- 19 Ocak 2016
- 5.025
- 5.154
- 198
- Konu Sahibi Mervenur277
-
- #23.661
Evet insan anliyor neyin tetikledigini. Bende ebeme sorup birakayim olmadiEvet bana çömelme de çok iyi geliyor ne zaman yapsam kasılma oluyor, yok canım bıraktık artık sadece mhltivitamin, demir, d vit
Bebeğin hareketi bebek kötüleştiği için olıyor demek ki sizin henüz çok az sınıra inmemiş ama dikkat edinBebek hareketlerinde bi azalma hissetmiyorum ama
Ben de aynı durumdayım canım, aslında istediğim kadar çıkabiliyorum dışarıya hâlâ ama bazı anlar oluyor, koltuktan kalkamıyorum. Adım atarken canım yanıyor. Bugün özellikle oldu bu, mesaneme vuruyordu hep ve sonrasında 1 saat fln ayakta duramadım, dinlendim. Ve sürekli penguen yürüyüşüKızlar yaaa tüm gün dışardaydım yenice okuyabiliyorum cok ağırlaştım artık kasıklarımda ağırlık hissediyorum ve çok çabuk yoruluyorum penguen yürüyüşlerim arttı bacaklarımı asla kapatamıyorumyarın nst ve kontrol günüm. Ayrıca gebe okuluna başlıyorum. Doğum yaklaştıkça çok duygulanıyorum bugün doğum yapan arkadaşlar için de cok duygulandım çok değisik hormonlarım umarım en kısa zamanda bizler de sağlıkla kavuşuruz yavrularımıza
Krem falan sürüyor musunuz?Göğüs ucuna takiyosun işte günlük 2 saat kalsa yeter doğum öncesi. Doğumdan sonra ezmirme sonrası sürekli takiyodum ben zaten
Yaaa benim de günüm günümü tutmuyorBen de aynı durumdayım canım, aslında istediğim kadar çıkabiliyorum dışarıya hâlâ ama bazı anlar oluyor, koltuktan kalkamıyorum. Adım atarken canım yanıyor. Bugün özellikle oldu bu, mesaneme vuruyordu hep ve sonrasında 1 saat fln ayakta duramadım, dinlendim. Ve sürekli penguen yürüyüşü
Canım gözün aydın, dilerim ki tez vakitte kavuşursunuz birbirinize. Endişelerin çok çok normal, bu süreçte iyi olmaya çalış. Sen iyi olduğunda o da iyi olacak. Çok hızlı kilo almaya başlayacak inan ki. Ben 1,5 kg doğmuşum sonra almışım hemencik.Kızlar merhabalar ancak kendime geliyorum daha. 3 gibi doğumdan çıktım henüz ayağa kalmadım 9 u bekliyorum. Bebekte solunum sıkıntısı varmış yoğun bakıma aldılar oksijen veriyorlar 10 gün kalabilir dediler ona çok canım sıkkın. Bir de doktorlar kilosunu 3 kusur olcuyordu hep 2.700 Gr doğdu o da biraz üzdü. Ayaga kalkıp bebeğimin yanına gitmeyi bekliyorum. Dua edin bana
Canım 24 saatte 5 6 kez yapılması bekleniliyor diye duymuştum. Hemşirelere ya da doktora falan söyledin mi?Bebek doğduğu saatten beri hiç çiş yapmadı normal mi acaba
Yaa gözünüz aydınKızlar merhabalar ancak kendime geliyorum daha. 3 gibi doğumdan çıktım henüz ayağa kalmadım 9 u bekliyorum. Bebekte solunum sıkıntısı varmış yoğun bakıma aldılar oksijen veriyorlar 10 gün kalabilir dediler ona çok canım sıkkın. Bir de doktorlar kilosunu 3 kusur olcuyordu hep 2.700 Gr doğdu o da biraz üzdü. Ayaga kalkıp bebeğimin yanına gitmeyi bekliyorum. Dua edin bana
Inş tez vakitte çıkar canım kucağına alırsın. Içini ferah tut iglesmeye bak gözün aydın.Kızlar merhabalar ancak kendime geliyorum daha. 3 gibi doğumdan çıktım henüz ayağa kalmadım 9 u bekliyorum. Bebekte solunum sıkıntısı varmış yoğun bakıma aldılar oksijen veriyorlar 10 gün kalabilir dediler ona çok canım sıkkın. Bir de doktorlar kilosunu 3 kusur olcuyordu hep 2.700 Gr doğdu o da biraz üzdü. Ayaga kalkıp bebeğimin yanına gitmeyi bekliyorum. Dua edin bana
Aslında her ikisi de son 1 aydır özellikle ağırlığı hissediyorum, yerimden çok zor kalkıyorum. İri bir bebek zaten. 2 hafta önceye kadar makat gelişti pozisyonu sonra baş aşağı döndü, şuan da öyleymiş. Ama yine dönebilir dedi doktorYaaa benim de günüm günümü tutmuyorBebis doğum pozisyonu almadı mı henüz canım? Ben önceden cok siddetli öksürüp ya da hapsurdugumda hatta cok güldüğümde altıma kacırabiliyodum bebis doğum pozisyonunda olduğu icin mesaneme artık cok baskı hissetmiyorum ayaklarıyla tekmelemediği icin sanırım kaçırmalarım 32. Haftadan sonra bitti ama kafa capı büyük oldugu icin simdi ondan ağırlık cok hissetmeye basladım mesanene vuruyo mu ağırlık mı hissediyosun
