- 7 Ocak 2024
- 1.223
- 400
- 43
- 27
- Konu Sahibi Mervenur277
-
- #23.281
Keşke güzel bir yerde tedavi olsaydın, bende ilk ilişkiden önce öyleydim inan balayında odaya gitmek istemezdim birşey olsun gitmiyim denemeyelim diye sonra yaptık hiç acı vs hissetmedim tamamen psikolojikmiş tabi gittiğim doktor sadece vajinismus üzerine işlem yapıyordu.. Düzgün bir doktora tedavi olsan sonrasında acı çekmezdin benceBen gebelikten öncede sıkıntı çekiyordum ilk zamanlar özellikle sonra azaldı biraz ama gebelikte çok kötü oldum hiç istemedim şimdi çatı muayenesi de çok kötü olunca doktor sende travma olmasın dedi normal beni çok korkutuyor yoksa fiziksel olarak normal olabilirdi ama hiç hazır değilim
Tabiki orası öyle daha erken doğup girmeyen bebekler de var umarım bizim de öyle olurHaftaniz güzel olmaz olursada çok kalmaz sanmıyorum haftası dolunca da kalmiycanin garantisi yok
Amin canım inşallah güzel haberler vericez yarınAyyy yarin iki kişi daha aramizdan kavuşuyor bebise
Güzel haberler ile dönün insallah kızlar
Sağol canım inşallah güzel geçer teşekkür ederim güzel duaların için
Canım söyledim yalvardım resmen de prosedür bu şekilde diyor sinir oldum ya her ameliyatta anestezi sonrası takılıyor da neden sezeryanda anestezi olmadan takılıyor onu anlamadım saçmalık gerçekten yaCanım sağlıkla kucağına al bebişini hiç korkma herşey güzel olacakSondayı ben kendim doktora uyuşunca yapılsın dedim öyle de oldu sende söyle doktoruna bence
Sağol canım amin inşallahSağlıkla kucağına al canım
Bende aynıyım canım hayatımda ilk defa ameliyat olacağım sonunda bebeğime kavuşmak olsa da çok gerginim. Allah bize yardım etsin inşallah. Bebek çıktıktan sonra paniklersen sakinleştirici yapılıyor dedi doktorum. Zaten bebeğin çıkması ilk 5 dakikaymış
tabıkı sakınleştırıcı yapıorlar normal kafayla olmuyor çok güzel bi duygu o anlara eşlik etmek ama panık atak gıbı durumlarınız varsa o anda bayıltıyorlar zaten
Uyanık oluyorsunuz ama görmüyorsunuz ki araya perde çekiyorlarmış zaten. Bir de çok kısa süre sürüyormuş. Doktorum da anlatırken bi an önce kapatmaya çalışırız sezaryende dedi. Sonra da bebeğinizi hemen kucağınıza veriyorlarmış normal doğumdaki gibi zaten.
Sağlıkla kavusun birbirinize inşallahKızlar merhaba, bugün tam 36+0 ım. Anestezi için kan vermeye geldim yatış 1 hafta sonra olur diye düşünüyordum ama hemen yatış yapıldı. Yarın sabah doğuma giricem bana dua edin çok heyecanlıyım biraz da korkuyorum
Güzel düşün inşallah kavuşursun darısı biz bekleyenlereTabiki orası öyle daha erken doğup girmeyen bebekler de var umarım bizim de öyle olur
Ay evet çok sıkıldımSürekli ariyolar sen daha dogurmadinmi diye ben bugün yarın gelir diyorum hep gelmediği için insanlarda soruyo haliyle
Canım sağlıcakla kucağına al bebişini inşallahTeşekkür ederim inşallah
Çok geçmiş olsuninşallah bir sıkıntı çıkmaz
Teşekkür ederim inşallah darısı bekleyen herkesin başına güzel doğumlarımız olsun
Teşekkür ederim darısı bekleyenlerin başına inşallahCanım sağlıcakla kucağına al bebişini inşallah
Güzel düşün inşallah kavuşursun darısı biz bekleyenlere
Güzel düşün inşallah kavuşursun darısı biz bekleyenlereTabiki orası öyle daha erken doğup girmeyen bebekler de var umarım bizim de öyle olur
Kediler çok hisli ya arkadaşım geçen yaz 1 hafta tatile giderken kedisinii bana bıraktı hayvan 3 gün yemedi bikenarda bekledi korktu çok üzüldüm ozaman hayvana arkadaşım gelincede sanki ona tavır aldı zor aldı çantasına bende kızdım bir daha kedi kabul eden bı otele git hayvanı bırakma gerçekten hissediyorlar anliyolar herşey hayvan diyip geçmemek lazımAy evet çok sıkıldımkedim de peşimde sürekli hissediyor muhtemelen bir gariplik olduğunu kuyruğum gibi
Son ay hiç gecmiyo bu aya kadar çok hızlıydı şimdi durdu sanki az kaldı inşallah güzel dogumlarimiz olacakOf valla benim de ruh halim bir garip. Hem zaman hiç geçmiyor gibi hem de çok çabuk geçiyor gibi. Değişik haller içindeyim.
