Popüler Konu 2025 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    183
MedicalPark a gidiyorsun sanırım, benim daha önce böyle çıkmıştı kültür istedi enfeksiyon var diye ama kültür temiz çıkınca monurol şase vermişti
Kızlar merhabalar, bugün idrar testi yaptırdım da epitel hücre ve lökosit yüksek çıkmış, idrar yolu enfeksiyonu mu demek bu. Baya da yüksek geldi bana çok önemli bişe midir, doktoruma sorucam da daha diğer sonuçları bekliyorum. Görüntü ekliyorum var mı bu durumu yaşayan, daha önce hep normal çıkıyodu bu iki değer.

Eklentiler

• IMG_2468.webp
    IMG_2468.webp
    13,3 KB · Görüntüleme: 14
Kızlar merhaba, bugün tam 36+0 ım. Anestezi için kan vermeye geldim yatış 1 hafta sonra olur diye düşünüyordum ama hemen yatış yapıldı. Yarın sabah doğuma giricem bana dua edin çok heyecanlıyım biraz da korkuyorum🙏🏼
Sakin ol canim benim sakin olmaya ihtiyacin var suan yarinki dofumundusunme eksiklern varmi vs onlari getrt hastaneye hersey cok guzel olucak saglikla alicaksin bebegini kucagina demkki olmasi gereken buymus guzel haberlwrini alicaz insallah

Amin canım teşekkür ederim 🙏🏼

Amin canım teşekkür ederim 🙏🏼

Canim çok teşekkür ederim ciğer geliştirici 4 doz geçen ay olmuştum.

Kızlar bir de sondayı ameliyata girmeden önce takıyorlarmış ben anestesili iken takılır diye düşünmüştüm şuan öğrendim inanılmaz tedirgin oldum çok ağrılı bir işlem mi bilgisi olan var mı 🥺
Agrili bir islem degil hic panik olma baska bir ameliyat icin takildi bana bende izledm inan kndini skmaz isen hissetmezsin bile

Arkadaşlar merhaba daha yeni gebe kaldım ve neredeyse 1-1.30 yıldır uğraşıyordum çok şükür doğal yolla gebeliğim gerçekleşti bu cuma doktor randevum var daha net şekilde İnşallah bebeğimin kalp atışlarını duyacağım ama benim asıl günlerdir içim içimi yiyen soru şu benim 5 aylık kedim var 3-4 ay önce sahiplendim fakat normal olarak küçük olduğu için çok hareketli Ve açıkçası biraz yaramaz bir kedi Tuvalet konusunda da eğitimi var Fakat her yer kum ne kadar her gün temizlesem de ben de birazcık temizlik takıntısı olan biriyim tüydür kıllıdır zaten onları saymıyorum şimdi asıl konumuz şu Ben tabii ki de elimden geldiğince temizliyorum ve özen gösteriyorum fakat çocuktan sonra az çok çocuk sahibi olanlar bilir gözün bile açamayacağım Hatta belki uyumak için bile fırsat bulamayacağım Bu yüzden onun bakımını ve temizliğini ihmal edeceğim E tabii ki de açıkçası bebeğime de bir şey olur mu diye korkum var bahsettiğim şey virüs vesaire değil kedim Çok hiperaktif olduğu için istemese de sürekli çiziyor ve çoğunlukla oyun şekli ısırmak ve ayaklara saldırmak Bu sebepten dolayı ileriyi de düşünerekten ne yapacağımı bilmiyorum sizce ne yapmam gerekiyor lütfen kendinizi benim yerime koyup öyle cevap verin linçlemeden önce

Benim de fıtıklarim var drum sıkıntı olmayacağını spinal yapılabileceğini söyledi ama yine bende bı korku var fitiklara denk gelirse ya da sonrasında orayı tetiklerse diye .şuan zaten ağrılı dönemdeyim tutuklugum var beyin cerrahina gittim ama sormayı unuttum ona
Yavrum bana dusmez tabiki bu yorumu yapmak tamamen seninle doktorun ortak karari ama fitigin oldugu icin iyi arastr derm agrinda var cnku biliyorum

