- 17 Aralık 2022
- 3.334
- 1.611
- 63
- Konu Sahibi Mervenur277
-
- #22.621
Canım suyun gelmiş hadi güzel haberlerini bekliyoruzOturuyordum ayaga kalktığımda bacaklarımdan su aktı eğer gerçekten suysa doktor hemen doğuma alacağıni söyledi
Eşimi bekliyorum acile gideceğim ordan doktoruma
Bel ve kalçamda kasılma var tarifi nasıl etsem bilemedim
Suyun gelmiş muhtemelen hayırlı olsun, sağlıkla kucağına al inşallah.Oturuyordum ayaga kalktığımda bacaklarımdan su aktı eğer gerçekten suysa doktor hemen doğuma alacağıni söyledi
Suyun gelmiş muhtemelen hayırlı olsun, sağlıkla kucağına al inşallah.
Teşekkür ederim idrar mi diye şüpheliyim ama o zaman da idrarım yoktuCanım suyun gelmiş hadi güzel haberlerini bekliyoruz
Ne kadar su geldi tam olarak? Tutabiliyorsan idrardır ama istem dışı akıp gittiyse su oluyormuş.Teşekkür ederim idrar mi diye şüpheliyim ama o zaman da idrarım yoktu
Mutlaka haber vereceğim
Ay hadi hayırlısı ben hala beklemedeyimOturuyordum ayaga kalktığımda bacaklarımdan su aktı eğer gerçekten suysa doktor hemen doğuma alacağıni söyledi
Birden oldu hiç idrar da kaçırmamıstım ilk defa oldu o an zaten iç bacak ve bel kalça tarafında kasılma oluyordu baş parmaktan çok az birseydi muhtemelen bacaklarımdan süzüldü iç çamasırına da değdi koku yoktu renk de yoktuNe kadar su geldi tam olarak? Tutabiliyorsan idrardır ama istem dışı akıp gittiyse su oluyormuş.
Sağlıkla gelsin inşallahAy hadi hayırlısı ben hala beklemedeyimsağlıkla kolayca kavuşursunuz inşallah canım
Baya az gelmiş anladığım kadarıyla değil mi? Belki akıntıdır öyleyse.Birden oldu hiç idrar da kaçırmamıstım ilk defa oldu o an zaten iç bacak ve bel kalça tarafında kasılma oluyordu baş parmaktan çok az birseydi muhtemelen bacaklarımdan süzüldü iç çamasırına da değdi koku yoktu renk de yoktu
EvetBaya az gelmiş anladığım kadarıyla değil mi? Belki akıntıdır öyleyse.
Hayırlısı olsun, haber ver bize mutlakaEvet
Bilmiyorum ki öyle akıntı olur mu eşimi bekliyorum gelsin bakalım ne olduğunu gidince öğrenicem
Tamamen değilde az bişey suyu gelmiş sanırımBaya az gelmiş anladığım kadarıyla değil mi? Belki akıntıdır öyleyse.
Ayy senle aynı haftayız neredeyseSağlıkla gelsin inşallahinşallah idrar kacırması değildir de heyecanım boşa gitmez
Güzel haberlerini bekliyoruz canım sağlıklaTeşekkür ederim idrar mi diye şüpheliyim ama o zaman da idrarım yoktu
Mutlaka haber vereceğim
Mutlaka haber vereceğimAyy senle aynı haftayız neredeyseben de heyecanlandım güzel haberlerini bekliyoruz
36 mi 37 misin canimMutlaka haber vereceğim
36+5 im36 mi 37 misin canim
Bacak bel deki kasılma dediğin şey tutulma gibi mi ? Ben de tarif edemiyorum ağrı değil ama sanki bir şey var kendini hissettiriyor sürekliBirden oldu hiç idrar da kaçırmamıstım ilk defa oldu o an zaten iç bacak ve bel kalça tarafında kasılma oluyordu baş parmaktan çok az birseydi muhtemelen bacaklarımdan süzüldü iç çamasırına da değdi koku yoktu renk de yoktu
Devamı geliyor mu ? Sağlıkla güzel haberlerini bekliyoruzOturuyordum ayaga kalktığımda bacaklarımdan su aktı eğer gerçekten suysa doktor hemen doğuma alacağıni söyledi
Canim hep idrar kaciriyomusum gibi hissettim diyolar normal dogum hikayelerinde. Ama az mi geldi acabav? Yine de acikligim var yazmistin sanirim bzii haberdar et bir avazda saglikla insallahBirden oldu hiç idrar da kaçırmamıstım ilk defa oldu o an zaten iç bacak ve bel kalça tarafında kasılma oluyordu baş parmaktan çok az birseydi muhtemelen bacaklarımdan süzüldü iç çamasırına da değdi koku yoktu renk de yoktu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?