- 8 Eylül 2024
- 452
- 511
- 18
- 32
- Konu Sahibi Mervenur277
-
- #23.201
Benim de fıtıklarim var drum sıkıntı olmayacağını spinal yapılabileceğini söyledi ama yine bende bı korku var fitiklara denk gelirse ya da sonrasında orayı tetiklerse diye .şuan zaten ağrılı dönemdeyim tutuklugum var beyin cerrahina gittim ama sormayı unuttum onaAslında bende spinal istiyorum ama hem epilepsim var hemde belimde fıtık olduğu için büyük ihtimal genel olacak. Benim ilk gebeliğimde genel anestezi ile oldu
Ben de hep 50 filan çıkıyor. Ama enfeksiyon çıkmıyor. Her doktora gittiğimde bakılıyor, bi şe demedi şimdiye kadarKızlar merhabalar, bugün idrar testi yaptırdım da epitel hücre ve lökosit yüksek çıkmış, idrar yolu enfeksiyonu mu demek bu. Baya da yüksek geldi bana çok önemli bişe midir, doktoruma sorucam da daha diğer sonuçları bekliyorum. Görüntü ekliyorum var mı bu durumu yaşayan, daha önce hep normal çıkıyodu bu iki değer.
Evet bende de hep bakılıyor ilk defa böyle görünce şaşırdım. Bakıyım benim doktor ne diycek. Haber veririm. İnşallah önemli bişe değildir. Önemli olsa sizin doktor da bişe derdi zaten.Ben de hep 50 filan çıkıyor. Ama enfeksiyon çıkmıyor. Her doktora gittiğimde bakılıyor, bi şe demedi şimdiye kadar
Tabi saglik.icin canim seninki mecburi bir durumAslında bende spinal istiyorum ama hem epilepsim var hemde belimde fıtık olduğu için büyük ihtimal genel olacak. Benim ilk gebeliğimde genel anestezi ile oldu
Evet canim doktorum bana tercoh hakki sundu ilk gebeligim korkarm panik olurum diyorsan genel yapabiliriz dedi am nen daha once epidural ve spinal amelitat oldum ayagmdan ve baldirimdam korkmadigimi spinal istedigiminsoyledimOğlumda bi süre kullandım. Şuan sabununu kullanıyorum ama köpük şampuan ya da sabunların basma yerleri bi süre sonra sıkıntı çıkarıyo. Daha önce kullanmış mıydın canım sen böyle bi sıkıntı oldu mu?
Aynen oğlumda incia ve siveno kullandım hep. Hatta vücut losyonu güneş kremi düşmeler için acil durum stick hepsi inciaŞimdi ebebeğin bu organik serisinin içeriği temizmiş fiyatı da çok iyi denemek istedim.
Gittikçe saçmalama boyuntunu artırıyolar. Sağlık Bakanlığı'nın videosundan sonra artık şaşırmıyorum hiç bişeye. Sezaryen yapıcam isteğe bağlı önceki zorunluluktu ama bu kimseyi ilgilendirmez. Eşim bile doğumu yapacak olan sensin nasılına sen karar vereceksin derken ne alaka bunlar diyorum artık
Genelde kendine gelme zor oluyo uş galiba sonrası emzirme falan sıkıntı oluyomuş diye
Duydum pek tercih etmiyolar diye
Biliyorum
Yani normalde lökosit bakterilerle, virüslerle filan savaşan hücreler, belki az miktarda bakteriler vs. geliyordur ama vücut savaşıp yeniyo. Enfeksiyon çıkmazsa bi şe olucağını düşünmüyorum, bakalım sizin doktorunuz ne diyecek.Evet bende de hep bakılıyor ilk defa böyle görünce şaşırdım. Bakıyım benim doktor ne diycek. Haber veririm. İnşallah önemli bişe değildir. Önemli olsa sizin doktor da bişe derdi zaten.
