- 19 Eylül 2024
- 1.128
- 1.188
- 48
- 32
- Konu Sahibi Mervenur277
-
- #23.701
Üzülme emin ol en korunakli yerde bakiliyor gidip gorunce icin rahat edicek merak etme cok cok gecmis olsunKızlar merhabalar ancak kendime geliyorum daha. 3 gibi doğumdan çıktım henüz ayağa kalmadım 9 u bekliyorum. Bebekte solunum sıkıntısı varmış yoğun bakıma aldılar oksijen veriyorlar 10 gün kalabilir dediler ona çok canım sıkkın. Bir de doktorlar kilosunu 3 kusur olcuyordu hep 2.700 Gr doğdu o da biraz üzdü. Ayaga kalkıp bebeğimin yanına gitmeyi bekliyorum. Dua edin bana
İnşallah öyle olurStres yapma sütün de etkilenmesin. Her sey güzel gidecek inan
İnşallah geçer de bebişe vakit ayırırım çok uykucu zorla uyandırıyoruz annemleGeçicek canım yürüdükçe hafifleyecek zorun bugün
Öncelikle sağlıkla kavuşun kuzunuza, bana da doktorum 37. Haftada suyun biraz azalmış demişti ve bol bol havuç ye demişti. Ben o hafta hergün havuç yedim salatalara rendeledim. Bir sonraki hafta sorun yoktu ama ben 38. hafta havuca dikkat etmedim ve 39. Hafta gittiğimde doktorum suyun azalmış yine demişti, beni ertesi gün doğuma çağırmıştı.36+2 haftalık olduk . Bugün kontrolüm vardı nst de sancılarım gözüktü bebek kanala girmiş 1 cm acıklıgım var bebek 2400 gr olmus. Suyun az gibi geldi dedi doğum yapacagım hastaneye görünmem gerektigini orda da testler yapılır ultrason nst ye baksınlar dedi. Almanyada kontrol eden doktor ayrı dogum yapacagım hastane ayrı yerlerde . Gitmedim yarın gideriz diye . Kac hafta 1 cm acıklıkla dayanabilir mi bebek iki hafta falan daha acaba? Sıvısı az olması tehlikeli bir sey mi acaba bilgisi olan yazabilir mi? Riskli gebelik bu arada
Üzülme canım 2700 gayet iyi bir kilo zaten ölçümlerde 500 gram eksik yada fazla olabilir diyor doktorlar. Şimdiden hayırlı uğurlu olsunKızlar merhabalar ancak kendime geliyorum daha. 3 gibi doğumdan çıktım henüz ayağa kalmadım 9 u bekliyorum. Bebekte solunum sıkıntısı varmış yoğun bakıma aldılar oksijen veriyorlar 10 gün kalabilir dediler ona çok canım sıkkın. Bir de doktorlar kilosunu 3 kusur olcuyordu hep 2.700 Gr doğdu o da biraz üzdü. Ayaga kalkıp bebeğimin yanına gitmeyi bekliyorum. Dua edin bana
Amin insallah . Bende gördüm havuc yazmıstı kızlar ama suyu daha faydalıymıs diye yazmıslardı bende yemek icin almıstım deniyecemÖncelikle sağlıkla kavuşun kuzunuza, bana da doktorum 37. Haftada suyun biraz azalmış demişti ve bol bol havuç ye demişti. Ben o hafta hergün havuç yedim salatalara rendeledim. Bir sonraki hafta sorun yoktu ama ben 38. hafta havuca dikkat etmedim ve 39. Hafta gittiğimde doktorum suyun azalmış yine demişti, beni ertesi gün doğuma çağırmıştı.
1cmlik açıklık seni haftalarcada götürebilir ya da açılman devam edip sabah 9 cm bile olabilir. Rabbim kuzucuğunun doğumunu ne zaman takdir ettiyse sağlıkla huzurla gelsin
Çatı muayenesinde bebek kanalda yumusamada var diyince acaba hemen acılmam olur mu diye korkttum bugün ekstra bebek odasını yetistirebilmek icin cok yoruldum sag kaburga agrısı beni mahvetti oturup aglasayım var bu agrı sancıya girmiyordur degil miÖncelikle sağlıkla kavuşun kuzunuza, bana da doktorum 37. Haftada suyun biraz azalmış demişti ve bol bol havuç ye demişti. Ben o hafta hergün havuç yedim salatalara rendeledim. Bir sonraki hafta sorun yoktu ama ben 38. hafta havuca dikkat etmedim ve 39. Hafta gittiğimde doktorum suyun azalmış yine demişti, beni ertesi gün doğuma çağırmıştı.
1cmlik açıklık seni haftalarcada götürebilir ya da açılman devam edip sabah 9 cm bile olabilir. Rabbim kuzucuğunun doğumunu ne zaman takdir ettiyse sağlıkla huzurla gelsin
İnsallah benim kızında bekler biraz dahaDün yabancı bir ebeyi izledim 32.haftadan sonra bebeklerin suyu azalmaya başlar diyordu bence o kadar sorun değil açılma hakkında bilgim yok ama kızlardan 1cm olup bekleyenler var canım
Kişiye göre değişir ben 2 haftadır bekliyorumÇatı muayenesinde bebek kanalda yumusamada var diyince acaba hemen acılmam olur mu diye korkttum bugün ekstra bebek odasını yetistirebilmek icin cok yoruldum sag kaburga agrısı beni mahvetti oturup aglasayım var bu agrı sancıya girmiyordur degil mi
Yaa gözünüz aydın
Analı babalı büyüsün, sağlıklı ömrü olsun
Aslinda ggününüze göre 2700 gr kilosu gayet normal,canınızı sıkmayın hic ,doktor bu zamana kadar fazla ölçmüş sanırım
Bu zamana kadar gayet normal gelişimini takip etmiş,şimdide aynı hızda devam edecektir ,biran önce toparlar ve inşallah kavusursunuz tamamen
Inş tez vakitte çıkar canım kucağına alırsın. Içini ferah tut iglesmeye bak gözün aydın.
