma da sancı girdi bugün sinirlerm bozuldu ağladım acaba ondan mı oluyoKızlarrr bu kasılma sancı dedikler nasıl bir şey acaba? Bugün 3 kere kasılma gibi oldu yani adet sancısı gibi kasık ağrısı değil. Bikini bölgeme bıçak saplanıyo gibi oldu acaba bu sancı mı
Wiraya naptın canım?
Öncelikle hayırlı olsun, gözün aydın canımKızlar merhabalar ancak kendime geliyorum daha. 3 gibi doğumdan çıktım henüz ayağa kalmadım 9 u bekliyorum. Bebekte solunum sıkıntısı varmış yoğun bakıma aldılar oksijen veriyorlar 10 gün kalabilir dediler ona çok canım sıkkın. Bir de doktorlar kilosunu 3 kusur olcuyordu hep 2.700 Gr doğdu o da biraz üzdü. Ayaga kalkıp bebeğimin yanına gitmeyi bekliyorum. Dua edin bana
Sakın kendini uzme kilosu gayet normal çabuk toparlar sadece kendine bebeğine odaklanKızlar merhabalar ancak kendime geliyorum daha. 3 gibi doğumdan çıktım henüz ayağa kalmadım 9 u bekliyorum. Bebekte solunum sıkıntısı varmış yoğun bakıma aldılar oksijen veriyorlar 10 gün kalabilir dediler ona çok canım sıkkın. Bir de doktorlar kilosunu 3 kusur olcuyordu hep 2.700 Gr doğdu o da biraz üzdü. Ayaga kalkıp bebeğimin yanına gitmeyi bekliyorum. Dua edin bana
Canım tebrikler öncelikle. En yakın zamanda bebişin küvezden çıkacaktır stres yapma, kavuşacaksınızKızlar merhabalar ancak kendime geliyorum daha. 3 gibi doğumdan çıktım henüz ayağa kalmadım 9 u bekliyorum. Bebekte solunum sıkıntısı varmış yoğun bakıma aldılar oksijen veriyorlar 10 gün kalabilir dediler ona çok canım sıkkın. Bir de doktorlar kilosunu 3 kusur olcuyordu hep 2.700 Gr doğdu o da biraz üzdü. Ayaga kalkıp bebeğimin yanına gitmeyi bekliyorum. Dua edin bana
Canım gözün aydın. Sağlıcakla doğdu ya 10 gün bile kalsa zaman su gibi akar geçer inşallah. Canini sıkma bol bol sütün olsunKızlar merhabalar ancak kendime geliyorum daha. 3 gibi doğumdan çıktım henüz ayağa kalmadım 9 u bekliyorum. Bebekte solunum sıkıntısı varmış yoğun bakıma aldılar oksijen veriyorlar 10 gün kalabilir dediler ona çok canım sıkkın. Bir de doktorlar kilosunu 3 kusur olcuyordu hep 2.700 Gr doğdu o da biraz üzdü. Ayaga kalkıp bebeğimin yanına gitmeyi bekliyorum. Dua edin bana
Hayırlı olsun canım benim hiç üzme kendini vaktinde doğanlarda bile solunum sıkıntısı olabiliyor sağlıkla evinize döneceksiniz inşallah dualarımız sizinle olacakKızlar merhabalar ancak kendime geliyorum daha. 3 gibi doğumdan çıktım henüz ayağa kalmadım 9 u bekliyorum. Bebekte solunum sıkıntısı varmış yoğun bakıma aldılar oksijen veriyorlar 10 gün kalabilir dediler ona çok canım sıkkın. Bir de doktorlar kilosunu 3 kusur olcuyordu hep 2.700 Gr doğdu o da biraz üzdü. Ayaga kalkıp bebeğimin yanına gitmeyi bekliyorum. Dua edin bana
Gözün aydın canım. Kilosuna hiç takılma annem hep küçük bebek daha güzel gelişiyor der. İkiniz de sağlıklı olun 10 gün çabucak geçer.Kızlar merhabalar ancak kendime geliyorum daha. 3 gibi doğumdan çıktım henüz ayağa kalmadım 9 u bekliyorum. Bebekte solunum sıkıntısı varmış yoğun bakıma aldılar oksijen veriyorlar 10 gün kalabilir dediler ona çok canım sıkkın. Bir de doktorlar kilosunu 3 kusur olcuyordu hep 2.700 Gr doğdu o da biraz üzdü. Ayaga kalkıp bebeğimin yanına gitmeyi bekliyorum. Dua edin bana
Hiç muayene olmadım ama bebeğin kafası küçük çıkmıştı yerleştiği içindir dendi sancı vs de hiç yokYa acılmanız yada sancılarınız var mı
Canım anne oldun artık endişelerin ve kaygıların çok normal ama moralini yüksek tutmaya çalış miniğinin bu süre zarfında sana ihtiyacı olacak. Kısa sürede birbirinize kavuşun inşallah. Kiloyu sakın dert etme toparlayacaktır. Dualarımız seninleKızlar merhabalar ancak kendime geliyorum daha. 3 gibi doğumdan çıktım henüz ayağa kalmadım 9 u bekliyorum. Bebekte solunum sıkıntısı varmış yoğun bakıma aldılar oksijen veriyorlar 10 gün kalabilir dediler ona çok canım sıkkın. Bir de doktorlar kilosunu 3 kusur olcuyordu hep 2.700 Gr doğdu o da biraz üzdü. Ayaga kalkıp bebeğimin yanına gitmeyi bekliyorum. Dua edin bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?