Popüler Konu 2025 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    183
Aslında bende spinal istiyorum ama hem epilepsim var hemde belimde fıtık olduğu için büyük ihtimal genel olacak. Benim ilk gebeliğimde genel anestezi ile oldu
Benim de fıtıklarim var drum sıkıntı olmayacağını spinal yapılabileceğini söyledi ama yine bende bı korku var fitiklara denk gelirse ya da sonrasında orayı tetiklerse diye .şuan zaten ağrılı dönemdeyim tutuklugum var beyin cerrahina gittim ama sormayı unuttum ona

Ben de hep 50 filan çıkıyor. Ama enfeksiyon çıkmıyor. Her doktora gittiğimde bakılıyor, bi şe demedi şimdiye kadar

Ben de hep 50 filan çıkıyor. Ama enfeksiyon çıkmıyor. Her doktora gittiğimde bakılıyor, bi şe demedi şimdiye kadar
Evet bende de hep bakılıyor ilk defa böyle görünce şaşırdım. Bakıyım benim doktor ne diycek. Haber veririm. İnşallah önemli bişe değildir. Önemli olsa sizin doktor da bişe derdi zaten.

Evet canim doktorum bana tercoh hakki sundu ilk gebeligim korkarm panik olurum diyorsan genel yapabiliriz dedi am nen daha once epidural ve spinal amelitat oldum ayagmdan ve baldirimdam korkmadigimi spinal istedigiminsoyledim

Evet bende de hep bakılıyor ilk defa böyle görünce şaşırdım. Bakıyım benim doktor ne diycek. Haber veririm. İnşallah önemli bişe değildir. Önemli olsa sizin doktor da bişe derdi zaten.
Yani normalde lökosit bakterilerle, virüslerle filan savaşan hücreler, belki az miktarda bakteriler vs. geliyordur ama vücut savaşıp yeniyo. Enfeksiyon çıkmazsa bi şe olucağını düşünmüyorum, bakalım sizin doktorunuz ne diyecek.

Hayırlı olsun canım sağlıkla kucağına alırsın umarım

Sağlıkla kucağına al bebeğini inşallah. Dualarımız seninle

İnşallah bebisi sağlıkla kucağına alırsın. Korkma. Ciğer geliştirici falan vuracaklar dimi

Hayırlı olsun canım sağlıkla kucağına alırsın umarım
Amin canım teşekkür ederim
Sağlıkla kucağına al bebeğini inşallah. Dualarımız seninle
Amin canım teşekkür ederim
İnşallah bebisi sağlıkla kucağına alırsın. Korkma. Ciğer geliştirici falan vuracaklar dimi
Canim çok teşekkür ederim ciğer geliştirici 4 doz geçen ay olmuştum.

Kızlar bir de sondayı ameliyata girmeden önce takıyorlarmış ben anestesili iken takılır diye düşünmüştüm şuan öğrendim inanılmaz tedirgin oldum çok ağrılı bir işlem mi bilgisi olan var mı

Sağlıkla keyifle al bebeğini kucağına canım. Dualarımız seninle

Hayırlı olsun
Sağlıkla kavuş inşallah
Neden hemen yarin alıyorlar peki tatlım yani sancin falan mı var ?

sağlıkla kucağına al inşallah neden hemen alıyorlar doğuma sancı falan mi çıktı
Bende yarın sabah 8:30 doğuma giricem

Hayırlı olsun
Sağlıkla kavuş inşallah
Neden hemen yarin alıyorlar peki tatlım yani sancin falan mı var ?
Hicbir şikayetim yok ama suyun azalmış riske atamam dedi bir şey olmaz dedi bakalım inşallah bir sorun çıkmaz Allah'ın izni ile
sağlıkla kucağına al inşallah neden hemen alıyorlar doğuma sancı falan mi çıktı
Bende yarın sabah 8:30 doğuma giricem
Su azalmış dedi canım riske atmak istemiyormuş ciğer gelisticii de olmuştum zaten kilosu da 3 un ustundeymis bakalım inşallah sorunsuz şekilde atlatriiz bebegimle beraber.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…