Arkadaşlar merhaba daha yeni gebe kaldım ve neredeyse 1-1.30 yıldır uğraşıyordum çok şükür doğal yolla gebeliğim gerçekleşti bu cuma doktor randevum var daha net şekilde İnşallah bebeğimin kalp atışlarını duyacağım ama benim asıl günlerdir içim içimi yiyen soru şu benim 5 aylık kedim var 3-4 ay önce sahiplendim fakat normal olarak küçük olduğu için çok hareketli Ve açıkçası biraz yaramaz bir kedi Tuvalet konusunda da eğitimi var Fakat her yer kum ne kadar her gün temizlesem de ben de birazcık temizlik takıntısı olan biriyim tüydür kıllıdır zaten onları saymıyorum şimdi asıl konumuz şu Ben tabii ki de elimden geldiğince temizliyorum ve özen gösteriyorum fakat çocuktan sonra az çok çocuk sahibi olanlar bilir gözün bile açamayacağım Hatta belki uyumak için bile fırsat bulamayacağım Bu yüzden onun bakımını ve temizliğini ihmal edeceğim E tabii ki de açıkçası bebeğime de bir şey olur mu diye korkum var bahsettiğim şey virüs vesaire değil kedim Çok hiperaktif olduğu için istemese de sürekli çiziyor ve çoğunlukla oyun şekli ısırmak ve ayaklara saldırmak Bu sebepten dolayı ileriyi de düşünerekten ne yapacağımı bilmiyorum sizce ne yapmam gerekiyor lütfen kendinizi benim yerime koyup öyle cevap verin linçlemeden önce
Kediler büyüdükçe uslanıyorlar zaten. 5 aylık kedicik daha bebek, siz doğurana kadar 1 yaşını geçecek. Temizliği de robot süpürgeyle büyük ölçüde çözersiniz. Çocukları da genelde anlıyor kediler, bilerek zarar vermezler zaten.

Linçlenicek birsey yok grupta nerdeyse 10 kisiye yakin pati bakiyoruz hiperaktif kedilerle evet zor olur cunku oyun ister ilgi ister enerjisini atabilcegi aktivite ister lakin sahiplendirme fikrinide cok dogru bulmuyirum oda evlat size baglandi isiniz zor tabiki bebeginizide dusunmk zorundasiniz kedinizi egitmeye calisacaksiniz

Kediler büyüdükçe uslanıyorlar zaten. 5 aylık kedicik daha bebek, siz doğurana kadar 1 yaşını geçecek. Temizliği de robot süpürgeyle büyük ölçüde çözersiniz. Çocukları da genelde anlıyor kediler, bilerek zarar vermezler zaten.
Umarım gerçekten büyük kaygılarım var zaten anksiyetesi olan takıntılı bir tipim o yüzden yanlış karar vermek de istemiyorum

Hicbir şikayetim yok ama suyun azalmış riske atamam dedi bir şey olmaz dedi bakalım inşallah bir sorun çıkmaz Allah'ın izni ile

Su azalmış dedi canım riske atmak istemiyormuş ciğer gelisticii de olmuştum zaten kilosu da 3 un ustundeymis bakalım inşallah sorunsuz şekilde atlatriiz bebegimle beraber.
Masallah🩵 sıkıntı olmaz Allah’ın izniyle inşallah sağ Salim bebişinle eve dönersiniz

Linçlenicek birsey yok grupta nerdeyse 10 kisiye yakin pati bakiyoruz hiperaktif kedilerle evet zor olur cunku oyun ister ilgi ister enerjisini atabilcegi aktivite ister lakin sahiplendirme fikrinide cok dogru bulmuyirum oda evlat size baglandi isiniz zor tabiki bebeginizide dusunmk zorundasiniz kedinizi egitmeye calisacaksiniz
Kedim anneyle ve kedi ile büyümüş bir kedi değil o yüzden açıkçası kendi yalamaya bile çok geç öğrendi Biz zaten eşimle çalışan bir insanız mağaza işletiyoruz yani sabah 9'da evden çıkıp akşam 8-9 gibi anca gidiyoruz ve o masum bütün gün evde tek kalıyor Bu yüzden de böyle alıştığı için de akşamları da daha da şımarıyor takıntılı biriyim O yüzden açıkçası yanlış karar vermek istemediğim için yazmak istedim Teşekkür ederim

