Popüler Konu 2025 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    183
Canımmm hayırlı uğurlu olsun öncelikle sağlıkla mutlulukla büyüt insallah bebeğini. Eminim solunum sıkıntısı en yakın zamanda çözülecek ve alacaksın minnoşunu koynuna. Kiloya hiç takılma doğduktan sonra alıyorlar zaten.
Benim kızlarıma da 4 kilo derlerdi sonra 3.300 doğmuştu kızım. Ultrasonda oluyor yanılmalar doğduktan sonra fazlasıyla alıyor canım takılma

Gözün aydın canım, maşallah kilosu da kötü değil ki. İnşallah kısa sürede toparlar, bir çok bebekte solunum sorunları olabiliyormuş sen içini rahat tut çok güçlüler kısa zamanda yanına gelecek

İlerleyen haftalarda daha da zorlanacağız canım ya bilemedim ki sürekli dönüyor olabilir mi? Ben beklerim benimkinden dün akşam da hissettim vurduğunu bugün de, ve sabah kontrolüm vardı baş aşağı dedi doktor. Vajinaya kasıklara fln da vuruyor arada yerimden sıçrıyorum.

Evde durmakta beni sıkıyor kendimi dinliyorum ama artık iş yerinde de olmuyor anlayışsız insanlar olunca zoruma gidiyor
Haklısın maalesef bazı insanlar çok anlayışsız bu süreçte ben de çok karşılaştım ama sonra beklentimi düşürdüm diğer türlü sinir oluyor insan. normalde ben de evde sıkılırdım ama şimdi evdeki sakinlik ve dinginlik bana çok iyi geliyor psikolojik olarak

Yerleri artık daraldığı icin cok sık dönebildiklerini düsünmüyorum ama eliyle falan vuruyodur belki bilemiyorum ki canım

Ben tekrar aşermeye başladım sanki önce şam tatlı canım çekti şeker var diye kendimi ikna ettim şimdi lahmacun o da beyaz ekmek bugün tuhaflık var gibi

Ah lahmacun nasıl canım çekiyo ama dayanıyorum
Sıkıntın yoksa ye canım ben yaptırırlarsa 1 tane falan yiyorum da kendimi frenlemeye de çalışıyorum çünkü şeker takibi yapmıyorum son durum nasıl bilmiyorum geçen pazartesi açlık 88 çıktı ama tokluk bilmiyorum

Bir tane ile asla doymam canım kendimi biliyorumşeker problemim yok ama şekerli yiyince açlık sınırda çıkıyo

Çocuk doktoru geldi baktı o da öyle söyledi inşallah bi sıkıntı çıkmaz da yapar
Yapar yapar merak etmeyin, geçen hafta ebe ile konuşurken eşim de ya yapmazsa vs. diye sorgulamıştı. O da zaten böbreklerde bi sorun olsa ultrasonda kontrol ediliyor hamilelikte, ben bunca senedir hiç yapmayan bebek görmedim dedi.

İnşallah bakalım takip ediyor annem
Suan pek ilgilenemiyorum ağrılarım var biraz
Takipteyiz

Benim de öyle çıktı hatta suyun azalmış sancı var dedi 35+1 deydim geçen hafta perşembe sonra pazartesi tekrar gel hafta sonu doğabilir gibi şeyler dedi ama pazartesi her şey yolunda sorun yok dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…