bende manuelde bu marka aldım kaliteli duruyorduAcura AC-3020 Şarjlı, LCD Ekranlı, Biberon Özellikli Çiftli Göğüs Pompası - Fiyatı, Yorumları
Acura AC-3020 Şarjlı, LCD Ekranlı, Biberon Özellikli Çiftli Göğüs Pompası yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Benim aldığım bu
genelde uyandıktan sonra çok ağrı oluyormuş bende spinal düşünüyorumHemen bir soruyla geliyorum sezeryan olucak arkadaslara ben spinal anestezi ile olucam genel dusunen varmi
Hayırlı olsun canım sağlıkla kucağına alırsın umarımKızlar merhaba, bugün tam 36+0 ım. Anestezi için kan vermeye geldim yatış 1 hafta sonra olur diye düşünüyordum ama hemen yatış yapıldı. Yarın sabah doğuma giricem bana dua edin çok heyecanlıyım biraz da korkuyorum
Sağlıkla kucağına al bebeğini inşallah. Dualarımız seninleKızlar merhaba, bugün tam 36+0 ım. Anestezi için kan vermeye geldim yatış 1 hafta sonra olur diye düşünüyordum ama hemen yatış yapıldı. Yarın sabah doğuma giricem bana dua edin çok heyecanlıyım biraz da korkuyorum
İnşallah bebisi sağlıkla kucağına alırsın. Korkma. Ciğer geliştirici falan vuracaklar dimiKızlar merhaba, bugün tam 36+0 ım. Anestezi için kan vermeye geldim yatış 1 hafta sonra olur diye düşünüyordum ama hemen yatış yapıldı. Yarın sabah doğuma giricem bana dua edin çok heyecanlıyım biraz da korkuyorum
Amin canım teşekkür ederimHayırlı olsun canım sağlıkla kucağına alırsın umarım
Amin canım teşekkür ederimSağlıkla kucağına al bebeğini inşallah. Dualarımız seninle
Canim çok teşekkür ederim ciğer geliştirici 4 doz geçen ay olmuştum.İnşallah bebisi sağlıkla kucağına alırsın. Korkma. Ciğer geliştirici falan vuracaklar dimi
Bende aynısının tek başlıklı olanı aldımAcura AC-3020 Şarjlı, LCD Ekranlı, Biberon Özellikli Çiftli Göğüs Pompası - Fiyatı, Yorumları
Acura AC-3020 Şarjlı, LCD Ekranlı, Biberon Özellikli Çiftli Göğüs Pompası yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Benim aldığım bu
Sağlıkla keyifle al bebeğini kucağına canım. Dualarımız seninleKızlar merhaba, bugün tam 36+0 ım. Anestezi için kan vermeye geldim yatış 1 hafta sonra olur diye düşünüyordum ama hemen yatış yapıldı. Yarın sabah doğuma giricem bana dua edin çok heyecanlıyım biraz da korkuyorum
Hayırlı olsunKızlar merhaba, bugün tam 36+0 ım. Anestezi için kan vermeye geldim yatış 1 hafta sonra olur diye düşünüyordum ama hemen yatış yapıldı. Yarın sabah doğuma giricem bana dua edin çok heyecanlıyım biraz da korkuyorum
36. Haftada da mı gerekiyo ki ciğer geliştiriciİnşallah bebisi sağlıkla kucağına alırsın. Korkma. Ciğer geliştirici falan vuracaklar dimi
sağlıkla kucağına al inşallahKızlar merhaba, bugün tam 36+0 ım. Anestezi için kan vermeye geldim yatış 1 hafta sonra olur diye düşünüyordum ama hemen yatış yapıldı. Yarın sabah doğuma giricem bana dua edin çok heyecanlıyım biraz da korkuyorum
Hicbir şikayetim yok ama suyun azalmış riske atamam dedi bir şey olmaz dedi bakalım inşallah bir sorun çıkmaz Allah'ın izni ileHayırlı olsun
Sağlıkla kavuş inşallah
Neden hemen yarin alıyorlar peki tatlım yani sancin falan mı var ?
Su azalmış dedi canım riske atmak istemiyormuş ciğer gelisticii de olmuştum zaten kilosu da 3 un ustundeymis bakalım inşallah sorunsuz şekilde atlatriiz bebegimle beraber.sağlıkla kucağına al inşallahneden hemen alıyorlar doğuma sancı falan mi çıktı
Bende yarın sabah 8:30 doğuma giricem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?