Mesaneye tekme hissediyorsan makat geliş diye düsündüm ondan sordum canım. Hafta ilerledikce öyle oluyor sanırım ya benim 35. Haftayla birlikte ağırlaşmam aşırı arttı meselaAslında her ikisi de son 1 aydır özellikle ağırlığı hissediyorum, yerimden çok zor kalkıyorum. İri bir bebek zaten. 2 hafta önceye kadar makat gelişti pozisyonu sonra baş aşağı döndü, şuan da öyleymiş. Ama yine dönebilir dedi doktormesaneme vuruyor çok net hissediyorum hatta karnımda her bir noktaya vuruyor çok sert hem de hapşırınca idrar kaçırmalar bende ilk aylar oluyordu
Canım gözün aydınKızlar merhabalar ancak kendime geliyorum daha. 3 gibi doğumdan çıktım henüz ayağa kalmadım 9 u bekliyorum. Bebekte solunum sıkıntısı varmış yoğun bakıma aldılar oksijen veriyorlar 10 gün kalabilir dediler ona çok canım sıkkın. Bir de doktorlar kilosunu 3 kusur olcuyordu hep 2.700 Gr doğdu o da biraz üzdü. Ayaga kalkıp bebeğimin yanına gitmeyi bekliyorum. Dua edin bana
Bende ölüyorum resmen ya hareket ettikçe karnım Bi içe Bi dışa o yüzden de idrarda ister istemez kaçıyor nefesim tükeniyor hiç rahat değilim bebiş doğum pozisyonunda ama Bi aşağı Bi yukarı gidip geliyorYaaa benim de günüm günümü tutmuyorBebis doğum pozisyonu almadı mı henüz canım? Ben önceden cok siddetli öksürüp ya da hapsurdugumda hatta cok güldüğümde altıma kacırabiliyodum bebis doğum pozisyonunda olduğu icin mesaneme artık cok baskı hissetmiyorum ayaklarıyla tekmelemediği icin sanırım kaçırmalarım 32. Haftadan sonra bitti ama kafa capı büyük oldugu icin simdi ondan ağırlık cok hissetmeye basladım mesanene vuruyo mu ağırlık mı hissediyosun
24 saat içinde yapması bekleniyor diye biliyorum.Bebek doğduğu saatten beri hiç çiş yapmadı normal mi acaba
Dün yabancı bir ebeyi izledim 32.haftadan sonra bebeklerin suyu azalmaya başlar diyordu bence o kadar sorun değil açılma hakkında bilgim yok ama kızlardan 1cm olup bekleyenler var canım36+2 haftalık olduk . Bugün kontrolüm vardı nst de sancılarım gözüktü bebek kanala girmiş 1 cm acıklıgım var bebek 2400 gr olmus. Suyun az gibi geldi dedi doğum yapacagım hastaneye görünmem gerektigini orda da testler yapılır ultrason nst ye baksınlar dedi. Almanyada kontrol eden doktor ayrı dogum yapacagım hastane ayrı yerlerde . Gitmedim yarın gideriz diye . Kac hafta 1 cm acıklıkla dayanabilir mi bebek iki hafta falan daha acaba? Sıvısı az olması tehlikeli bir sey mi acaba bilgisi olan yazabilir mi? Riskli gebelik bu arada
Gecmis olsun canim yasi uzun olsun gule gule buyutun bence kilosu gayet normal hic uzulmeKızlar merhabalar ancak kendime geliyorum daha. 3 gibi doğumdan çıktım henüz ayağa kalmadım 9 u bekliyorum. Bebekte solunum sıkıntısı varmış yoğun bakıma aldılar oksijen veriyorlar 10 gün kalabilir dediler ona çok canım sıkkın. Bir de doktorlar kilosunu 3 kusur olcuyordu hep 2.700 Gr doğdu o da biraz üzdü. Ayaga kalkıp bebeğimin yanına gitmeyi bekliyorum. Dua edin bana
Yok o kremlerden hiç kullanmadım. Gümüş kapakla gerek olmadı ilkinde. Bunda da almadım hiç. Umarım yine gerekmezKrem falan sürüyor musunuz?
Allah şifa versin inşallah stres yapmayın kilosu düşük değil aslında dışarda alırKızlar merhabalar ancak kendime geliyorum daha. 3 gibi doğumdan çıktım henüz ayağa kalmadım 9 u bekliyorum. Bebekte solunum sıkıntısı varmış yoğun bakıma aldılar oksijen veriyorlar 10 gün kalabilir dediler ona çok canım sıkkın. Bir de doktorlar kilosunu 3 kusur olcuyordu hep 2.700 Gr doğdu o da biraz üzdü. Ayaga kalkıp bebeğimin yanına gitmeyi bekliyorum. Dua edin bana
Sütün yeterli geliyorsa çis te kaka da yapar sakince takip et, göğüslerdeki dolgunluğu hissedersin zaten. Yeterli değil gibi düşünürsen mama vermekten cekinme. İlk günler pek durumun farkında değiller ya meme reddi vs korkma yani. Şekerinin düşmemesi ve karnının doymasi önemli24 saat içinde yapması bekleniyor diye biliyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?