- Konu Sahibi Mervenur277
-
- #23.241
Sağ Salim kavuşursunuz umarım canımKızlar merhaba, bugün tam 36+0 ım. Anestezi için kan vermeye geldim yatış 1 hafta sonra olur diye düşünüyordum ama hemen yatış yapıldı. Yarın sabah doğuma giricem bana dua edin çok heyecanlıyım biraz da korkuyorum
Canım suyum azalmis biraz serklajim da var o yüzden riske atmak istemiyormuş.Ayni anda dogurucazsağlıkla kucağına al inşallahneden hemen alıyorlar doğuma sancı falan mi çıktı
Bende yarın sabah 8:30 doğuma giricem
Bilmiyorum canım ilk kez duruyorum anestezi olmadan takıldığını çok ağrılı diyorlar ama inşallah o kadar ağrı olmaz her şeyi bıraktım şimdi sonda derdine düştümAgrili bir islem degil hic panik olma baska bir ameliyat icin takildi bana bende izledm inan kndini skmaz isen hissetmezsin bile
Dusme korkma bak ne doyorum izledim takarlerkn o kdr acisislz korkmaa guzelimCanım suyum azalmis biraz serklajim da var o yüzden riske atmak istemiyormuş.Ayni anda dogurucazİkimizde inşallah saglikla bebislerimizle beraber çıkarız
Bilmiyorum canım ilk kez duruyorum anestezi olmadan takıldığını çok ağrılı diyorlar ama inşallah o kadar ağrı olmaz her şeyi bıraktım şimdi sonda derdine düştüm
İnşallah inşallah.Bana çok önemli değil biraz enfeksiyonun var istersen bir kültür bakalım antibiyotik gerekirse ona göre yazalım demişti ama kültür temiz çıktı. Umarım gerek kalmaz senin de
Bebeğin sağlığı yerindeyse Allah’ın izniyle sıkıntı olmazCanım suyum azalmis biraz serklajim da var o yüzden riske atmak istemiyormuş.Ayni anda dogurucazİkimizde inşallah saglikla bebislerimizle beraber çıkarız
Bilmiyorum canım ilk kez duruyorum anestezi olmadan takıldığını çok ağrılı diyorlar ama inşallah o kadar ağrı olmaz her şeyi bıraktım şimdi sonda derdine düştüm
Evet acı olmuyor çok çabuk kesip bırakıyor Bi de açıklık muayenesi işte açıklık da varmış bu da güzel bişey İnş herşey yolunda gider kolay doğumlar nasip olurCanım dikişlerimi aldı doktor narkozsuz. 5 dk sürmedi acıdı tabiki ama dayanılmayacak bir acı değildi
2cm açıklık varmış cumartesi sabah tekrar çağırdı. Bakalım ne olacak . İnşallah bu hafta içinde bebek çok da buyumeden kilo almadan doğuırım . Şimdiki kilosu 3200 kg
Kızlar merhaba, bugün tam 36+0 ım. Anestezi için kan vermeye geldim yatış 1 hafta sonra olur diye düşünüyordum ama hemen yatış yapıldı. Yarın sabah doğuma giricem bana dua edin çok heyecanlıyım biraz da korkuyorum
Allah yardımcın olsunKızlar merhaba, bugün tam 36+0 ım. Anestezi için kan vermeye geldim yatış 1 hafta sonra olur diye düşünüyordum ama hemen yatış yapıldı. Yarın sabah doğuma giricem bana dua edin çok heyecanlıyım biraz da korkuyorum
Bebeğiniz doğduğunda kediniz 1 yaşını geçmiş olcak ve kediler şuan aylık olduğunda saydığınız söylediğiniz hareketli dönemi geçiriyorlar yaşından sonra agirlasmaya günün çoğunluğunu uykuyla geçirmeye başlıyorlar bebeğiniz için kendinizi nasıl sorumlu hissediyorsanız kediniz için de hissetmeli siniz çünkü bizler onların anneleriyiz onlar da annelerinin yanında olabilseydi anneleri onları korur kollar bakar oynardı ama biz varız nasıl onları evimize bı heves getirdiysek hemen onlardan vazgeçmeyi düşünmemeli bir kedili bir çocuklu hayati nasıl yönetebiliriz neler yapabiliriz diye düşünmeliyiz ben 35 haftalık hamileyim 1 kızım 1 kedim var şuan bebegimin beşiğinde yatiyo hatta hala tuvaletini ben temizliyorum hala tüm bakımıyla ben ilgileniyorum onu ckk seviyorum hep yanımda olmasini bebeğimin de onunla büyümesini istiyor ve hayal ediyorumArkadaşlar merhaba daha yeni gebe kaldım ve neredeyse 1-1.30 yıldır uğraşıyordum çok şükür doğal yolla gebeliğim gerçekleşti bu cuma doktor randevum var daha net şekilde İnşallah bebeğimin kalp atışlarını duyacağım ama benim asıl günlerdir içim içimi yiyen soru şu benim 5 aylık kedim var 3-4 ay önce sahiplendim fakat normal olarak küçük olduğu için çok hareketli Ve açıkçası biraz yaramaz bir kedi Tuvalet konusunda da eğitimi var Fakat her yer kum ne kadar her gün temizlesem de ben de birazcık temizlik takıntısı olan biriyim tüydür kıllıdır zaten onları saymıyorum şimdi asıl konumuz şu Ben tabii ki de elimden geldiğince temizliyorum ve özen gösteriyorum fakat çocuktan sonra az çok çocuk sahibi olanlar bilir gözün bile açamayacağım Hatta belki uyumak için bile fırsat bulamayacağım Bu yüzden onun bakımını ve temizliğini ihmal edeceğim E tabii ki de açıkçası bebeğime de bir şey olur mu diye korkum var bahsettiğim şey virüs vesaire değil kedim Çok hiperaktif olduğu için istemese de sürekli çiziyor ve çoğunlukla oyun şekli ısırmak ve ayaklara saldırmak Bu sebepten dolayı ileriyi de düşünerekten ne yapacağımı bilmiyorum sizce ne yapmam gerekiyor lütfen kendinizi benim yerime koyup öyle cevap verin linçlemeden önce
