Popüler Konu 2025 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    183
Dualarimiz seninle canim ama uzme kendini haftan gayet guzel

Amin canım inşallah hakkımızda hayırlısı ne ise o olur başlangıç seviye gebelik zehirlenmesi olarak duruyor dedi doktorum, inşallah süreci iyi yöneterek tamamlarız

tarihlerimiz aynı benimde suyum 34 haftadan beri sınırda ebem doğum yaklaştığı için olduğunu söyledi nette de aynı şey yazıyor haftada bir takip ediliyorum birde senin kanala da girmiş ama haftan iyi merak etme burda olsa fırsat bu fırsat deyip yoğun bakıma alırlar ama belki almanya-da bu haftalarda almıyorlardır.

Çok geçmiş olsun inş sağ-salim alırsın kucağına

Merhaba ben 9:30 da bebeğimi kucağıma aldım çok şükür suan yanımda sık sık emziriyorum ilk süt dedikleri şey az az geliyor
Allah isteyen herkese nasip etsin
Sezeryan olacaklar hiç korkulacak bir şey yok
Tebrik ederim canımm, sağlıkla büyüsün

Canımm sağlıkla, kolaylıkla gelsin inşallah Doğa kuş

Kızlar bebeğim bugün kasık kemiklerime batıyor sanki tıpkı kaburgalarıma baskı yaptığı zamanki gibi bir his var normal mi bu 33+5 im bugün

Çok geçmiş olsun canım az kaldı inşallah sağlıkla kucağına alırsın bebişin dualarımız seninle

Çok teşekkür ederim kızlar iyi ki varsınız önce bi moralim bozuldu duyunca gözlerim falan doldu ama şimdi daha iyiyim, doktorum da çok rahatlattı beni sağolsun. Anneme geldim az önce, kedisi kokladı beni miyavladı masaj yapıyor şuanda bana nasıl hissetti hemen önümüzdeki 2 hafta grubumuz için heyecanlı geçecek anlaşılan

Ay evet kesinlikle öyle canım sağ Salim tamamlayalım hepimiz

Canım ben 36dan sonra düzenli pilates ve yürüyüş başlıcam. Çömelme hareketi de çok etkiliymiş sumo squat şeklinde yap bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…