Canım gözün aydınhiç stres yapma önlem amaçlı almışlardır, sen bu sürede iyi olmaya toparlanmaya bak. bebeğin geldiğinde gayet iyi olup öyle bakmış olacaksın 10 gün geçer gider benimki 1 ay olacak küvezde onlar iyi olsun da kavuşacaz Allahın izniyle
Allah şifa versin inşallah stres yapmayın kilosu düşük değil aslında dışarda alır
Canımmm hayırlı uğurlu olsun öncelikle sağlıkla mutlulukla büyüt insallah bebeğini. Eminim solunum sıkıntısı en yakın zamanda çözülecek ve alacaksın minnoşunu koynuna. Kiloya hiç takılma doğduktan sonra alıyorlar zaten.
Benim kızlarıma da 4 kilo derlerdi sonra 3.300 doğmuştu kızım. Ultrasonda oluyor yanılmalar doğduktan sonra fazlasıyla alıyor canım takılma
Gözün aydın canım, maşallah kilosu da kötü değil ki. İnşallah kısa sürede toparlar, bir çok bebekte solunum sorunları olabiliyormuş sen içini rahat tut çok güçlüler kısa zamanda yanına gelecek
Üzülme emin ol en korunakli yerde bakiliyor gidip gorunce icin rahat edicek merak etme cok cok gecmis olsun
Üzülme canım 2700 gayet iyi bir kilo zaten ölçümlerde 500 gram eksik yada fazla olabilir diyor doktorlar. Şimdiden hayırlı uğurlu olsun
İnşallah biran önce toparlayacak yavrunKızlar hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim sağolun.Arada kaçırdığım yorumlar varsa kusurabakmayın. Bebeğimi gördüm çok şükür gittiğimde uyuyordu sesimi duyunca uyandı direk. Dokunabilirsin dediler dokundum elini tuttum minik elleri ile parmağımı sımsıkı tuttu ve ağladı beni tanıdı. Hiç bırakmak istemedim ama arkamı dönüp gelmek zorundaydım. 3. Basamak yoğun bakımda olması da beni çok tedirgin etti lütfen dua edin bana kucağıma bile alamadım çok korkuyorum.
Canım Benım sağlıkla kucağına alacaksın . Ne zordur kim bilir.. Allah sana güç kuvvet versin . Gelecek kucağına alacaksınKızlar hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim sağolun.Arada kaçırdığım yorumlar varsa kusurabakmayın. Bebeğimi gördüm çok şükür gittiğimde uyuyordu sesimi duyunca uyandı direk. Dokunabilirsin dediler dokundum elini tuttum minik elleri ile parmağımı sımsıkı tuttu ve ağladı beni tanıdı. Hiç bırakmak istemedim ama arkamı dönüp gelmek zorundaydım. 3. Basamak yoğun bakımda olması da beni çok tedirgin etti lütfen dua edin bana kucağıma bile alamadım çok korkuyorum.
canım içini ferah tut Allah’ın izniyle bir sıkıntı olmazKızlar hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim sağolun.Arada kaçırdığım yorumlar varsa kusurabakmayın. Bebeğimi gördüm çok şükür gittiğimde uyuyordu sesimi duyunca uyandı direk. Dokunabilirsin dediler dokundum elini tuttum minik elleri ile parmağımı sımsıkı tuttu ve ağladı beni tanıdı. Hiç bırakmak istemedim ama arkamı dönüp gelmek zorundaydım. 3. Basamak yoğun bakımda olması da beni çok tedirgin etti lütfen dua edin bana kucağıma bile alamadım çok korkuyorum.
çok geçmiş olsun iyi olucak gönlünü ferah tut allahın izniyle bir şey olmaz ciğer geliştirici iğne vs yapmışlarmıydıKızlar hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim sağolun.Arada kaçırdığım yorumlar varsa kusurabakmayın. Bebeğimi gördüm çok şükür gittiğimde uyuyordu sesimi duyunca uyandı direk. Dokunabilirsin dediler dokundum elini tuttum minik elleri ile parmağımı sımsıkı tuttu ve ağladı beni tanıdı. Hiç bırakmak istemedim ama arkamı dönüp gelmek zorundaydım. 3. Basamak yoğun bakımda olması da beni çok tedirgin etti lütfen dua edin bana kucağıma bile alamadım çok korkuyorum.
Canım gözün aydın Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin inşallahMerhaba ben 9:30 da bebeğimi kucağıma aldım çok şükür suan yanımda sık sık emziriyorum ilk süt dedikleri şey az az geliyor
Allah isteyen herkese nasip etsin
Sezeryan olacaklar hiç korkulacak bir şey yok
Gözün aydın canım Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin inşallahKızlar merhabalar ancak kendime geliyorum daha. 3 gibi doğumdan çıktım henüz ayağa kalmadım 9 u bekliyorum. Bebekte solunum sıkıntısı varmış yoğun bakıma aldılar oksijen veriyorlar 10 gün kalabilir dediler ona çok canım sıkkın. Bir de doktorlar kilosunu 3 kusur olcuyordu hep 2.700 Gr doğdu o da biraz üzdü. Ayaga kalkıp bebeğimin yanına gitmeyi bekliyorum. Dua edin bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?