- Konu Sahibi Mervenur277
- #22.641
36+4üm 2 gün sonra 38e gırıyorumEvet canım 38 haftamisin kanala yerleşiyordur
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
36+4üm 2 gün sonra 38e gırıyorumEvet canım 38 haftamisin kanala yerleşiyordur
Benim de bugün öyle 36+4 üm . Hala kasılmalar sıklaşmadı o yüzden gitmedim henüz. Muhtemelen yerleşiyor kafasıDört gözle beklıyorum
Kızlar makata baskı doğum sancısı mı . Büyük tuvaletim var sanıyorum gidiyorum bısey yok ama otururken aşırı baskı oluyor bide bugün yürürken vajınada baskı olıyor ve bıçak batması gibi ağrı eşlik ediyor
Hadi bakalım hayırlı haberler ins haftası güzel ciğer gelişimini tamamlamıştır alır çıkarsın bebeğini hayırlısıylaMutlaka haber vereceğim![]()
Hepimizde gözüktüğüne göre doğum belirtisi olduğu kesin zatenŞöyle bir bilgi gördüm;
“Relaksin hormonu gebelerde bebeğin daha kolay çıkışını sağlamak için pelvik eklemlerin gevşemesini sağlarken, aynı zamanda barsak hareketini de artırıp doğum öncesi ishale yol açabilir.”
evet pelvisin gevşemesini sağlarken barsaklara da etki ediyormuş. Kas gevşetici gibi bir etkisi var muhtemelenHepimizde gözüktüğüne göre doğum belirtisi olduğu kesin zaten
Evet canim hafif sol bacagim sadeceBu zamanlarda ödem olması normal hafif şişlikse endişelenme. Benim içe göçüyor basınca ödemden dr proteinden şüphelenip her seferinde tahlil istiyor şükür temiz çıkıyor![]()
Ayy heyecanlandım canımTeşekkür ederim idrar mi diye şüpheliyim ama o zaman da idrarım yoktu
Mutlaka haber vereceğim![]()
Ağız mendili koydum ben ayrıca bol bol.Kızlar bugün hastane cantasini hazırladım. Özellikle bebiş için olan kısmı. 3 takım koydum 1 penye 1 pazen 1 de örgü battaniye koydum, bez alt açma bezi alt temizleme pamuğu, biberon emzik. Yenidoğan ıslak mendil alicam, eklerim onu da. Başka bişeye gerek yoktu gibi hatırlıyorum ilkimden. Sizler farklı bişey koydunuz mu?
Bende tam tersi oldu ya mide bulantısı artı kabızlıkŞöyle bir bilgi gördüm;
“Relaksin hormonu gebelerde bebeğin daha kolay çıkışını sağlamak için pelvik eklemlerin gevşemesini sağlarken, aynı zamanda barsak hareketini de artırıp doğum öncesi ishale yol açabilir.”
Bak ben onu hiç koymadim, ekleyeyimAğız mendili koydum ben ayrıca bol bol.
Güzel haberlerini bekliyoruz canımOturuyordum ayaga kalktığımda bacaklarımdan su aktı eğer gerçekten suysa doktor hemen doğuma alacağıni söyledi
Eşimi bekliyorum acile gideceğim ordan doktoruma
Bel ve kalçamda kasılma var tarifi nasıl etsem bilemedim
Ben sezaryen olacağım ama almadım lazim olursa hemen aşağıda eczane var ordan alırım diye düşündümBak ben onu hiç koymadim, ekleyeyimbide mama almak lazım. Ozellikle sezeryan da süt hemen gelmiyor
Doğru düşünmüşsün, o anda da alınabilir. Hipp güzel aklında bulunsunBen sezaryen olacağım ama almadım lazim olursa hemen aşağıda eczane var ordan alırım diye düşündüm![]()
Evet marka araştırması yapıyorum ne olur ne olmaz diye. Hipp, golden goat, similac içerik olarak daha temiz sanırım.Doğru düşünmüşsün, o anda da alınabilir. Hipp güzel aklında bulunsun
Merhaba acile gittim açılmam başlamış 2.5cm olmuş muayene olmadan önce de 1 damla kan gelmişti doktoruma gidiyorum çağırdı yatış verdilerhsrttt naptın canım merak ettim
Kızımda hipp kullandım ben, kuzenim hiç emziremedi mesela o da doktor önerisiyle golden goat kullandı. Ben 1 yaş 4 aya kadar emzirmistim. Ama işe başlayınca sadece sagdigim sütlerle doymayinca 1,2 öğün de mama veriyorlardi birlikte götürdük.Evet marka araştırması yapıyorum ne olur ne olmaz diye. Hipp, golden goat, similac içerik olarak daha temiz sanırım.
Ayyyy canım benim hadi bir avazda inşallah sağ salim alırsın kucağınaMerhaba acile gittim açılmam başlamış 2.5cm olmuş muayene olmadan önce de 1 damla kan gelmişti doktoruma gidiyorum çağırdı yatış verdiler
İnşallah bol bol sütümüz olur da hiç gerek kalmazKızımda hipp kullandım ben, kuzenim hiç emziremedi mesela o da doktor önerisiyle golden goat kullandı. Ben 1 yaş 4 aya kadar emzirmistim. Ama işe başlayınca sadece sagdigim sütlerle doymayinca 1,2 öğün de mama veriyorlardi birlikte götürdük.