Kuzum beyin cerrahinla goruscem ben ona sorcam tehlikesi olup olmadigini spinalin benim için o söylesin genel istemyrm tabiki ama sonrasında beni sıkıntıya düşürecek bişey olcaksa da kabul ederim yapck bişey yokYavrum bana dusmez tabiki bu yorumu yapmak tamamen seninle doktorun ortak karari ama fitigin oldugu icin iyi arastr derm agrinda var cnku biliyorum
Canım benim sana da hayırlı bir doğum diliyorum Allah yardımcın olsunAmiin inşallah bende çok heyecanlıyım inşallah bir sıkıntı çıkmadan evimize bebeklerimiz ile döneriz tek istediğim suan bu
Darısı başınıza
Ayy geçen ben de yazmıştım hıçkırığını yukarı da hissediyorum diye acaba benimki de mi döndü ya dönmez diye düşünüyordum ama şaşırdım perşembe günü kontrol var bakalım bizimki ne durumda İnş seninki de tekrardan dönerKızlar hastaneden çıktım yeni buzamana kadar baş aşağı pozisyonda olan bebeğim makat geliş duruyor döner mi acaba
bizimde var bir kedimiz ama gebeliği öğrendiğimizden beri tüm bakımlarını eşim yapıyor mamasıyla bile o ilgileniyor zaten kedimde benimle sürekli uyuyor eşimlede sürekli oyun oynamak istiyorArkadaşlar merhaba daha yeni gebe kaldım ve neredeyse 1-1.30 yıldır uğraşıyordum çok şükür doğal yolla gebeliğim gerçekleşti bu cuma doktor randevum var daha net şekilde İnşallah bebeğimin kalp atışlarını duyacağım ama benim asıl günlerdir içim içimi yiyen soru şu benim 5 aylık kedim var 3-4 ay önce sahiplendim fakat normal olarak küçük olduğu için çok hareketli Ve açıkçası biraz yaramaz bir kedi Tuvalet konusunda da eğitimi var Fakat her yer kum ne kadar her gün temizlesem de ben de birazcık temizlik takıntısı olan biriyim tüydür kıllıdır zaten onları saymıyorum şimdi asıl konumuz şu Ben tabii ki de elimden geldiğince temizliyorum ve özen gösteriyorum fakat çocuktan sonra az çok çocuk sahibi olanlar bilir gözün bile açamayacağım Hatta belki uyumak için bile fırsat bulamayacağım Bu yüzden onun bakımını ve temizliğini ihmal edeceğim E tabii ki de açıkçası bebeğime de bir şey olur mu diye korkum var bahsettiğim şey virüs vesaire değil kedim Çok hiperaktif olduğu için istemese de sürekli çiziyor ve çoğunlukla oyun şekli ısırmak ve ayaklara saldırmak Bu sebepten dolayı ileriyi de düşünerekten ne yapacağımı bilmiyorum sizce ne yapmam gerekiyor lütfen kendinizi benim yerime koyup öyle cevap verin linçlemeden önce
Sağ Salim kavuşursunuz umarım canımçok heyecanlı güzel haberlerinizi bekliyoruz
Dusme korkma bak ne doyorum izledim takarlerkn o kdr acisislz korkmaa guzelim
Canım yarın sabah alicam dedi ama en geç 10 da olur heraldeBebeğin sağlığı yerindeyse Allah’ın izniyle sıkıntı olmaz
Ayy benim de tek dileğim suan bu sağ Salim evimize dönelim bebişlerimzle
Sizden de güzel haberler bekliyorum
Yarın kaçta sezeryan olacaksınız
Allah yardımcın olsun
Canım doktor başı yukarda diyince şaşırdım hiç anlamadım ben döndüğünüAyy geçen ben de yazmıştım hıçkırığını yukarı da hissediyorum diye acaba benimki de mi döndü ya dönmez diye düşünüyordum ama şaşırdım perşembe günü kontrol var bakalım bizimki ne durumda İnş seninki de tekrardan döner
sağlıkla kucağına al inşallahneden hemen alıyorlar doğuma sancı falan mi çıktı
Bende yarın sabah 8:30 doğuma giricem
Ayyy yarin iki kişi daha aramizdan kavuşuyor bebiseHicbir şikayetim yok ama suyun azalmış riske atamam dedi bir şey olmaz dedi bakalım inşallah bir sorun çıkmaz Allah'ın izni ile
Su azalmış dedi canım riske atmak istemiyormuş ciğer gelisticii de olmuştum zaten kilosu da 3 un ustundeymis bakalım inşallah sorunsuz şekilde atlatriiz bebegimle beraber.
Hiç gözün korkmasin canım. İnan acılı bir işlem değil.Amin canım teşekkür ederim
Amin canım teşekkür ederim
Canim çok teşekkür ederim ciğer geliştirici 4 doz geçen ay olmuştum.
Kızlar bir de sondayı ameliyata girmeden önce takıyorlarmış ben anestesili iken takılır diye düşünmüştüm şuan öğrendim inanılmaz tedirgin oldum çok ağrılı bir işlem mi bilgisi olan var mı
YaaaYaaa ben de doğurmak istiyorum artıkkkkkkk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?