Popüler Konu 2025 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    183
Üzülme emin ol en korunakli yerde bakiliyor gidip gorunce icin rahat edicek merak etme cok cok gecmis olsun

Kizlar Tracy Hogg - Yeni annelere mucize cozumler kitabini okumaya basladim bugun, baya da beğendim kitabin dili cok şefkatli bir yerden. Dolayısıyla iyi geldi bana rahatlamış hissediyorum size de tavsiye ederim

Öncelikle sağlıkla kavuşun kuzunuza, bana da doktorum 37. Haftada suyun biraz azalmış demişti ve bol bol havuç ye demişti. Ben o hafta hergün havuç yedim salatalara rendeledim. Bir sonraki hafta sorun yoktu ama ben 38. hafta havuca dikkat etmedim ve 39. Hafta gittiğimde doktorum suyun azalmış yine demişti, beni ertesi gün doğuma çağırmıştı.
1cmlik açıklık seni haftalarcada götürebilir ya da açılman devam edip sabah 9 cm bile olabilir. Rabbim kuzucuğunun doğumunu ne zaman takdir ettiyse sağlıkla huzurla gelsin

Üzülme canım 2700 gayet iyi bir kilo zaten ölçümlerde 500 gram eksik yada fazla olabilir diyor doktorlar. Şimdiden hayırlı uğurlu olsun

Amin insallah . Bende gördüm havuc yazmıstı kızlar ama suyu daha faydalıymıs diye yazmıslardı bende yemek icin almıstım deniyecem

Çatı muayenesinde bebek kanalda yumusamada var diyince acaba hemen acılmam olur mu diye korkttum bugün ekstra bebek odasını yetistirebilmek icin cok yoruldum sag kaburga agrısı beni mahvetti oturup aglasayım var bu agrı sancıya girmiyordur degil mi

Kişiye göre değişir ben 2 haftadır bekliyorum

Inş tez vakitte çıkar canım kucağına alırsın. Içini ferah tut iglesmeye bak gözün aydın.

Allah şifa versin inşallah stres yapmayın kilosu düşük değil aslında dışarda alır

hsrttt ve Wiraya gözünüz aydın sağlıkla büyüsün bebişleriniz

Üzülme emin ol en korunakli yerde bakiliyor gidip gorunce icin rahat edicek merak etme cok cok gecmis olsun

Teşekkür ederim
Wiraya merhaba nasılsınız doğumunuz nasıl geçti

Üzülme canım 2700 gayet iyi bir kilo zaten ölçümlerde 500 gram eksik yada fazla olabilir diyor doktorlar. Şimdiden hayırlı uğurlu olsun

Kızlar hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim sağolun.Arada kaçırdığım yorumlar varsa kusurabakmayın. Bebeğimi gördüm çok şükür gittiğimde uyuyordu sesimi duyunca uyandı direk. Dokunabilirsin dediler dokundum elini tuttum minik elleri ile parmağımı sımsıkı tuttu ve ağladı beni tanıdı. Hiç bırakmak istemedim ama arkamı dönüp gelmek zorundaydım. 3. Basamak yoğun bakımda olması da beni çok tedirgin etti lütfen dua edin bana kucağıma bile alamadım çok korkuyorum.

İnşallah biran önce toparlayacak yavrun
Ki çok erkende doğmadı
İçinizi ferah tutun

Canım Benım sağlıkla kucağına alacaksın . Ne zordur kim bilir.. Allah sana güç kuvvet versin . Gelecek kucağına alacaksın

canım içini ferah tut Allah’ın izniyle bir sıkıntı olmaz
En kısa zamanda bebişinle eve dönersin inşallah

çok geçmiş olsun iyi olucak gönlünü ferah tut allahın izniyle bir şey olmaz ciğer geliştirici iğne vs yapmışlarmıydı

Kızlar bende 2 gündür hastahanede yatıyorum 36 hafta 2 günlük oldum böbrek ve sırt ağrısı mide ağrısından ölüyprdum resmen tahlillerim vs herşey normal çıkıyor aslında ama ağrısı dünyaya bedel şeklinde nst de sancılarım 80-90 100 lerde çıkıyor karnım çok sertleşiyor ama ben sancı hissetmiyorum dün sabah suyum çok azalmıştı akşam tekrar dğzeldiğini söyledi doktorum şuan ağrım yok çok şükür ama yarın sezeryana girebilirim 2 doz ciğer geliştirici iğne vuruldu bir dozu pazar günü 2. dozu da dün vuruldu bebiş 2.870 gram umarım herşey yolunda gider sağlıkla alırım alırız kucağımıza

Merhaba ben 9:30 da bebeğimi kucağıma aldım çok şükür suan yanımda sık sık emziriyorum ilk süt dedikleri şey az az geliyor
Allah isteyen herkese nasip etsin
Sezeryan olacaklar hiç korkulacak bir şey yok
Canım gözün aydın Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin inşallah
Gözün aydın canım Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin inşallah kilosu gayet iyi canım en kısa zamanda alırsın kucağına inşallah sakın kafana takma bol bol da su iç ki sütün gelsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…