Popüler Konu 2025 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    183
Kızlar merhaba, bugün tam 36+0 ım. Anestezi için kan vermeye geldim yatış 1 hafta sonra olur diye düşünüyordum ama hemen yatış yapıldı. Yarın sabah doğuma giricem bana dua edin çok heyecanlıyım biraz da korkuyorum🙏🏼
Canım sağlıkla kucağına al bebişini hiç korkma herşey güzel olacak 🙏😊 Sondayı ben kendim doktora uyuşunca yapılsın dedim öyle de oldu sende söyle doktoruna bence

Arkadaşlar merhaba daha yeni gebe kaldım ve neredeyse 1-1.30 yıldır uğraşıyordum çok şükür doğal yolla gebeliğim gerçekleşti bu cuma doktor randevum var daha net şekilde İnşallah bebeğimin kalp atışlarını duyacağım ama benim asıl günlerdir içim içimi yiyen soru şu benim 5 aylık kedim var 3-4 ay önce sahiplendim fakat normal olarak küçük olduğu için çok hareketli Ve açıkçası biraz yaramaz bir kedi Tuvalet konusunda da eğitimi var Fakat her yer kum ne kadar her gün temizlesem de ben de birazcık temizlik takıntısı olan biriyim tüydür kıllıdır zaten onları saymıyorum şimdi asıl konumuz şu Ben tabii ki de elimden geldiğince temizliyorum ve özen gösteriyorum fakat çocuktan sonra az çok çocuk sahibi olanlar bilir gözün bile açamayacağım Hatta belki uyumak için bile fırsat bulamayacağım Bu yüzden onun bakımını ve temizliğini ihmal edeceğim E tabii ki de açıkçası bebeğime de bir şey olur mu diye korkum var bahsettiğim şey virüs vesaire değil kedim Çok hiperaktif olduğu için istemese de sürekli çiziyor ve çoğunlukla oyun şekli ısırmak ve ayaklara saldırmak Bu sebepten dolayı ileriyi de düşünerekten ne yapacağımı bilmiyorum sizce ne yapmam gerekiyor lütfen kendinizi benim yerime koyup öyle cevap verin linçlemeden önce
Yanlış anlamayın ama alırken kedinin tüylü bı hayvan olduğunu biliyorsunuz benim eşim ileri derecede alerji astım hastası ben ve kızım kedileri çok seviyoruz ancak eşimden dolayı sahiplenemedik ancak eve alınan hayvanları bırakmayı lütfen düşünmeyin onlarda canlı ve stres oluyolar çevremde çok gördüm çocukları alana kadar hayvanları sahipleniyorlar ondan sonra sokağa bırakıyorlar ve o hayvan stresten kılları dahi dökülüyor saçkıran tarzı oluyor bence bebekle birlikte kedisi olan bir sürü kişi var

Yani normalde lökosit bakterilerle, virüslerle filan savaşan hücreler, belki az miktarda bakteriler vs. geliyordur ama vücut savaşıp yeniyo. Enfeksiyon çıkmazsa bi şe olucağını düşünmüyorum, bakalım sizin doktorunuz ne diyecek.
Benim doktorumda yorumda bulunmadı. Sonuçlarınız gayet güzel diye sesli mesaj attı😅demek sorun etmiyolar.

Arkadaşlar merhaba daha yeni gebe kaldım ve neredeyse 1-1.30 yıldır uğraşıyordum çok şükür doğal yolla gebeliğim gerçekleşti bu cuma doktor randevum var daha net şekilde İnşallah bebeğimin kalp atışlarını duyacağım ama benim asıl günlerdir içim içimi yiyen soru şu benim 5 aylık kedim var 3-4 ay önce sahiplendim fakat normal olarak küçük olduğu için çok hareketli Ve açıkçası biraz yaramaz bir kedi Tuvalet konusunda da eğitimi var Fakat her yer kum ne kadar her gün temizlesem de ben de birazcık temizlik takıntısı olan biriyim tüydür kıllıdır zaten onları saymıyorum şimdi asıl konumuz şu Ben tabii ki de elimden geldiğince temizliyorum ve özen gösteriyorum fakat çocuktan sonra az çok çocuk sahibi olanlar bilir gözün bile açamayacağım Hatta belki uyumak için bile fırsat bulamayacağım Bu yüzden onun bakımını ve temizliğini ihmal edeceğim E tabii ki de açıkçası bebeğime de bir şey olur mu diye korkum var bahsettiğim şey virüs vesaire değil kedim Çok hiperaktif olduğu için istemese de sürekli çiziyor ve çoğunlukla oyun şekli ısırmak ve ayaklara saldırmak Bu sebepten dolayı ileriyi de düşünerekten ne yapacağımı bilmiyorum sizce ne yapmam gerekiyor lütfen kendinizi benim yerime koyup öyle cevap verin linçlemeden önce
Kendinin yerine koymama gerek yok çünkü benim iki kedi ve bir köpeğim var zaten. Hiçbir zaman da yük olmadılar bana olmayacaklar da. Oğlumla birlikte büyümeye devam edecekler çünkü onlar da bir çocuk. Kıl-tüy konusu zaten sahiplendiğin an kabul edeceğin bir şey. Hamilelik sürecinde kumunu sen temizleme ve karnın büyüyünce karnının üzerine yastık koyarak otur/uzan. Hiçbir şey olmaz

Sağlıkla kucağına al canım 🙏💐
Teşekkür ederim inşallah 🩵
Tek tek alıntılayamadım kızlar biraz uyudum mide bulantım azıcık devam ediyor tansiyonum normalde 10/6 11/7 seviyelerinde olur benim şuan 12/8 13/9 seviyelerinde yarına kadar saatli not ediyorum idrar topluyorum her şey yolundadır inşallah sağolun 🙏♥️

hsrttt hsrttt @Wiraya yarın doğumlarınız mükemmel geçecek dua ediyorum sizin için sağlıkla kucağınıza alın canım kızlar su gibi doğumlarınız olsun 🙏🫶♥️
Çok geçmiş olsun 💐 inşallah bir sıkıntı çıkmaz
Teşekkür ederim inşallah darısı bekleyen herkesin başına güzel doğumlarımız olsun 🫶🩵
Ayyy yarin iki kişi daha aramizdan kavuşuyor bebise 😇
Güzel haberler ile dönün
🥹🥹💗

Kızlar göğüs ucunuz için ayva çekirdeği biriktirin onun jelinin bana çok faydası oldu hiç yara olmamıştı oğlumda bunda da aynı yapcam biraz suya koyunca o jel oluyo zaten dolapta bekletiyordum ben emzirme sonrasında ılık su tülbent ile temizledikten sonra sürüyordum. Hiç gümüş kapak kullanmadım ikincide de kullanmayı düşünmüyorum

Kızlar göğüs ucunuz için ayva çekirdeği biriktirin onun jelinin bana çok faydası oldu hiç yara olmamıştı oğlumda bunda da aynı yapcam biraz suya koyunca o jel oluyo zaten dolapta bekletiyordum ben emzirme sonrasında ılık su tülbent ile temizledikten sonra sürüyordum. Hiç gümüş kapak kullanmadım ikincide de kullanmayı düşünmüyorum
Evet ben de biriktiriyorum çok faydasını görmüştüm bu sefer de onlar kullanacağım hem de doğal

Back
X