Popüler Konu 2025 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    183
Çok teşekkür ederim kızlar iyi ki varsınız 🥰🙏 önce bi moralim bozuldu duyunca gözlerim falan doldu ama şimdi daha iyiyim, doktorum da çok rahatlattı beni sağolsun. Anneme geldim az önce, kedisi kokladı beni miyavladı masaj yapıyor şuanda bana nasıl hissetti hemen 🥹🥹 önümüzdeki 2 hafta grubumuz için heyecanlı geçecek anlaşılan 🥰
Canım benim cok gecmis olsunnn🙏🏻 sıkma canını moralini yüksek tut lütfen. Her şey güzel olacak ama eninde ama sonunda🥰♥️🙏🏻tüm dualarım seninle ve güzel kızınla olacak. Sağlıkla birbirinize kavuşacaksınız inşallah♥️

Kızlar doğumu başlatmak için hurma ananas dışında ne yapmak lazım ? Annemlerde kalıyorum süpürge yaptım toz aldım biraz hareket edeyim diye baktım adet ağrısı gibi ağrılarım başladı uzandım hemen 😁
Artık yapsam bir zararı olmaz değil mi? Yürüyüş squat vs
Ne kadar hareket o kadar hızlı ve kolay doğum diyorlar, ben ağrısa da artık yürüyeşe harekete zorluyorum kendimi. Hatta sancı olması iyi dedi doktorum da. Squat, ördek yürüşüyü bir de kapıdan tutup çömeliyorum, pilates topunda 8 çiziyorum zıplıyorum ufak ufak

Ne kadar hareket o kadar hızlı ve kolay doğum diyorlar, ben ağrısa da artık yürüyeşe harekete zorluyorum kendimi. Hatta sancı olması iyi dedi doktorum da. Squat, ördek yürüşüyü bir de kapıdan tutup çömeliyorum, pilates topunda 8 çiziyorum zıplıyorum ufak ufak
Bende bugün 2 saatten fazla yürüdüm yürüyüş bol oksijen demek bebek için 💪 1 haftadır plateste 8 hareketi tutup çömelme squat azar azar yapıyorum ama hiçbiri yürüyüş gibi etkili değil kasılmalar sadece yürüyüşten sonra oluyor oda çok az 🤭 magnezyum kalsiyum vs aliyormusun hala

tarihlerimiz aynı benimde suyum 34 haftadan beri sınırda ebem doğum yaklaştığı için olduğunu söyledi nette de aynı şey yazıyor haftada bir takip ediliyorum birde senin kanala da girmiş ama haftan iyi merak etme burda olsa fırsat bu fırsat deyip yoğun bakıma alırlar ama belki almanya-da bu haftalarda almıyorlardır.
Ya acılmanız yada sancılarınız var mı

Bende bugün 2 saatten fazla yürüdüm yürüyüş bol oksijen demek bebek için 💪 1 haftadır plateste 8 hareketi tutup çömelme squat azar azar yapıyorum ama hiçbiri yürüyüş gibi etkili değil kasılmalar sadece yürüyüşten sonra oluyor oda çok az 🤭 magnezyum kalsiyum vs aliyormusun hala
Evet bana çömelme de çok iyi geliyor ne zaman yapsam kasılma oluyor, yok canım bıraktık artık sadece mhltivitamin, demir, d vit

Kızlarrr bu kasılma sancı dedikler nasıl bir şey acaba? Bugün 3 kere kasılma gibi oldu yani adet sancısı gibi kasık ağrısı değil. Bikini bölgeme bıçak saplanıyo gibi oldu acaba bu sancı mı

Kızlarrr bu kasılma sancı dedikler nasıl bir şey acaba? Bugün 3 kere kasılma gibi oldu yani adet sancısı gibi kasık ağrısı değil. Bikini bölgeme bıçak saplanıyo gibi oldu acaba bu sancı mı
Ay bunu yazdıktan sonra şimdi tekrar oldu ve kasığıma da sancı girdi bugün sinirlerm bozuldu ağladım acaba ondan mı oluyo

Wiraya Wiraya hsrttt hsrttt kızlar nasılsınız? Heyecanla güzel haberlerinizi bekliyoruz. Sağlıkla kavuşun yavrularınıza, çabucak iyileşin 🙏🏻🤗

hsrttt hsrttt ve Wiraya Wiraya güzel haberlerinizi bekliyoruuz 💐

Bizim de bugün kontrolümüz vardı 33+6. gündeyiz 47cm 2.5kg ölçtü, her şey yolunda çok şükür 🥹 artık her hafta gideceğim ben de 🙏

Kızlar merhabalar ancak kendime geliyorum daha. 3 gibi doğumdan çıktım henüz ayağa kalmadım 9 u bekliyorum. Bebekte solunum sıkıntısı varmış yoğun bakıma aldılar oksijen veriyorlar 10 gün kalabilir dediler ona çok canım sıkkın. Bir de doktorlar kilosunu 3 kusur olcuyordu hep 2.700 Gr doğdu o da biraz üzdü. Ayaga kalkıp bebeğimin yanına gitmeyi bekliyorum. Dua edin bana 🙏🏼

Kızlar merhabalar ancak kendime geliyorum daha. 3 gibi doğumdan çıktım henüz ayağa kalmadım 9 u bekliyorum. Bebekte solunum sıkıntısı varmış yoğun bakıma aldılar oksijen veriyorlar 10 gün kalabilir dediler ona çok canım sıkkın. Bir de doktorlar kilosunu 3 kusur olcuyordu hep 2.700 Gr doğdu o da biraz üzdü. Ayaga kalkıp bebeğimin yanına gitmeyi bekliyorum. Dua edin bana 🙏🏼
Öncelikle hayırlı olsun, gözün aydın canım💐, hiç stres yapma kuzum sütünü de etkilemesin bebişin bir kaç güne çıkar inşallah doktorlar sadece tahminlerini söylüyorlar. Kilo konusunda hep söylüyorlar zaten cihaz fazla ölçüyor gerçeğiyle arada fark var diye. Dualarımız seninle canım, en kısa zamanda bebişinle evinize döneceksiniz inşallah 🙏🏻🌸

Sakın kendini uzme kilosu gayet normal çabuk toparlar sadece kendine bebeğine odaklan ❤️

Canım tebrikler öncelikle. En yakın zamanda bebişin küvezden çıkacaktır stres yapma, kavuşacaksınız 🙏

Canım gözün aydın. Sağlıcakla doğdu ya 10 gün bile kalsa zaman su gibi akar geçer inşallah. Canini sıkma bol bol sütün olsun🙏🏻💐

Hayırlı olsun canım benim hiç üzme kendini vaktinde doğanlarda bile solunum sıkıntısı olabiliyor sağlıkla evinize döneceksiniz inşallah dualarımız sizinle olacak 🙏🙏♥️

Gözün aydın canım. Kilosuna hiç takılma annem hep küçük bebek daha güzel gelişiyor der. İkiniz de sağlıklı olun 10 gün çabucak geçer.

Canım anne oldun artık endişelerin ve kaygıların çok normal ama moralini yüksek tutmaya çalış miniğinin bu süre zarfında sana ihtiyacı olacak. Kısa sürede birbirinize kavuşun inşallah. Kiloyu sakın dert etme toparlayacaktır. Dualarımız seninle🥰🙏🏻♥️

Back
X