İnşallah, akşam annem geliyor belki psikolojik olarak biraz rahatlarımSon ay hiç gecmiyo bu aya kadar çok hızlıydı şimdi durdu sanki az kaldı inşallah güzel dogumlarimiz olacak
Evet ya, ben gün içinde bazen yalnız bırakıyorum o zaman bile içim gidiyor . Nereye gidersem yanımda şimdi de o beni bırakmıyorGüzel düşün inşallah kavuşursun darısı biz bekleyenlere
Kediler çok hisli ya arkadaşım geçen yaz 1 hafta tatile giderken kedisinii bana bıraktı hayvan 3 gün yemedi bikenarda bekledi korktu çok üzüldüm ozaman hayvana arkadaşım gelincede sanki ona tavır aldı zor aldı çantasına bende kızdım bir daha kedi kabul eden bı otele git hayvanı bırakma gerçekten hissediyorlar anliyolar herşey hayvan diyip geçmemek lazım
Gerek kalmayacaktır inşallah canım. Sağlıkla gelsinler kucaklaraAmin inşallahkuvöze gerek kalmaz umarım tek korkum o sağ Salim sağlıkla doğsunlar
Yaa gerçekten hisleri bağları çok güçlü canım kediciklerEvet ya, ben gün içinde bazen yalnız bırakıyorum o zaman bile içim gidiyor . Nereye gidersem yanımda şimdi de o beni bırakmıyor
Oy canım benim yaYaa gerçekten hisleri bağları çok güçlü canım kediciklerBizim ki puseti iyice kendisinin sanıyor. Geceleri içinde uyumaya başladı
Ne güzel benim annemde gelecek kaynanamda gelmek istiyo ama kaynanamı istemiyorum belki bencillik diyceksiniz ama ilk bebeğimde psikolojimi çok bozdu strese girdim kızımı tek göğüs emzirdim ben öbürünü tutmadı bu sefer sol göğsümde süt cekildi daha gelmedi sürekli köylerinde bı kadın olduğunu göğsünün tteki küçük öbürü büyük kalmış herkes dalga geçmiş benimde öyle olacakmış her gelene anlattı sinirimden ağladım yaşımda 20 ikincisinde kar vardı gelemediler kafam çok rahat etti ikisinide emzirdim bu seferİnşallah, akşam annem geliyor belki psikolojik olarak biraz rahatlarım
Ayy ben çok seviyorumEvet ya, ben gün içinde bazen yalnız bırakıyorum o zaman bile içim gidiyor . Nereye gidersem yanımda şimdi de o beni bırakmıyor
Eğer özelde sezeryan olacaksan mecbur dediğini yapacaklar canım, hemşirelere değil de doktoruna söylesen yaptırır belki, ama eğer öyle olmazsa da korkma sakin ol hemen yaparlar. Bebeğine kavuşmaya odaklan, benimki küvezde ona kavuşmayı bekliyorum çok heyecanlıAmin canım inşallah güzel haberler vericez yarın
Sağol canım inşallah güzel geçer teşekkür ederim güzel duaların için
Canım söyledim yalvardım resmen de prosedür bu şekilde diyor sinir oldum ya her ameliyatta anestezi sonrası takılıyor da neden sezeryanda anestezi olmadan takılıyor onu anlamadım saçmalık gerçekten ya
Sağol canım amin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?