Popüler Konu 2025 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    183
Sağ Salim kavuşursunuz umarım canım çok heyecanlı güzel haberlerinizi bekliyoruz

sağlıkla kucağına al inşallah neden hemen alıyorlar doğuma sancı falan mi çıktı
Bende yarın sabah 8:30 doğuma giricem
Canım suyum azalmis biraz serklajim da var o yüzden riske atmak istemiyormuş.Ayni anda dogurucaz İkimizde inşallah saglikla bebislerimizle beraber çıkarız
Agrili bir islem degil hic panik olma baska bir ameliyat icin takildi bana bende izledm inan kndini skmaz isen hissetmezsin bile
Bilmiyorum canım ilk kez duruyorum anestezi olmadan takıldığını çok ağrılı diyorlar ama inşallah o kadar ağrı olmaz her şeyi bıraktım şimdi sonda derdine düştüm

Dusme korkma bak ne doyorum izledim takarlerkn o kdr acisislz korkmaa guzelim

Wiraya ve hsrttt
Yaa ikinizden de güzel haberler alırız inşalla yarın. Çok heyecanlı, çok imrendim sizlere
Darısı başımıza
Amiin inşallah bende çok heyecanlıyım inşallah bir sıkıntı çıkmadan evimize bebeklerimiz ile döneriz tek istediğim suan bu
Darısı başınıza

Bebeğin sağlığı yerindeyse Allah’ın izniyle sıkıntı olmaz
Ayy benim de tek dileğim suan bu sağ Salim evimize dönelim bebişlerimzle
Sizden de güzel haberler bekliyorum
Yarın kaçta sezeryan olacaksınız

Evet acı olmuyor çok çabuk kesip bırakıyor Bi de açıklık muayenesi işte açıklık da varmış bu da güzel bişey İnş herşey yolunda gider kolay doğumlar nasip olur

Allah yardımcın olsun

Bebeğiniz doğduğunda kediniz 1 yaşını geçmiş olcak ve kediler şuan aylık olduğunda saydığınız söylediğiniz hareketli dönemi geçiriyorlar yaşından sonra agirlasmaya günün çoğunluğunu uykuyla geçirmeye başlıyorlar bebeğiniz için kendinizi nasıl sorumlu hissediyorsanız kediniz için de hissetmeli siniz çünkü bizler onların anneleriyiz onlar da annelerinin yanında olabilseydi anneleri onları korur kollar bakar oynardı ama biz varız nasıl onları evimize bı heves getirdiysek hemen onlardan vazgeçmeyi düşünmemeli bir kedili bir çocuklu hayati nasıl yönetebiliriz neler yapabiliriz diye düşünmeliyiz ben 35 haftalık hamileyim 1 kızım 1 kedim var şuan bebegimin beşiğinde yatiyo hatta hala tuvaletini ben temizliyorum hala tüm bakımıyla ben ilgileniyorum onu ckk seviyorum hep yanımda olmasini bebeğimin de onunla büyümesini istiyor ve hayal ediyorum

Yavrum bana dusmez tabiki bu yorumu yapmak tamamen seninle doktorun ortak karari ama fitigin oldugu icin iyi arastr derm agrinda var cnku biliyorum
Kuzum beyin cerrahinla goruscem ben ona sorcam tehlikesi olup olmadigini spinalin benim için o söylesin genel istemyrm tabiki ama sonrasında beni sıkıntıya düşürecek bişey olcaksa da kabul ederim yapck bişey yok

Kızlar hastaneden çıktım yeni buzamana kadar baş aşağı pozisyonda olan bebeğim makat geliş duruyor döner mi acaba
Ayy geçen ben de yazmıştım hıçkırığını yukarı da hissediyorum diye acaba benimki de mi döndü ya dönmez diye düşünüyordum ama şaşırdım perşembe günü kontrol var bakalım bizimki ne durumda İnş seninki de tekrardan döner

bizimde var bir kedimiz ama gebeliği öğrendiğimizden beri tüm bakımlarını eşim yapıyor mamasıyla bile o ilgileniyor zaten kedimde benimle sürekli uyuyor eşimlede sürekli oyun oynamak istiyor

Sağ Salim kavuşursunuz umarım canım çok heyecanlı güzel haberlerinizi bekliyoruz

Dusme korkma bak ne doyorum izledim takarlerkn o kdr acisislz korkmaa guzelim

Wiraya ve hsrttt
Yaa ikinizden de güzel haberler alırız inşalla yarın. Çok heyecanlı, çok imrendim sizlere
Darısı başımıza

Canım yarın sabah alicam dedi ama en geç 10 da olur heralde
Allah yardımcın olsun

Kızlar hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim Rabbim sağlıkla kucağıma almayı nasip etsin inşallah. Hep diyordum ki şimdi gruptakiler doğurmaya başlayacak patır patır her gün biri yazacak beni de heyecan basacak. İlk gidenlerden oldum ona gülüyorum

Canım doktor başı yukarda diyince şaşırdım hiç anlamadım ben döndüğünü

sağlıkla kucağına al inşallah neden hemen alıyorlar doğuma sancı falan mi çıktı
Bende yarın sabah 8:30 doğuma giricem

Ayyy yarin iki kişi daha aramizdan kavuşuyor bebise
Güzel haberler ile dönün insallah kızlar

Tek tek alıntılayamadım kızlar biraz uyudum mide bulantım azıcık devam ediyor tansiyonum normalde 10/6 11/7 seviyelerinde olur benim şuan 12/8 13/9 seviyelerinde yarına kadar saatli not ediyorum idrar topluyorum her şey yolundadır inşallah sağolun

hsrttt Wiraya yarın doğumlarınız mükemmel geçecek dua ediyorum sizin için sağlıkla kucağınıza alın canım kızlar su gibi doğumlarınız olsun

Hiç gözün korkmasin canım. İnan acılı bir işlem değil.
Yaaa ben de doğurmak istiyorum artıkkkkkkk
Yaaa O kadar haklısın ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…