- 2 Ağustos 2024
- 806
- 1.200
- 28
- Konu Sahibi Mervenur277
-
- #23.681
Canımmm hayırlı uğurlu olsun öncelikle sağlıkla mutlulukla büyüt insallah bebeğini. Eminim solunum sıkıntısı en yakın zamanda çözülecek ve alacaksın minnoşunu koynuna. Kiloya hiç takılma doğduktan sonra alıyorlar zaten.Kızlar merhabalar ancak kendime geliyorum daha. 3 gibi doğumdan çıktım henüz ayağa kalmadım 9 u bekliyorum. Bebekte solunum sıkıntısı varmış yoğun bakıma aldılar oksijen veriyorlar 10 gün kalabilir dediler ona çok canım sıkkın. Bir de doktorlar kilosunu 3 kusur olcuyordu hep 2.700 Gr doğdu o da biraz üzdü. Ayaga kalkıp bebeğimin yanına gitmeyi bekliyorum. Dua edin bana
Gözün aydın canım, maşallah kilosu da kötü değil ki. İnşallah kısa sürede toparlar, bir çok bebekte solunum sorunları olabiliyormuş sen içini rahat tut çok güçlüler kısa zamanda yanına gelecekKızlar merhabalar ancak kendime geliyorum daha. 3 gibi doğumdan çıktım henüz ayağa kalmadım 9 u bekliyorum. Bebekte solunum sıkıntısı varmış yoğun bakıma aldılar oksijen veriyorlar 10 gün kalabilir dediler ona çok canım sıkkın. Bir de doktorlar kilosunu 3 kusur olcuyordu hep 2.700 Gr doğdu o da biraz üzdü. Ayaga kalkıp bebeğimin yanına gitmeyi bekliyorum. Dua edin bana
Bebek hareketi daha kısa süreli oluyo saniye olarak, kasılma azıcık daha uzun oluyo bende oradan anlıyorum kasılma olduğunuBende de oluyor o. Bebek hareketi gibi hissediyorum ama ben
İlerleyen haftalarda daha da zorlanacağızMesaneye tekme hissediyorsan makat geliş diye düsündüm ondan sordum canım. Hafta ilerledikce öyle oluyor sanırım ya benim 35. Haftayla birlikte ağırlaşmam aşırı arttı meselaAz kaldı az daha dayanalım sonra rahatlayacağız ins
Haklısın maalesef bazı insanlar çok anlayışsız bu süreçte ben de çok karşılaştım ama sonra beklentimi düşürdüm diğer türlü sinir oluyor insan. normalde ben de evde sıkılırdım ama şimdi evdeki sakinlik ve dinginlik bana çok iyi geliyor psikolojik olarakEvde durmakta beni sıkıyor kendimi dinliyorum ama artık iş yerinde de olmuyor anlayışsız insanlar olunca zoruma gidiyor
Yerleri artık daraldığı icin cok sık dönebildiklerini düsünmüyorum ama eliyle falan vuruyodur belki bilemiyorum ki canımİlerleyen haftalarda daha da zorlanacağızcanım ya bilemedim ki sürekli dönüyor olabilir mi? Ben beklerim benimkinden dün akşam da hissettim vurduğunu bugün de, ve sabah kontrolüm vardı baş aşağı dedi doktor. Vajinaya kasıklara fln da vuruyor arada yerimden sıçrıyorum.
Sanırım öyleeYerleri artık daraldığı icin cok sık dönebildiklerini düsünmüyorum ama eliyle falan vuruyodur belki bilemiyorum ki canım
Çocuk doktoru geldi baktı o da öyle söyledi inşallah bi sıkıntı çıkmaz da yapar24 saat içinde yapması bekleniyor diye biliyorum.
Evet canım 24 yada 48 saat içinde ilk çiş yapılması gerekiyor dedi sütüm de az az geliyor normal olduğunu söylediCanım 24 saatte 5 6 kez yapılması bekleniliyor diye duymuştum. Hemşirelere ya da doktora falan söyledin mi?
Yapar kuzu merak etme gözün aydın güle güle mutlulukla büyüt inşallah bebeğiniEvet canım 24 yada 48 saat içinde ilk çiş yapılması gerekiyor dedi sütüm de az az geliyor normal olduğunu söyledi
Ah lahmacun nasıl canım çekiyo ama dayanıyorumBen tekrar aşermeye başladım sanki önce şam tatlı canım çekti şeker var diye kendimi ikna ettim şimdi lahmacun o da beyaz ekmek bugün tuhaflık var gibi
Sıkıntın yoksa ye canım ben yaptırırlarsa 1 tane falan yiyorum da kendimi frenlemeye de çalışıyorum çünkü şeker takibi yapmıyorum son durum nasıl bilmiyorum geçen pazartesi açlık 88 çıktı ama tokluk bilmiyorumAh lahmacun nasıl canım çekiyo ama dayanıyorum
Bir tane ile asla doymam canım kendimi biliyorumSıkıntın yoksa ye canım ben yaptırırlarsa 1 tane falan yiyorum da kendimi frenlemeye de çalışıyorum çünkü şeker takibi yapmıyorum son durum nasıl bilmiyorum geçen pazartesi açlık 88 çıktı ama tokluk
Yapar yapar merak etmeyin, geçen hafta ebe ile konuşurken eşim de ya yapmazsa vs. diye sorgulamıştı. O da zaten böbreklerde bi sorun olsa ultrasonda kontrol ediliyor hamilelikte, ben bunca senedir hiç yapmayan bebek görmedim dedi.Çocuk doktoru geldi baktı o da öyle söyledi inşallah bi sıkıntı çıkmaz da yapar
İnşallah bakalım takip ediyor annemYapar yapar merak etmeyin, geçen hafta ebe ile konuşurken eşim de ya yapmazsa vs. diye sorgulamıştı. O da zaten böbreklerde bi sorun olsa ultrasonda kontrol ediliyor hamilelikte, ben bunca senedir hiç yapmayan bebek görmedim dedi.
Stres yapma sütün de etkilenmesin. Her sey güzel gidecek inanEvet canım 24 yada 48 saat içinde ilk çiş yapılması gerekiyor dedi sütüm de az az geliyor normal olduğunu söyledi
Geçicek canım yürüdükçe hafifleyecek zorun bugünİnşallah bakalım takip ediyor annem
Suan pek ilgilenemiyorum ağrılarım var biraz
Takipteyiz
Benim de öyle çıktı hatta suyun azalmış sancı var dedi 35+1 deydim geçen hafta perşembe sonra pazartesi tekrar gel hafta sonu doğabilir gibi şeyler dedi ama pazartesi her şey yolunda sorun yok dedikızlar benımde sabah kontrolum vardı 35+1 im nst ye girdim sancı var dedı bebek az hareket edıyor su iç bişeyler ye bıda gır dedı .allahtan sancı ve hareketler düzelmişti yoksa doğuma alcaklardı.haftaya cagırdı yıne zmanında gelsın bebişler sağlıkla inşallah..bi panık oldum anlatamam..hazırlıksız gıtmıstım.ama ben sancı falan hıssetmıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?