Canım ara ara aşağıya çok baskı oluyor. Ben de gece wcye giderken öyle oldu. Şaşırdım dediğin gibi ama şuan yukarı çıkmış tekrar neyse ki. Sen bir de çalışıyorsun dinlenmeye dikkat et mutlaka
Ay sağ sağlim bitirelim bu hamilelik sürecini inşallah. 🙏

MedicalPark a gidiyorsun sanırım, benim daha önce böyle çıkmıştı kültür istedi enfeksiyon var diye ama kültür temiz çıkınca monurol şase vermişti
Evet canım medicalpark a gidiyorum. Kültür de verseymişim keşke haftaya bi daha ki randevum. Doktor bakıyım ne diycek ona göre tekrar giderim

Kızlar merhaba, bugün tam 36+0 ım. Anestezi için kan vermeye geldim yatış 1 hafta sonra olur diye düşünüyordum ama hemen yatış yapıldı. Yarın sabah doğuma giricem bana dua edin çok heyecanlıyım biraz da korkuyorum🙏🏼
Ayyy korkma korma hayırlısıyla sağ Salim kavuş bebişine canımmmm

Evet canım medicalpark a gidiyorum. Kültür de verseymişim keşke haftaya bi daha ki randevum. Doktor bakıyım ne diycek ona göre tekrar giderim
Bana çok önemli değil biraz enfeksiyonun var istersen bir kültür bakalım antibiyotik gerekirse ona göre yazalım demişti ama kültür temiz çıktı. Umarım gerek kalmaz senin de

Umarım gerçekten büyük kaygılarım var zaten anksiyetesi olan takıntılı bir tipim o yüzden yanlış karar vermek de istemiyorum
Yani 1 küsür senedir hamile kalmaya çalışıyorum diyorsunuz, daha 2-3 ay önce kedi sahiplenmişsiniz. Şu an hayatınızda ne değişti de böyle düşünmeye başladınız? Bence artık ailenizin bireyi olan kedinize haksızlık yapıyorsunuz.
Dedikleri gibi de, bu grupta çoğumuzun kedisi var, bir takım ekstra önlemler almak gerekebilir belki doğumdan sonra ama her şeyin bir çözümü var 😊

Yani 1 küsür senedir hamile kalmaya çalışıyorum diyorsunuz, daha 2-3 ay önce kedi sahiplenmişsiniz. Şu an hayatınızda ne değişti de böyle düşünmeye başladınız? Bence artık ailenizin bireyi olan kedinize haksızlık yapıyorsunuz.
Dedikleri gibi de, bu grupta çoğumuzun kedisi var, bir takım ekstra önlemler almak gerekebilir belki doğumdan sonra ama her şeyin bir çözümü var 😊
Doğru diyorsunuz acele karar vermemem gerekiyor çocuğumun sağlıkla kucağıma alayım her şey yoluna girer

Kediyi bırakmayı düşünüyorsanız şimdiden onunla gerçekten ilgilenebilecek birine verin hayvancağız alışsın, size iyice alıştıktan sonra bırakırsanız yavrucak daha çok strese girecek.

Benim de fıtıklarim var drum sıkıntı olmayacağını spinal yapılabileceğini söyledi ama yine bende bı korku var fitiklara denk gelirse ya da sonrasında orayı tetiklerse diye .şuan zaten ağrılı dönemdeyim tutuklugum var beyin cerrahina gittim ama sormayı unuttum ona

Banada kesin birşey demediler henüz, ama genel anestezi daha zor. Ben o yüzden spinal istiyorum. Hakkımızda hayırlısı olsun:)

Back
X